Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Program się może mylić, pewnie :p Ale ja byłam u gina, także on chyba się nie pomylił. Tylko nie powiedział mi kiedy była owulka, tylko, że już jest po niej
Anhe różnie bywa z testami owulacyjnymi w ciąży. Niby lh utrzymuje się po zapłodnieniu na wyższym poziomie, ale u niewielu dziewczyn oba testy pokazują ten sam wynik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:no wlasnie bo na wykresie nie ma, a wczesniej nie masz nic zaznaczonego. Wiec jezeli byla to wczesniej. Takze w ciazy powinno byc co najmniej 18 tempek ok 37 stopni zeby mozna bylo mowic o ciazy."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother ale zrob badanie na bete co Ci szkodzi sie upewnisz, te wykresy tez roznie pokazuja, a zycie zyciem, ja tylko pisze co widze z wykresu bo sie ucze, ale jak czytam tutaj to jednak duzo dziewczynim wychodzi co innego Moze po prostu wlasnie trezba miec regularne cykle i zazwyczaj te same objawy, w koncu to program.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chorowitki,kurujcie się :* ja tylko kicham ciągle
Aszka a ja jak miałam 2 tyg. owulacyjne na + to teraz i tak się nie zdziwie jak nadal będzie:P co innego u Anhe jak ona same - miała.
Cześć Sandra czyżby @ idzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:46
aszka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Another ale zrob badanie na bete co Ci szkodzi sie upewnisz, te wykresy tez roznie pokazuja, a zycie zyciem, ja tylko pisze co widze z wykresu bo sie ucze, ale jak czytam tutaj to jednak duzo dziewczynim wychodzi co innego Moze po prostu wlasnie trezba miec regularne cykle i zazwyczaj te same objawy, w koncu to program.
aszka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Jakieś fasolki > Która miała testować dziś ?
Ja to szkoda gadaćaszka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:U mnie te skoki są tak minimalne, jakby w ogóle ich nie było. Jeszcze cera mi oszalała. Skóra mi się sypie z czoła... Mam chyba za mało wody w organizmie.
-
Another wrote:Co tam Landryna? U mnie małpy nie ma i trafia mnie już szlag dosłownie. Jak ten cykl nie skończy się do piątku to idę do gina po coś na wywołanie.
pewna jesteś że chcesz coś na wywołanie , to ci może wszystko zaburzyć , ja mialam w tamtym miesiacu 43dniowy cykl bardzo długi nawet jak na mnie , i ginka sugerowała leki na wywołanie ale jednak kazała czekać i sie doczekałam ;p
-
Z moim PCO, jeśli tego nie ruszę, to mogę dostać @ za pół roku Jak do piątku nie dostanę to będę miała ponad 40dniowy cykl już, więc też nie krótki. Już mam i tak takie zaburzenia, że napsuć się nie da bardziej chyba"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."