Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w słoneczny dzień
My już posprzątaliśmy i pokoik ogarnięty czeka na meblepluszaki już siedza a mama ma wolne i we wtorek ruszamy na strych
Dzisiaj patrze co w ikei jest i za tydzień jedziemy
Monia ja gole maszynka mężakrem jest fajny ale jak za długo trzymałam to mi podrażniło środek i piekło...ta szpatułka to lipa,najlepiej pod prysznicem zmyc jakby zdrapujac
fakt efekt gładziutki
Mizzy mamy się dobrze,Pola 330g. Szyjka długa i zamknieta,łożysko wysokowizyta 20.10
Rano podkopywala bo za długo spałam :p
A jak głowa? Lepiej? Jaka chorobe wmawiasz? Teściową olej :p
Złota co słychać?
Groszku jak się czujecie?
Livia jak smakowal pierwszy chlebek?
Rudasku a co u Was?
Sana a Wy na jakim etapie teraz?
Kogo pominelam to wybaczcie ale jestem z Wami
No i Martuś!! Wszystkiego co tylko zamarzysz! Miłości,fajnej pracy, żebyś była szczęśliwa i spełniona no i żeby dzidziuś zawitał w Twoim brzuszku jak najszybciej
Co do wykresu to dla mnie fajnie wygląda na prawdei nie pocieszam!
Monia a pamiętasz Ani wykres bezowulacyjny? I lada moment rodzi!sury_cat lubi tę wiadomość
-
Aguś to super
aa wmawiam sobie że może mam infekcje tam na dole, ale brzydkiego zapachu nie ma, nic nie piecze ani nie swędzi, no i wkładki często zmieniam, higena jest, maść też jest na bakteryjne czy drozdzaki... ale nadal sie boje... nie chcialabym stracic dziecka ... ehh.. -
Sury najlepszego, spełnienia marzeń
Monia ja używam kremu Veet i jest super, nie podrażnia i goli idealnie, żadne włoski nie zostają. Z Eveline też mają fajne kremy do depilacji.
Przedszkolanka, obecnie jesteśmy na etapie trzymania kciuków, żeby @ nie nadeszła
Piękny, słoneczny dzień. Jadę właśnie na zakupy. Udanego weekendu kochanesury_cat lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
przedszkolanka:) wrote:Kochana tez się tego boje i kupiłam probiotyk lacibios femina i biorę
Nic nie stracisz,wszystko jest okżeby aby głowę mieć spokojną.
ale probiotyk może też kupię co polecasz -
co do golenia to ja raz na jakiś czas, żeby aż tragicznego buszu nie było..
jakoś obawiam się na gołą skórę latać.. tym bardziej przy mojej pracy..
tam co chwila są bakterie itp.. jakieś syfy.. nie latam na gołe gacie
ale o to nie trudno.. i na łyso kiedys się taskałam, a teraz olewka..
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dzień dobry w słoneczny dzień
My już posprzątaliśmy i pokoik ogarnięty czeka na meblepluszaki już siedza a mama ma wolne i we wtorek ruszamy na strych
Dzisiaj patrze co w ikei jest i za tydzień jedziemy
Monia ja gole maszynka mężakrem jest fajny ale jak za długo trzymałam to mi podrażniło środek i piekło...ta szpatułka to lipa,najlepiej pod prysznicem zmyc jakby zdrapujac
fakt efekt gładziutki
Mizzy mamy się dobrze,Pola 330g. Szyjka długa i zamknieta,łożysko wysokowizyta 20.10
Rano podkopywala bo za długo spałam :p
A jak głowa? Lepiej? Jaka chorobe wmawiasz? Teściową olej :p
Złota co słychać?
Groszku jak się czujecie?
Livia jak smakowal pierwszy chlebek?
Rudasku a co u Was?
Sana a Wy na jakim etapie teraz?
Kogo pominelam to wybaczcie ale jestem z Wami
No i Martuś!! Wszystkiego co tylko zamarzysz! Miłości,fajnej pracy, żebyś była szczęśliwa i spełniona no i żeby dzidziuś zawitał w Twoim brzuszku jak najszybciej
Co do wykresu to dla mnie fajnie wygląda na prawdei nie pocieszam!
