X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też tego nie rozumiem no ale :)

Albo się ktoś stara o dziecko, albo się nie star. Co za kombinowanie z tym przerywanym. No chyba że ona się stara, a on o tym nie wie, bo i takie przypadki znam.

sury_cat lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, żeby nie było bliźniaków ;P

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz patrze na ulotke od urologa o napisał dla męża FertiLmen a nie Fertimen :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    co dziś serwujecie na obiadek ? :) u mnie wątróbka pieczona z jabłkiem i cebulką, ziemniaczki i surówka :)

U mnie klika do wyboru:

- ruskie pierogi
    - nalesniki
    - leczo
    - kurczaczek duszony

Do wyboru, do koloru, dodatki we własnym zakresie.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Monia, żeby nie było bliźniaków ;P
    kurde a wiesz, że ja cały czas myśle o tych moich 2 pęcherzykach :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam leczo wczoraj mój mężuś zrobił ^^

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Sury wizde pozytywne zmiany :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury pytanie troche intymne :P mierzysz temp w ustach ? bo ja kiedyś mierzyłam w ustach, potem dowcipnie a teraz znów w ustach :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 30 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, nie muszę Cię znać. Teraz każdy będzie Ci współczuł, przytulał i zapewniał, ze będzie dobrze. To spowoduje tylko, że będzie Ci coraz smutniej i smutniej. Wiem, że to trudne dla Ciebie. A moze nie wiem... I mam nadzieję, ze się nie dowiem. Masz prawo się smucić, płakać, krzyczeć, użalać nad sobą. Ale moim zdaniem to nie pomoże Ci w staraniach o dziecko.

Czytam Was od dawna chociaż rzadko się udzielam, ale ostatnio coraz mniej chce mi się tu wchodzić. Macie swoje problemy i frustracje, ale jesteście (nie wszystkie!) bardzo negatywnie nastawione do nowych użytkowników. Sytuacja z Pomarańczą tylko mnie upewniła w tym, że jednak wcale nie chce mi się tutaj udzielać. Temat powinien być zmieniony bo pomocy i wsparcia tutaj nie ma. Wspieracie się nawzajem w swoim zamkniętym gronie. I nikt nie ma tam wstępu.

A więc spadam :) I szczerze trzymam kciuki za Was wszystkie, za pozytywne zakończenia u wszystkich Was bez wyjątku :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też nie rozumiem i to jeszcze na forum staraczek :O czasem się zastanawiam czy to ze mną jest coś nie tak czy z ludźmi :P

u mnie łazanki z barszczem czerwonym :)

Monia a bliźniaki fajnie by było, a co! :D "
    co do fertimenu on chyba wcześniej był przez "L" ale to samo to jest :)

mmm zajadam sałatkę śledziową :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko no też fajnie by było. Oby w piątek sie okazało, że pękły . Oby sie wreszcie udało . Plan <3 co drugi dzień, żeby nasienia nie "przemęczać ". Test owu prawie pozytywny , ale wg mnie to jeszcze nie to - jutro będzie pozytywny chyba :) choć na upartego i dziś ten jest pozytywny a nie wiem :P

przedszkolanka:), sury_cat lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ...jutro będzie pozytywny :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna, napisałam Ci tylko, ze mnie nie znasz i nie wiesz, czego mi potrzeba w chwilach rozpaczy. SPOKOJU. Nie zauważyłaś, ze nikt mnie nie pociesza,a nie nikt nie dopinguje. Rozmawiamy o tym.

Poza tym, każda z nas był a NOWA kiedyś. Ale żeby wejść w czyjeś grono towarzyskie nie wystarczy pisać raz na ruski miesiąc a potem obrażać się, jak ktoś odpisuje zgodnie ze swoimi odczuciami. A ja Cie nie znam, widzę Cie dziś pierwszy raz, nie dziw się, ze zgadzam się z Tobą od razu. Żeby się zgadzać z czyjąś opinią muszę poznać kogoś chociaż troszkę.

