X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też tego nie rozumiem no ale :)

Albo się ktoś stara o dziecko, albo się nie star. Co za kombinowanie z tym przerywanym. No chyba że ona się stara, a on o tym nie wie, bo i takie przypadki znam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, żeby nie było bliźniaków ;P

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz patrze na ulotke od urologa o napisał dla męża FertiLmen a nie Fertimen :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    co dziś serwujecie na obiadek ? :) u mnie wątróbka pieczona z jabłkiem i cebulką, ziemniaczki i surówka :)

U mnie klika do wyboru:

- ruskie pierogi
    - nalesniki
    - leczo
    - kurczaczek duszony

Do wyboru, do koloru, dodatki we własnym zakresie.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Monia, żeby nie było bliźniaków ;P
    kurde a wiesz, że ja cały czas myśle o tych moich 2 pęcherzykach :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam leczo wczoraj mój mężuś zrobił ^^

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Sury wizde pozytywne zmiany :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury pytanie troche intymne :P mierzysz temp w ustach ? bo ja kiedyś mierzyłam w ustach, potem dowcipnie a teraz znów w ustach :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 30 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, nie muszę Cię znać. Teraz każdy będzie Ci współczuł, przytulał i zapewniał, ze będzie dobrze. To spowoduje tylko, że będzie Ci coraz smutniej i smutniej. Wiem, że to trudne dla Ciebie. A moze nie wiem... I mam nadzieję, ze się nie dowiem. Masz prawo się smucić, płakać, krzyczeć, użalać nad sobą. Ale moim zdaniem to nie pomoże Ci w staraniach o dziecko.

Czytam Was od dawna chociaż rzadko się udzielam, ale ostatnio coraz mniej chce mi się tu wchodzić. Macie swoje problemy i frustracje, ale jesteście (nie wszystkie!) bardzo negatywnie nastawione do nowych użytkowników. Sytuacja z Pomarańczą tylko mnie upewniła w tym, że jednak wcale nie chce mi się tutaj udzielać. Temat powinien być zmieniony bo pomocy i wsparcia tutaj nie ma. Wspieracie się nawzajem w swoim zamkniętym gronie. I nikt nie ma tam wstępu.

A więc spadam :) I szczerze trzymam kciuki za Was wszystkie, za pozytywne zakończenia u wszystkich Was bez wyjątku :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też nie rozumiem i to jeszcze na forum staraczek :O czasem się zastanawiam czy to ze mną jest coś nie tak czy z ludźmi :P

u mnie łazanki z barszczem czerwonym :)

Monia a bliźniaki fajnie by było, a co! :D "
    co do fertimenu on chyba wcześniej był przez "L" ale to samo to jest :)

mmm zajadam sałatkę śledziową :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko no też fajnie by było. Oby w piątek sie okazało, że pękły . Oby sie wreszcie udało . Plan <3 co drugi dzień, żeby nasienia nie "przemęczać ". Test owu prawie pozytywny , ale wg mnie to jeszcze nie to - jutro będzie pozytywny chyba :) choć na upartego i dziś ten jest pozytywny a nie wiem :P

przedszkolanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ...jutro będzie pozytywny :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna, napisałam Ci tylko, ze mnie nie znasz i nie wiesz, czego mi potrzeba w chwilach rozpaczy. SPOKOJU. Nie zauważyłaś, ze nikt mnie nie pociesza,a nie nikt nie dopinguje. Rozmawiamy o tym.

Poza tym, każda z nas był a NOWA kiedyś. Ale żeby wejść w czyjeś grono towarzyskie nie wystarczy pisać raz na ruski miesiąc a potem obrażać się, jak ktoś odpisuje zgodnie ze swoimi odczuciami. A ja Cie nie znam, widzę Cie dziś pierwszy raz, nie dziw się, ze zgadzam się z Tobą od razu. Żeby się zgadzać z czyjąś opinią muszę poznać kogoś chociaż troszkę.