Monia a pamiętasz Ani wykres bezowulacyjny? I lada moment rodzi!
dziękuję ślicznie! :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana wrote:Sury najlepszego, spełnienia marzeń
Monia ja używam kremu Veet i jest super, nie podrażnia i goli idealnie, żadne włoski nie zostają. Z Eveline też mają fajne kremy do depilacji.
Przedszkolanka, obecnie jesteśmy na etapie trzymania kciuków, żeby @ nie nadeszła
Piękny, słoneczny dzień. Jadę właśnie na zakupy. Udanego weekendu kochane
dziękuję :* -
Sury wszystkiego naj naj! :*
Dzień Dobry DziewczynkiJa już po zakupach, kończę robić obiadek i zmykam robić rejony (sprzątać znaczy się - u mnie nie ma tak szybko niestety).
Aga chlebek nawet nawet, w każdym razie lepszy niz te kupne bezglutenowe bo ich przełknąć nie mogłamA dzisiaj nawet 3 małe kromeczki zjadłam
Dużo ziarenek to fajnie bo tak lubię
Może w tygodniu spróbuję upiec jakiś dla Majki taki zwykły
Piękne słoneczko dzisiaj, az wyjde posprzatać w ogródku troszke bo kwiaty mi pousychały i trzeba by z nimi porządek zrobić
Buziaki i do później Kochane :*sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta świętujecie dzisiaj z P.?
Mizzelko ja też codziennie nie golę się tamnie lubię buszu, a na łyso kleją mi się majtki haha
ale zadbane musi być, by później maszynki mojemu nie zapchać
Anutka zapomniałam Ci odpisać co do owłosienia w ciążywłosy nam takie słabsze i wolniej rosną bo mamy kobietki, podobno jak na chłopczyka to właśnie odwrotnie, są mocne i szybko rosną
Livia ja też lubię z jakimiś ziarnami za to mój tylko zwykłeAnutka, Groszek lubią tę wiadomość
-
hej hej
u nas też juz posprzatane
teraz obiadek dochodzi
bylismy na zakupach spozywczych ale też zakupiłam stanik i wiecie co...mowi Pani ze miałam 75B ale juz mnie uciska, wszystko wypływa i musze mieć wiekszy bo ciąza itd! wiec Pani zerka na moje piersi i podaje mi stanik..na moje oko gigant! ja pytam czy to dla mnie...a Ona ze jak najbardziej...no nic, kupiłam! i mowie to R "ciekawe kiedy ja to założe"....przyjechalismy do domku, ja mierze stanik a tu pasuje jak ulał....dziewczyny, mam cyce jak donice!!!!! jakas masakra! 34/85C ....
poza tym, słoneczko dziś, choć bardzo chłodno
Moj Mały dziś mało aktywny, za to wczoraj szalał do poźnej nocy...jeszcze ok 1 go czułam
Sury...sto lat kochana, spełnienia niespełnionego!!!
sury_cat, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś a jak paznokcie u Ciebie? Łamią się czy są Ok?
no ja właśnie tak samo Agagolę tak żeby kosiarka opanowała hahah
Livia właśnie kupiłaś ten od chlebka? ohoho to ciekawe jak R przyjedzie to pewnie mu upichcisznie ma to jak swój...
moja babcia kiedys piekła... albo robi do tej pory swój makaron... boski jest
te sklepowe chleby to pic na wodę.... ehh
ale kupujemy z piekarni blaszkowe teraz (tesciowa brała stamtąd 16 lat) i chleb jest zajebisty... jakby samemu sie piekłoale to drożdżowe a nie na zakwasie i białe..
Monia skok pewnie lada chwila aby się nie stresuj broń boże
Rudasku ja też teraz kupiłam C... taki sam rozmiar itp.. i bez usztywnien itp.. oj rosną rosnąciekawe jak do konca będzie
ale to chyba dobrze... mleka będzie dużo haha
(może)
-
naczynka ci wyszły, rzeczywiście pajączki... ale to chyba nie żylaki.. po prostu masz więcej krwi.. czytałam że możemy miec nawet do półtora litra więcej niż przed ciążą.. i po prostu może naczynia sobie nie radzą i takie mini pajączki wyskakują.. ale nie ma się w sumie czym martwić.. ale warto pokazać przy następnej wizycie może coś gin zleci..