Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no chyba że cykl 45 dni teraz Sandra..
tym bardziej ze nic nie wskazuje na owulke w tym dniu cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 00:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Another posiedź z nami :*
posprawdzaj wykres jak ja głupia
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Landrynko a Ty jeszcze nie testowałaś??
Another nie zadręczaj się. Będzie co ma być takie myślenie nic dobrego nie przyniesie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 00:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Ja jak debil przeczesuję cały internet szukając wiadomości o fałszywych testach ciążowych... Boże, ile w człowieku nadziei jest, nawet jak jest pewność, że tak nadzieja jest nierealna... P A R A N O J A!!
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:No ale to już trochę czasu minęło może watro sprawdzić??
ale brzuch mnie dziwnie zaczyna boleć nie wiem czy nie przyjdzie w nocy -
Another wrote:No właśnie ja 4, więc na pewno szans nie ma. Szans nie ma, a nadzieja ciągle. Durna głowa, durne serce...
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:jak bym miała pewność że owulka była w 15dc to bym testowała ale co wpisze inną temp to inny dzień czekam do 40dc i jak nie bd @ to testuje
ale brzuch mnie dziwnie zaczyna boleć nie wiem czy nie przyjdzie w nocy -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:To ja trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła
W sumie ma dwa dni bo niedawno miałam cykl 36 dniowy więc może i ten taki bedzie Jak ja bym chciała juz dostac @ albo zobaczyc dwie krechy a tak to nie wiem na czym stojeAnother lubi tę wiadomość