Nikt Cię nie wygania. Robisz, jak chcesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Złota, nie muszę Cię znać. Teraz każdy będzie Ci współczuł, przytulał i zapewniał, ze będzie dobrze. To spowoduje tylko, że będzie Ci coraz smutniej i smutniej. Wiem, że to trudne dla Ciebie. A moze nie wiem... I mam nadzieję, ze się nie dowiem. Masz prawo się smucić, płakać, krzyczeć, użalać nad sobą. Ale moim zdaniem to nie pomoże Ci w staraniach o dziecko.

Czytam Was od dawna chociaż rzadko się udzielam, ale ostatnio coraz mniej chce mi się tu wchodzić. Macie swoje problemy i frustracje, ale jesteście (nie wszystkie!) bardzo negatywnie nastawione do nowych użytkowników. Sytuacja z Pomarańczą tylko mnie upewniła w tym, że jednak wcale nie chce mi się tutaj udzielać. Temat powinien być zmieniony bo pomocy i wsparcia tutaj nie ma. Wspieracie się nawzajem w swoim zamkniętym gronie. I nikt nie ma tam wstępu.

A więc spadam :) I szczerze trzymam kciuki za Was wszystkie, za pozytywne zakończenia u wszystkich Was bez wyjątku :)

ja chyba jestem najbardziej negatywnie do nowych nastawiona haha, bo nigdy nie odpisuję ( a raczej bardzo rzadko) .
    Mamy tu swoją grupkę to fakt, ostatnio mamy nowe dziewczyny które piszą, wdrażają się i normalnie z nimi " gadamy", ale czasem są takie sytuacje kiedy nóż się otwiera. Ja wiem,że każda przeżywa, czeka, ale pisząc o stosunku przerwanym to jak można traktować poważnie kogoś takiego?? Zwłaszcza że znamy tu różne sytuacje naprawdę ciężkie ( nie mówię o Złotej) i nagle taka wiadomość i niedojrzałość jak dla mnie sprawia że człowiek po prostu się wkurza już. Skoro jest dorosła to powinna wiedzieć, że nie istnieją objawy po owulacji, wystarczy w google wpisać... to moje zdanie i tyle.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i z drugiej strony to ciekawe czy te też będą osiągały rozmiary gigantów czy jak ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 30 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jak co drugi dzień to nie ważne który będzie pozytywny :P

i wiesz, mi się wydaje że ja to giganty miałam :O bo estradiol miałam wysoki a owulka o wiele później po nim :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:41

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam co drugi dzień nie wyszło. Teraz będzie codziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Sury pytanie troche intymne :P mierzysz temp w ustach ? bo ja kiedyś mierzyłam w ustach, potem dowcipnie a teraz znów w ustach :)

w ustach :) i jakoś w tym cyklu nie skacze za bardzo :D a Monia 2 pęcherzyki... niech pękają oba równocześnie i za 9 miesięcy na dwa cyce będziesz jechać :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    w ustach :) i jakoś w tym cyklu nie skacze za bardzo :D a Monia 2 pęcherzyki... niech pękają oba równocześnie i za 9 miesięcy na dwa cyce będziesz jechać :D
    heheheehe rozwaliłaś mnie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 30 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a wiecie co? Wyżalę Wam się :P
    od zawsze mam asymetryczne piersi, wiadomo jako nastolatka przeżywałam to i chciałam mieć większe (lekarka pocieszała że w ciąży urosną a mama się bała że za szybko przez to zajdę haha) no i fakt, urosły trochę, stanik ciasny,ale rośnie ten większy a mały niezbyt chce... uciążliwe to... podobno karmić małym trzeba bo wtedy się stymuluje do pracy :O no i tak się oto musiałam pożalić wybaczcie :P

aa u nas co dwa dni się udało,ale plemniory mocne były bo ostatnie serducho dwa dni przed owu było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:44

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1285 1286 1287 1288 1289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