Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pogoda u mnie tez nie fajna ciemno a wieje tak że łooo, a miałam takie plany na generalniejsze porządki .;p
biedne są takie dzieci , dawniej był w tvp2 program o dzieciach z domu dziecka nie mogłam tego oglądać bo zawsze wyłam ,teraz to bym wyła na maxa;( -
A ja mam zagwozdkę... Testowałam dziś i był cień cienia, ale tylko pod światło. Podejrzewam, że to tylko to miejsce, w którym ewentualnie miałaby być ta druga kreska, bo zniknęło, jak test wysechł. Mimo wszystko mam nadzieję, poczekam do tego 30.03 i jak nie będzie @ to pójdę na betę...
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother przed owulka powinien byc dosc duzy skok, a ja tego nie widze, ale jestem poczatkujaca w tym temacie, tzn wykresow i byc moze sie myle Na pewno wiem ze OF zle wyznacza, bo juz przeczytałam niektore tutaj posty ale oczywiscie zycze powodzenia Test owulacyjny jest wspomagaczem, bo jezeli miałabys na wykresie test + to łatwiej byłoby zinterpretowac wykres.
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:A ja mam zagwozdkę... Testowałam dziś i był cień cienia, ale tylko pod światło. Podejrzewam, że to tylko to miejsce, w którym ewentualnie miałaby być ta druga kreska, bo zniknęło, jak test wysechł. Mimo wszystko mam nadzieję, poczekam do tego 30.03 i jak nie będzie @ to pójdę na betę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Another przed owulka powinien byc dosc duzy skok, a ja tego nie widze, ale jestem poczatkujaca w tym temacie, tzn wykresow i byc moze sie myle Na pewno wiem ze OF zle wyznacza, bo juz przeczytałam niektore tutaj posty ale oczywiscie zycze powodzenia Test owulacyjny jest wspomagaczem, bo jezeli miałabys na wykresie test + to łatwiej byłoby zinterpretowac wykres.
Anhe różnie bywa z testami owulacyjnymi w ciąży. Niby lh utrzymuje się po zapłodnieniu na wyższym poziomie, ale u niewielu dziewczyn oba testy pokazują ten sam wynik."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."