Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tańczyłam kiedyś taniec towarzyski a za dzieciaka nawet ludowy
Anutka a może to żylaki? Na nogach występują ale nie wiem czy na udach - wygląda podobnie. A żylaki to chyba tylko operacyjnie sie usuwa. Ale nie wiem więc nie strasze Cię - tylko glośno myslę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:46
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Czyli nie mam czym sie martwic... ??? Po porodzie pomyslimy o kremach madkujacych zeby troszke zeszlo...
myślę, że nieja moje "tatuaże" mam już ponad 2 lata i nic się nie dzieje no poza tym, że je widać jak założę krótkie spodenki ;P ale nie zniknęły nawet nie zbladły, paskudne takie są jak na tym zdjęciu, które dodałaś
poobserwuj je jakiś czas czy np nie ciemnieje, nie powiększa się, nie puchnie itd
-
livia30 wrote:Ja tańczyłam kiedyś taniec towarzyski a za dzieciaka nawet ludowy
Anutka a może to żylaki? Na nogach występują ale nie wiem czy na udach - wygląda podobnie. A żylaki to chyba tylko operacyjnie sie usuwa. -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja tańczyłam kiedyś taniec towarzyski a za dzieciaka nawet ludowy
Anutka a może to żylaki? Na nogach występują ale nie wiem czy na udach - wygląda podobnie. A żylaki to chyba tylko operacyjnie sie usuwa.
no mogą być, żylaki robią się nie tylko na nogach, ale też na rękach, w odbycie (hemoroidy) ale żylaki by Cię raczej bolały, dlatego na wszelki wypadek poobserwuj jeAnutka lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:myślę, że nie
ja moje "tatuaże" mam już ponad 2 lata i nic się nie dzieje no poza tym, że je widać jak założę krótkie spodenki ;P ale nie zniknęły nawet nie zbladły, paskudne takie są jak na tym zdjęciu, które dodałaś
poobserwuj je jakiś czas czy np nie ciemnieje, nie powiększa się, nie puchnie itd
-
właśnie o to mi chodziło, tylko u mnie bardziej cienkie nitki jeszcze
Co do kremów,ja w cuda nie wierzę, ale mam teraz specjalny antycellulitowy, na rozstępy , oliwkę i babydream i na zmianę używam i odpukać narazie nic nie mam -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja w ciązy stosowałam Vichy a i tak cały tyłek, piersi i biodra miałam w czerwone pręgi. Dobrze, że brzuch sie uchował
Na poczatku strasznie się wstydziłam ich ale juz mi przeszło i nie przeszkadzają mi
Livia Twoje ciało spełniło najważniejszą i najpiękniejszą rolę - wydałaś na świat Nowe Życienie powinnaś się wstydzić rozstępów, ale być z nich dumna! i każda kobieta, to piękny dowód poświęcenia i trudu jakie niesie ze sobą macierzyństwo
to tak jak zmarszczki świadczą o dojrzałości, doświadczeniu i mądrości życiowej i duchowo, emocjonalnie są piękne
Anutka, livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
sury_cat wrote:Livia Twoje ciało spełniło najważniejszą i najpiękniejszą rolę - wydałaś na świat Nowe Życie
nie powinnaś się wstydzić rozstępów, ale być z nich dumna! i każda kobieta, to piękny dowód poświęcenia i trudu jakie niesie ze sobą macierzyństwo
to tak jak zmarszczki świadczą o dojrzałości, doświadczeniu i mądrości życiowej i duchowo, emocjonalnie są piękne
sury_cat lubi tę wiadomość