Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny tak z innej beczki
patrzę sobie kuchnie na necie i wybralismy z moim wczoraj taką
http://www.sklep.meble.pl/p98666,zestaw-kuchenny-kamduo-210-dlugosc-szafek-210-cm-.html%20kuchnia
za dużego wyboru nie mamy bo u nas jest wąska kuchnia i akurat taka 210 musi być a chcieliśmy na zamówienie w zabudowie i wgl ale nie opłaca się i taką wybraliśmy co sądzicie taka zwyczajna
dla mnie super podobają mi sie takie kuchnie -
tylko dokładnie przeanalizuj ich wielkośc, długość, głebokośc itd i porównaj to ilości swoich gratów! bo ja jestem maniakiem sprzetów kuchennych wszelkiego rodzaju, mam tego i niestety nie posmiesciłam sie ze wszystkimi bibelotami plus słoiki od Mamusi
-
Anhe wrote:No ja nienawidzę tego czasu po owulacji... Czekam, nie wiem na co i nie wiem ile... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że do ginekologa mogę iść dopiero w czerwcu, a to jeszcze dwa miesiące... niestety do cierpliwych nie należę, tym bardziej, że siedzę w domu i się nudzę...
Już wiem na co czekam Na azjatycki tydzień w Kauflandzie i SUSHI Już od jutra -
ale Wam dobrze, ze Wy w domkach!!!!
ja to dopiero zajde gdzie na 18
a w planach zupa serowa i chyba pstrag z masełkiem, czosnkiem i koperkiem plus oczywiscie frytki!!!!slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ładna, miałam podobna na mieszkaniu w Krakowie tylko w ciemnym kolorze:)
bardzo ładnie wyglada, do tego kilka sprzetów i jest kuchnia jak marzenie !!!!
oj będę miała sprzętów troszkę ;P hihi
patrzyłam w ciemnym ale nie ma bo bardziej by mi odpowiadała ale ta też ładna
Rudaskó ja za bardzo wyboru nie mam bo nasza kuchnia tam gdzie będą szafki ma 210 więc nie mamy zbytnio nad czym się zastanawiać .
Aga to możesz mamie tą pokazać -
Landryneczka wrote:oj będę miała sprzętów troszkę ;P hihi
patrzyłam w ciemnym ale nie ma bo bardziej by mi odpowiadała ale ta też ładna
Rudaskó ja za bardzo wyboru nie mam bo nasza kuchnia tam gdzie będą szafki ma 210 więc nie mamy zbytnio nad czym się zastanawiać .
Aga to możesz mamie tą pokazać
tylko ona ma na ponad 4 metry...
Anhe ja cebulę i czosnek ale zapomniałam terazAnhe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny