Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko Groszku....
co za czasy, ze kazdy sie boi o tyłek...gdzie te lata gdzie pracowało sie po 30 lat w jednym zakladzie pracy i nikt sie nie martwił ze zwolnią...
czym mąż sie zajmuje?
co robi ? -
Kurcze to może coś znajdzie szybko, dobre ma wykształcenie, moze jakies biuro, kredyty, banki, może na "sekretarkę"....
kurcze piszcie cv i wysyłajcie gdzie popadnie! musi sie cos trafić, kazdy tysiąc potrzebny!!!!! -
No to choć tyle Groszku ze jeszcze 3 mce...jeszcze 3 mce beda wpadac pieniążki! a miedzyczasie coś szukajcie
pozniej moze uciec na L4 i pomału zaczynać w innej firmie...
uda sie na pewno..może po nowym roku pojawią sie jakies nowe oferty pracy ! musi byc dobrze -
Groszek wrote:Zwolnili tylko jego narazie....
Znaczy w poprzednich miesiacach zwalniali tez pracownikow w tej firmie....
Na L4 nie mozna pracowac w innej firmie....a za dlugo na L4 tez nie mozna siedziec bo ZUS zawita z wizyta....
Ale nie poddamy sie!
Ale przysługuje urlop na poszukiwanie pracy. 3 dni przy 3-miesięcznym okresie wypowiedzenia. Dla osób, które zostały zwolnione za wypowiedzeniem i z zachowaniem 3 miesięcznego okresu wypowiedzenia. Przy zwolnieniu za porozumieniem stron urlop na poszukiwanie pracy nie przysługuje.
-
Groszku i to jest dobre podejście! Nie można się załamywać - trzeba działać
Będzie dobrze, zobaczysz. Może to znak, że gdzieś indziej czeka lepsza praca na niego? Ułoży się, musi
Ja wróciłam z miasta ale do IKEI nie dojechałam. Byłam na poczcie i na zakupach, zakupiłam trzy super gazetki o fotografii - dzisiaj studiuję!Biedny juz mój mężuś bo już mu powiedziałam, że chcę dwa nowe obiektywy... Ale powiedział, że dostanę wszystko co zechcę pod warunkiem, że będę tego używać bo jak ma leżeć to woli to przepić
Rudasku cycole rosną, zaraz dwa berety i gumkaJa przed ciążą miałam małe B a jak urodziłam to duże D
Normalnie wielkie miseczki jak czapka na głowę
Aga a Tobie może jeszcze się wyrównają, spokojnieA ubranka słodkie
MAMArtyny post chciałam jakoś skomentować ale w sumie to mi się nie chce
Już po rosołku jestem, teraz kawka. Chwilę odpoczynku i lecę do pokoju biurowego sprzątać bo w tej chwili to biura nie przypomina a burdelprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ma firme, ale ze dopiero zaczal.... to przy tej firmie bylo idealne...
No coz, tak bywa.... trzeba jakos w tych przepisach pokombinowac..
Bo skoro do konca roku, to moze dobrze by to L4 przed Swietami wywalic....
Napewno nie jestesmy sami w takiej sytuacji...choc w pierwszej chwili doznalam szoku i sie poplakalam.
Musze byc silna!!damy rade, nie poddamy sie....
Złota, livia30 lubią tę wiadomość
-
Nie dziwię się, że się podłamałaś w pierwszej chwili, tez bym tak zareagowała. Ale teraz trzeba działać
Będzie dobrze - innej opcji nie ma
A my będziemy Cię wspierać mentalnie a jeśli możemy inaczej to teżWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:30