Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
otrzymałam wiadomość od lekarza a propo moich testów pozytywnych ;
Witam, sam wynik testu zależy od poziomu hormonu LH, jednak jest to badanie jakościowe - wskazuje tylko, że poziom hormonu jest na tyle wysoki, że jest wykrywalny. Na podstawie badania nie można odróżnić, kiedy miał miejsce charakterystyczny dla owulacji maksymalny poziom LH. Jeżeli wobec starań istnieją problemy z zajściem w ciążę, to wobec przede wszystkim długich cykli owulacyjnych wskazany jest kontakt z ginekologiem i wykonanie badań hormonalnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 23:59
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:otrzymałam wiadomość od lekarza a propo moich testów pozytywnych ;
Witam, sam wynik testu zależy od poziomu hormonu LH, jednak jest to badanie jakościowe - wskazuje tylko, że poziom hormonu jest na tyle wysoki, że jest wykrywalny. Na podstawie badania nie można odróżnić, kiedy miał miejsce charakterystyczny dla owulacji maksymalny poziom LH. Jeżeli wobec starań istnieją problemy z zajściem w ciążę, to wobec przede wszystkim długich cykli owulacyjnych wskazany jest kontakt z ginekologiem i wykonanie badań hormonalnych.
o to ja muszę sobie badania hormonalne zrobić
a do kogo pisałaś do swojego lekarza czy na necie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny