Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:według mnie to przez szybko rozciągającą się skórę mogły Ci popękać naczynka (wiele) i mógł się zrobić mini-wylew pod skórą
taka moja myśl
-
sury_cat wrote:według mnie to przez szybko rozciągającą się skórę mogły Ci popękać naczynka (wiele) i mógł się zrobić mini-wylew pod skórą
taka moja myśl
Anutka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Kurcze martwie sie, ale na posladkach by sie zrobilo, nigdzie indziej ??? Nie boli ani nie swedzi, maz zauwaxyl to przypadkiem dzisiaj...
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Kurcze martwie sie, ale na posladkach by sie zrobilo, nigdzie indziej ??? Nie boli ani nie swedzi, maz zauwaxyl to przypadkiem dzisiaj...
no bo to nie boli ani nie swędzimoże akurat tam w bardzo krótkim czasie zaczęła Ci się skóra rozciągać, a to dodatkowo jest delikatnie miejsce bo na nim siedzisz
Anutka lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:no bo to nie boli ani nie swędzi
może akurat tam w bardzo krótkim czasie zaczęła Ci się skóra rozciągać, a to dodatkowo jest delikatnie miejsce bo na nim siedzisz
. Heh
-
nick nieaktualnymyślę, że najpierw ginek a jak on nie będzie wiedział to dermatolog
poczekaj może zniknie ale ostrzegam, że jeśli to faktycznie popękane naczynka to nie zniknie...
mi przez hormony zaczęły się robić właśnie takie pajączki i mini wylewy na udach i nie zniknęły
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a ja mam 2 rozstępy takie czerwonawe - jeden na piersi a jeden na udzie . I wygląda to tak jak opisujesz .
-
sury_cat wrote:myślę, że najpierw ginek a jak on nie będzie wiedział to dermatolog
poczekaj może zniknie ale ostrzegam, że jeśli to faktycznie popękane naczynka to nie zniknie...
mi przez hormony zaczęły się robić właśnie takie pajączki i mini wylewy na udach i nie zniknęły
-
nick nieaktualny