Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gajka wrote:potforzasta no niestety zawsze tak wychodzi no ale pomyśl jak pięknie i świeżo potem bedzie
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Gajka musisz się rozeznać po ile chodzą mieszkania itp. ja to podziwiam,że te kredyty bierzecie...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:cześć Gajka musisz się rozeznać po ile chodzą mieszkania itp. ja to podziwiam,że te kredyty bierzecie...
bez kredytu ani rusz niestety i powiem strasznie się go boję ale nie jesteśmy wstanie zebrać tyle kasy żeby postawić dom i wykończyć chyba bym musiała 30 lat zbierać i do tego na nic nie wydawać a niestety na życie idzie kupe kasy.. domy i mieszkania u nas chodzą mniej więcej w takich samych cenach dom taki do zamieszkania od zaraz to koszt około 450 000 tys (najtańszy) mieszkania 3 pokojowe tyle samo, okolice Warszawskie są strasznie drogie działki też, ja sie nie nadaję do mieszkania w bloku mąż też więc odpada szukamy taniej działki małej i chcemy dom z bala stawiać i składać podanie o kredyt na dom energooszczędny panstwo daje około 50 000zl na drodze nie leży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Gajka podziwiam Cie, kredyt na tyle kasy to straszne odsetki poza tym jak rata wzrosnie, a bywa ze wrasta w jednym roku o 100% to bedzie niewesolo. Lepiej juz kupic male mieszkanie...
wiem, ale jak mówiłam u nas mieszkania są w takich samych cenach jak domy więc to już wolę dom który ma minimum te 4 pokoje za kawalerki sobie życzą bajońskie nawet 300 000zl!! to jest straszne -
nick nieaktualnyGaja troche chyba przesadzasz w Wawie kawalerke mozna juz za 200 tys kupic, 2pokojowe 250-270, pod Waraszwa taniej, tylko trzeba poszukac Zeby dobrze zyc z kredytem to trzeba zarabiac ona 4 tys i on z 8 tys na reke inaczej lipa.
Wlasnie popatrzylam w necie np Piaseczno 60 m2 za ok 260 tys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:27
-
nick nieaktualnyaszka wiesz mi mieszkam pod warszawą niedaleko jeszcze dziś przeglądałam ogłoszenia gdzie za kawalerki ceny chodzą 260 000zl w górę kuzynka męża za mieszkanie 3 pokojowe na ursynowie zaplaciła 460 000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny