Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Mój takich nie lubi niestety ale może dla siebie zrobię
Hej słodka
tą polubi
moj R też wczesniej nie jadł i twierdził ze to "wynalazek" a teraz by sie zabił za serowa!
Non stop pyta kiedy znów ugotuje
prosta, szybka i pysznaaaaa
-
slodka100 wrote:rudasek ta prażona cebulka jest mmm pycha :p też ją mam daje często do ziemniaków itp
pycha pycha...ja daje np do sosu, jak robie sos z kurczaka i pieczarek, dodaje do tego cebulka, super sie komponuje....zreszta ogolnie duzo jej daje wszedzie bo jest extra!!!
-
przedszkolanka ja tez do niedawna nie robiłam bo mój nie przepada za zupami i tj. mowisz nie idzie sie najesc a w swoim domu mial co drugi dzien zupe wiec pewnie mu sie zbrzydlo ale ostatnio stwierdzil ze czasem moglabym zrobic jakas zupke i od tygodnia postanowilam, ze raz na tydzien bedzie:)
Rudasek o fajny pomysl z tym serkiemprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:pycha pycha...ja daje np do sosu, jak robie sos z kurczaka i pieczarek, dodaje do tego cebulka, super sie komponuje....zreszta ogolnie duzo jej daje wszedzie bo jest extra!!!
Tak jak mowisz extra tylko troche droga jest zawsze kupowalam w biedronce byla tansza a teraz juz jej nie maja -
slodka100 wrote:przedszkolanka ja tez do niedawna nie robiłam bo mój nie przepada za zupami i tj. mowisz nie idzie sie najesc a w swoim domu mial co drugi dzien zupe wiec pewnie mu sie zbrzydlo ale ostatnio stwierdzil ze czasem moglabym zrobic jakas zupke i od tygodnia postanowilam, ze raz na tydzien bedzie:)
Rudasek o fajny pomysl z tym serkiem
wiesz co, ja akurat duzo kombinuje w kuchni i szukam innych rozwiązań hihihi...wiec serek zastąpił mi smietane bo nie chciało mi sie ruszyć d...do sklepu hihihi...ale za to nowe odkrycie-pomidorowa w innej odsłonie
-
slodka100 wrote:musze już leciec laseczki bo pranie wlasnie mi sie zrobilo i musze pozmywac i zrobic grzanki bo niedlugo moze moj M przyjsc
Do potem dziubaski
paaaaaaaaaaaaaa
smacznego!!!
-
przedszkolanka:) wrote:tym pysznym akcentem muszę się pożegnać,zrobić obiad małżowi i jechać na basen,więc będę później
miłego popołudnia :*
paaaaaaaaaaaaa :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny