Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gajka wrote:potforzasta no niestety zawsze tak wychodzi no ale pomyśl jak pięknie i świeżo potem bedzie
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Gajka
musisz się rozeznać po ile chodzą mieszkania itp.
ja to podziwiam,że te kredyty bierzecie...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:cześć Gajka
musisz się rozeznać po ile chodzą mieszkania itp.
ja to podziwiam,że te kredyty bierzecie...
bez kredytu ani rusz niestetyi powiem strasznie się go boję ale nie jesteśmy wstanie zebrać tyle kasy żeby postawić dom i wykończyć chyba bym musiała 30 lat zbierać i do tego na nic nie wydawać a niestety na życie idzie kupe kasy.. domy i mieszkania u nas chodzą mniej więcej w takich samych cenach dom taki do zamieszkania od zaraz to koszt około 450 000 tys (najtańszy) mieszkania 3 pokojowe tyle samo, okolice Warszawskie są strasznie drogie działki też, ja sie nie nadaję do mieszkania w bloku mąż też więc odpada
szukamy taniej działki małej i chcemy dom z bala stawiać i składać podanie o kredyt na dom energooszczędny panstwo daje około 50 000zl na drodze nie leży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Gajka podziwiam Cie, kredyt na tyle kasy to straszne odsetki poza tym jak rata wzrosnie, a bywa ze wrasta w jednym roku o 100% to bedzie niewesolo. Lepiej juz kupic male mieszkanie...
wiem, ale jak mówiłam u nas mieszkania są w takich samych cenach jak domy więc to już wolę dom który ma minimum te 4 pokoje za kawalerki sobie życzą bajońskie nawet 300 000zl!! to jest straszne -
nick nieaktualnyGaja troche chyba przesadzasz w Wawie kawalerke mozna juz za 200 tys kupic, 2pokojowe 250-270, pod Waraszwa taniej, tylko trzeba poszukac
Zeby dobrze zyc z kredytem to trzeba zarabiac ona 4 tys i on z 8 tys na reke inaczej lipa.
Wlasnie popatrzylam w necie np Piaseczno 60 m2 za ok 260 tys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:27
-
nick nieaktualnyaszka wiesz mi mieszkam pod warszawą niedaleko jeszcze dziś przeglądałam ogłoszenia gdzie za kawalerki ceny chodzą 260 000zl w górę kuzynka męża za mieszkanie 3 pokojowe na ursynowie zaplaciła 460 000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny