Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W ogóle postanowiłam, że od przyszłego cyklu będę mierzyć tempkę waginalnie. Nie dość, że będzie dokładniejszy wynik, to jeszcze nie będzie mnie kusić cały dzień, żeby ją zmierzyć. Bo przecież nie będę w środku dnia sobie grzebać termometrem"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:W ogóle postanowiłam, że od przyszłego cyklu będę mierzyć tempkę waginalnie. Nie dość, że będzie dokładniejszy wynik, to jeszcze nie będzie mnie kusić cały dzień, żeby ją zmierzyć. Bo przecież nie będę w środku dnia sobie grzebać termometrem
-
potforzasta wrote:Dlatego właśnie ja tak mierze Bo inaczej to w ciągu dnia to minimum z 10 razy bym mierzyła a na następny cykl zamówiłam nowy termometr
Landryneczka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Mnie zastanawia jak głęboko trzeba go wsadzić
ja gdzieś na 9-10cm wsuwamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 00:39
-
Landryneczka wrote:Another oby u cb nie przyszła
A gdzie mierzysz ?
Potforku ja czasami w ciągu dnia zmierze
9-10 cm? Toż to on mi cały wpadnie A jak się zgubi? xDLandryneczka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:oby przyszła jutro, jeśli ma przyjść, a jeśli nie ma przyjść to niech temp wzrośnie o 10 stopni, haha
9-10 cm? Toż to on mi cały wpadnie A jak się zgubi? xDAnother lubi tę wiadomość
-
Nie zgubi nie zgubi ale dość daleko wchodzi
Ja jakoś nie mam jak w ciągu dnia bo zawsze mam tą obawę że ktoś może wejść ale będziemy wymieniać drzwi to będę i ja mierzyć w ciągu dnia Zamknę się ładnie i koniec.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Nie zgubi nie zgubi ale dość daleko wchodzi
Ja jakoś nie mam jak w ciągu dnia bo zawsze mam tą obawę że ktoś może wejść ale będziemy wymieniać drzwi to będę i ja mierzyć w ciągu dnia Zamknę się ładnie i koniec.
A co do termometru zgubić się nie zgubi tak jesteśmy przystosowane do wszytskich możliwości -
Landryneczka wrote:co ty mówisz hihi mi z 5 cm zostaje do przytrzymania tylko wtedy jak wsune z 10cm to mi wypycha to moze mam za pojemną hahah
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:ja się pod kołdrę chowam albo do łazienki
A co do termometru zgubić się nie zgubi tak jesteśmy przystosowane do wszytskich możliwościAnother, aszka, aszka lubią tę wiadomość