Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ładnie powiedziane... ile gwiazd jest co im szkoda ciała na ciążę... dla mnie to głupie... a mają tyle kasy,że by sobie poprawiły od razu, ale może i lepiej że takie osoby dzieci nie mają
no to przecież Beyonce podobno nie była w ciąży, tylko jej zapłodnioną komórkę jajową nosiła inna kobieta bo "jej się figura nie może zniszczyć"ale nie wiem ile w tym prawdy, może to tylko plotki ;P
-
Dziewczyny a mam takie dosc niedyskretne pytqnie qle jestem ciekawa waszej opini... Czy przed wizyta u gina golicie miejsva intymne... Ja do tej piry tak robilam, ostatnio z pomoca meza ale brzuszrk coraz wiekszy i ciraz ciezrj mi jest... I tak sie zastanawiam czy rpbicie to czy nie ???
. Sorry za szczerosc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Dziewczyny a mam takie dosc niedyskretne pytqnie qle jestem ciekawa waszej opini... Czy przed wizyta u gina golicie miejsva intymne... Ja do tej piry tak robilam, ostatnio z pomoca meza ale brzuszrk coraz wiekszy i ciraz ciezrj mi jest... I tak sie zastanawiam czy rpbicie to czy nie ???
. Sorry za szczerosc
ja zawsze chodzę "tam" powiedzmy "zadbana", nie cierpię włochów, są nieestetyczne i według mnie też niehigieniczne, szczególnie podczas @ a co do wizyty u gina to zawsze dzień przed wizytą "zaliczam strzyżenie" hahahaha -
sury_cat wrote:ja zawsze chodzę "tam" powiedzmy "zadbana", nie cierpię włochów, są nieestetyczne i według mnie też niehigieniczne, szczególnie podczas @ a co do wizyty u gina to zawsze dzień przed wizytą "zaliczam strzyżenie" hahahaha
czuje sie lepiej jak gin wszystko ladnie widzi
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co Wy juz uciekacie??
a ja wpadłam tuu....
odnosnie fryzurek intymnych to ja sie gole, ale leżałam z dziewczyna co sie nie goli kompletnie i miala w tym miescu "busz"hihih
uwaga, dziewczyny, bede walczyc razem z mezem..
idziemy do sadu pracy, poddaemy watpliwosci umowe
macie jakies argumenty oprócz tego, ze nie probowali meza przeniesc na inne stanowiska, ktore odpowiadaly jego kwalifikacja?? a wiemy, ze takie stanowiska sa;)
bedziemy oprocz odprawy zadac odszkodowania lub przywrocenia do pracy
jeeea! jest dopalacz !Lena87, przedszkolanka:), sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie dziewczyny, jeśli któraś się martwi o ciało podczas ciąży to dla mnie to też porażka... Zdrowie dziecka najważniejsze, nad figurą zawsze można popracować.
Co do Beyonce to oglądałam jej film dokumentalny "Life is but a dream" i niby tam zamieściła filmiki na których widać jej brzuch ciążowy, więc już sama nie wiem ile w tym prawdy, że to nie ona rodziła. No ale jakby nie było dużo "gwiazd" wynajmuje surogatki właśnie z obawy przed utratą figury. Masakra, jak można sobie odmówić poczucia pierwszych ruchów dziecka, obserwowania, jak w nas rośnie... niepojęte jak dla mnie, nigdy tego nie zrozumiem.
Ja do ginka też zawsze chodzę "łysa", z resztą staram się regularnie golić (i TAM, i pod pachami, i na nogach), nienawidzę tych kudełków, fuuu.
Dobranoc kochane, kolorowych ;*
Julia07.2015