Nikt Cię nie wygania. Robisz, jak chcesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Złota, nie muszę Cię znać. Teraz każdy będzie Ci współczuł, przytulał i zapewniał, ze będzie dobrze. To spowoduje tylko, że będzie Ci coraz smutniej i smutniej. Wiem, że to trudne dla Ciebie. A moze nie wiem... I mam nadzieję, ze się nie dowiem. Masz prawo się smucić, płakać, krzyczeć, użalać nad sobą. Ale moim zdaniem to nie pomoże Ci w staraniach o dziecko.

Czytam Was od dawna chociaż rzadko się udzielam, ale ostatnio coraz mniej chce mi się tu wchodzić. Macie swoje problemy i frustracje, ale jesteście (nie wszystkie!) bardzo negatywnie nastawione do nowych użytkowników. Sytuacja z Pomarańczą tylko mnie upewniła w tym, że jednak wcale nie chce mi się tutaj udzielać. Temat powinien być zmieniony bo pomocy i wsparcia tutaj nie ma. Wspieracie się nawzajem w swoim zamkniętym gronie. I nikt nie ma tam wstępu.

A więc spadam :) I szczerze trzymam kciuki za Was wszystkie, za pozytywne zakończenia u wszystkich Was bez wyjątku :)

ja chyba jestem najbardziej negatywnie do nowych nastawiona haha, bo nigdy nie odpisuję ( a raczej bardzo rzadko) .
    Mamy tu swoją grupkę to fakt, ostatnio mamy nowe dziewczyny które piszą, wdrażają się i normalnie z nimi " gadamy", ale czasem są takie sytuacje kiedy nóż się otwiera. Ja wiem,że każda przeżywa, czeka, ale pisząc o stosunku przerwanym to jak można traktować poważnie kogoś takiego?? Zwłaszcza że znamy tu różne sytuacje naprawdę ciężkie ( nie mówię o Złotej) i nagle taka wiadomość i niedojrzałość jak dla mnie sprawia że człowiek po prostu się wkurza już. Skoro jest dorosła to powinna wiedzieć, że nie istnieją objawy po owulacji, wystarczy w google wpisać... to moje zdanie i tyle.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i z drugiej strony to ciekawe czy te też będą osiągały rozmiary gigantów czy jak ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 30 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jak co drugi dzień to nie ważne który będzie pozytywny :P

i wiesz, mi się wydaje że ja to giganty miałam :O bo estradiol miałam wysoki a owulka o wiele później po nim :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:41

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam co drugi dzień nie wyszło. Teraz będzie codziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Sury pytanie troche intymne :P mierzysz temp w ustach ? bo ja kiedyś mierzyłam w ustach, potem dowcipnie a teraz znów w ustach :)

w ustach :) i jakoś w tym cyklu nie skacze za bardzo :D a Monia 2 pęcherzyki... niech pękają oba równocześnie i za 9 miesięcy na dwa cyce będziesz jechać :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    w ustach :) i jakoś w tym cyklu nie skacze za bardzo :D a Monia 2 pęcherzyki... niech pękają oba równocześnie i za 9 miesięcy na dwa cyce będziesz jechać :D
    heheheehe rozwaliłaś mnie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 30 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a wiecie co? Wyżalę Wam się :P
    od zawsze mam asymetryczne piersi, wiadomo jako nastolatka przeżywałam to i chciałam mieć większe (lekarka pocieszała że w ciąży urosną a mama się bała że za szybko przez to zajdę haha) no i fakt, urosły trochę, stanik ciasny,ale rośnie ten większy a mały niezbyt chce... uciążliwe to... podobno karmić małym trzeba bo wtedy się stymuluje do pracy :O no i tak się oto musiałam pożalić wybaczcie :P

aa u nas co dwa dni się udało,ale plemniory mocne były bo ostatnie serducho dwa dni przed owu było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:44

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1285 1286 1287 1288 1289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