Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnie sie też nic nie chce...poszłabym spać :D
a z drugiej strony czuje sie troche zasiedziana w domku, tylko tv i telenowele po pracy..heh
ale mój R ma egzamin w piatek wiec nie wiem czy dzis go dzieś wyciagne..musi sie chlopak pouczyc troche! -
dokładnie, seriale sa najgorsze! ja Wam powiem, ze my przez 4 m-ce nie mielismy tv i mielismy czas na wszystko..na gadanie, gotowanie i wygłupy a teraz tv i czas leci..wczoraj sie smialam ze mamy wieksze mieszkanie i przejscie z jednego do drugigo pokoju zajmuje godzine i czas nam ucieka, wracamy z pracy i idziemy spac bo zaraz 22....masakra!
tv pożeracz czasu!!!! -
Zupa serowa łatwy przepis
2 kostki rosołowe warzywne rozpuszczasz we wrzacej wodzie i dajesz potem do tego 300gram serka topionego jak sie rozpuści to troche pieprzu i chilli, ja jeszcze zageszczam troche mąką w osobnym naczyniu i gotowe do tego jakies grzanki wrzucasz i moga byc jeszcze takie osobne z masłem czosnowo-ziołowymprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja najczesciej gotuje na rosołku ktory mam z niedzieli ( zazwyczaj)
lub gotuje...do tego 3-4 serki topione najlepiej naturalne, bazylia, pieprz, sól, mam taka cebulke prażona wiec ostatnio dorzuciłam troche i dodaje jeszcze smietany 30% najcześciej podaje z grzankami czosnkowymi takimi kanapeczkami lub w kostke do zupki a można też z ryżem