Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martuś rano szyjka mnie bolała pół dnia a później brzuch ,ale już jest lepiej
Monia pozdrowiłam, czekam aż kopniaczkiem się odwdzięczy
a to jednak są dwa inne leki ? (fertimen i fertilmen?)
u nas ogród jest ale i tak to kupki, to spacer, to w domu porządek ... fajnie mieć, zawsze chciałam ale jednak obowiązek też
Livia toż to dopiero druga edycja!(na polsacie:P) a dzisiaj Bożenka z klanu ma być goła haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:38
-
nick nieaktualny
-
Fertilman i Fertiman to zupełnie inne specyfiki
Fertilman jest droższy i lepszy
Mój brał najpierw Fertiman a póżniej zmieniłam na Fertilman bo skład jakoś bardziej przypasował mi. A R. się wkurzał bo na opakowaniu Fertimanu były plemniki wielkie i juz uwłaczało to jego godności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:41
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Polcia spała dzisiaj w ulubionej pozycji - jak na plaży (ręka pod główką i nóżki w górę
) ,serduszko waliło
aa widzisz, a ja myślałam że to jest to samohaha z tymi plemnikami to dobre
mój nawet opakowania nie widział bo na talerzu z kolacją tabletkę tylko dostawał
sury_cat, livia30 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Martuś rano szyjka mnie bolała pół dnia a później brzuch ,ale już jest lepiej
Monia pozdrowiłam, czekam aż kopniaczkiem się odwdzięczy
a to jednak są dwa inne leki ? (fertimen i fertilmen?)
u nas ogród jest ale i tak to kupki, to spacer, to w domu porządek ... fajnie mieć, zawsze chciałam ale jednak obowiązek też
Livia toż to dopiero druga edycja!(na polsacie:P) a dzisiaj Bożenka z klanu ma być goła haha
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Wam kochane psiaków, ja miałam cudowną sunię przez 13 lat (i tyle też żyła), ale niestety już jej z nami od roku nie ma
Teraz mam za to trzy świnki morskie i sama podcinam im pazurkibo im trzeba bardzo często podcinać więc jakbym miała z tym latać do weta to bym zbankrutowała
przedszkolanka oglądasz TZG? Ja też pewnie popatrzę
Julia07.2015