Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny10 cm? Ja wkladam na cm -maks 2 cm, poniewaz przeczytalam ze np po owulce nie nalezy za bardzo gmerac przy szyjce ani jej naciskac. Ale kazdy robi jak uwaza
Sylwiasta ja notuje bo bywa, ze mam spadki wlasnie o te 0,5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 07:48
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ej a mogłaby któraś zerknąć na mój teraz?? Bo gdybym miała takie temp to mi pokazuje na 22 dc owu. A to akurat 1 dzień po teście plusowym
-
Dzien dobry:) Wczoraj caly dzien bylam tak zalatana ze nie mialam czasu tu zajzec.
Bylam wczoraj u ginekologa. Mam termin na LAPAROskopie z chromoperturbacja w nastepnym cyklu. Wahalam sie dlugo czy wybrac operacje czy HSG z usg. Mimo ryzyka zdecydowalam sie tak jak mowilam wczesniej na laparo. Byl ze mna moj narzezcony, ktory byl przeciwny operacji ale dal sie przekonac.
Juz sie denerwuje.
Od owulki mam brac progesteron na poprawe fazy lutealnej. -
sylwiaśta159 wrote:witajcie śpiochy )
myślicie, że dobrze jest notowac temp z dokładnoscia do 0,01 miejsca po przecinku czy można zaokrąglac? dziś miałam 36,65 i nie wiedziałąm czy tak to wpisać czy jako 36,7
uciekam do pracy, ale na pewno zajrzę tutaj, pozdrawiam Was cieplutko
KotkaPsotka trzymam kciuki za powodzenie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczęta...
co u Was???
u mnie bez zmian,,,muli mnie jak cholera ale kawe próbuje wcisnąć bo mnie tak łeb napierdziela ze szok....
w brzuchu kłuje, jajniki dokuczaja i zyłka na prawym cycku nadal jest..
zobaczymy czego to znak!!!
powiem Wam ze byłam dzis z rana u przedszkolaków na zajęciach, i jest taki mały 2 letni pampersiak! ta Dziewuszka jest tak cudowna ze dziś miałam ochote ją porwać! hehhehehaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Another moze kup testy owulacyjne?
Rudasek czesc, ja po kawce teraz ide sniadanie zrobic, zajrze pozniej
SmacznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:38
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Rudasek wrote:czesc Dziewczęta...
co u Was???
u mnie bez zmian,,,muli mnie jak cholera ale kawe próbuje wcisnąć bo mnie tak łeb napierdziela ze szok....
w brzuchu kłuje, jajniki dokuczaja i zyłka na prawym cycku nadal jest..
zobaczymy czego to znak!!!
powiem Wam ze byłam dzis z rana u przedszkolaków na zajęciach, i jest taki mały 2 letni pampersiak! ta Dziewuszka jest tak cudowna ze dziś miałam ochote ją porwać! hehheheh"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Mam testy owulacyjne, ale nie rozumiem co mają z tym wspólnego Jestem po owulacji na pewno, tylko czekam na @.
Smacznego
Kochana a robiłaś test ciązowy? bo chyba nie doczytałam czy pisałaś o tym!
Jeśli tak i wyszedł negatyw, a juz dawno powinien być @ to biegnij z rańca jutro na krew..i bedziesz wiedziec!
może masz Dzidzi i organizm CI zwariował!!!! -
Rudasek wrote:Kochana a robiłaś test ciązowy? bo chyba nie doczytałam czy pisałaś o tym!
Jeśli tak i wyszedł negatyw, a juz dawno powinien być @ to biegnij z rańca jutro na krew..i bedziesz wiedziec!
może masz Dzidzi i organizm CI zwariował!!!!"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej dziewczynki
another jestem przykladem ze na mnie testy nie działają ,jak @ nie przyszła leć na bete nie będziesz sie przynajmniej zadreczać.
Humorek średni , dopiero wstałam a nadal chce mi sie spać
I jeszcze ten mój ból brzucha nie jest silny ale prawie cały czas mi towarzyszy ,i troche sie lękam i tak strasznie nie pasuje mi owu w tym tygodniu chyba że była w poniedziałek jak miałam dużo śluzu .
i wiecie co te syfeczki to może być coś na rzeczy ,bo pamiętam że wtedy przed poronieniem też tak miałam byłam obsypana strasznie.
Fantazja mnie ponosi -
u mnie tez leje i wieje i jest po prostu ciemno...a jak wstawałam o 6 to słoneczko swieciło
u mnie nadal to samo co wczoraj...zyłka, kłuje i piersi bola...
zobaczymy..
Nie nastawiam sie !
Wiecie co a tak z innej beczki, ogladałam wczoraj express reporterów i był reportaż o rodzenstwach w domu dziecka! powiem Wam , ze strasznie biedne te dzieci, byly np 2 siostry jedna 13 i 9 lat i One swiadomie mówiły ze zostana w DDZ do 18tki bo sa "stare " na adopcje!
ehhhhhh