Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Nam co drugi dzień nie wyszło. Teraz będzie codziennie.
jak się nie uda to będziemy mieli chociaż czyste sumienie, że to nie przez brak
w odpowiednim czasie ;P
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mi spada - mam nadzieje, że to spadek przed wielkim bum
no ja ostatnio też miałam giganta ok 27 mm . I sie zastanawiam czy przy dwóch to też do takich rozmiarów dojdzie. Czyli co jakby oba pękły to można powiedzieć, że będą 2 owulki ? bo wiadomo, że w jednym czasie nie pękną.
-
XxMoniaXx wrote:mi spada - mam nadzieje, że to spadek przed wielkim bum
no ja ostatnio też miałam giganta ok 27 mm . I sie zastanawiam czy przy dwóch to też do takich rozmiarów dojdzie. Czyli co jakby oba pękły to można powiedzieć, że będą 2 owulki ? bo wiadomo, że w jednym czasie nie pękną.
niby tak mówią,że druga owulka może być po 24h od pierwszej ale jak to tam jestokaże się
ale ładnie Ci ruszyło
-
przedszkolanka:) wrote:niby tak mówią,że druga owulka może być po 24h od pierwszej ale jak to tam jest
okaże się
ale ładnie Ci ruszyło
ale idzie w 1 cyklu jeden pęcherzyk , w 2 - dwa , aż strach pomysleć co będzie dalej
-
przedszkolanka:) wrote:ej a wiecie co? Wyżalę Wam się
od zawsze mam asymetryczne piersi, wiadomo jako nastolatka przeżywałam to i chciałam mieć większe (lekarka pocieszała że w ciąży urosną a mama się bała że za szybko przez to zajdę haha) no i fakt, urosły trochę, stanik ciasny,ale rośnie ten większy a mały niezbyt chce... uciążliwe to... podobno karmić małym trzeba bo wtedy się stymuluje do pracyno i tak się oto musiałam pożalić wybaczcie
aa u nas co dwa dni się udało,ale plemniory mocne były bo ostatnie serducho dwa dni przed owu było
A próbowałaś masażu? -
Przedszkolanko nie doradze bo nie wiem...
wiem tylko jedno ze ja mam 70-75B a teraz mierzyłam mojej siostry staniek 38/85 i masakra dobbryyyyyyyyy...
Moj R chodzi koło mnie i cały czas gada " jaaaa ale masz cycki wielkie" hihihihi
i powiem Wam ze nie dośc ze wielkie to jeszcze ciezkie
a to dopiero 5 ty m-c...co bedzie za 3-4 ???
fakt u mojej mamy nie bylo widac brzucha ale biust miala ogromny, chodziła w stanikach po swojej mamie!!!! jezusie....mam nadzieje, ze nie bede miec az takich sorry ale "donic" hihihi
Przedszkolanko pokazuj paczke, widze ze sie obijasz!!!!
u mnie zupka jarzynowa juz gotowa i ziemniaki po indyjsku
i zaraz zabieram sie za ciastoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Przedszkolanko nie doradze bo nie wiem...
wiem tylko jedno ze ja mam 70-75B a teraz mierzyłam mojej siostry staniek 38/85 i masakra dobbryyyyyyyyy...
Moj R chodzi koło mnie i cały czas gada " jaaaa ale masz cycki wielkie" hihihihi
i powiem Wam ze nie dośc ze wielkie to jeszcze ciezkie
a to dopiero 5 ty m-c...co bedzie za 3-4 ???
fakt u mojej mamy nie bylo widac brzucha ale biust miala ogromny, chodzi w stanich po swojej mamie!!!! jezusie....mam nadzieje, ze nie bede miec az takich sorry ale "donic" hihihi
Przedszkolanko pokazuj paczke, widze ze sie obijasz!!!!
u mnie zupka jarzynowa juz gotowa i ziemniaki po indyjsku
i zaraz zabieram sie za ciasto
ja mam swój rozmiar 75 duże C/małe D (zależy jak szyty stanik) i kurde też się obawiam co to w ciąży będzie o_O -
u mnie już nie ma z czego zejść haha
już daję, oto nasze zdobycze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76f4698f6d5b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1578cc3d665.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc4278d62ded.jpgsury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusiaaaa.......zajebistości
Termometr mam z tej serii tylko zyrafkea przybory do czesania mam te sameeeeeee
): jeeeeeeeeeeee
ale dla mnie i tak mistrzem planu jest Radek Majdanbuahhahahahah
zamawialas u tego chlopa co mi linki podawałaś ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny