Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tempa pewnie będzie tak się kiwać w nieskończoność u mnie To znaczy jutro zadzownię do swojego i zapytam, czy mogę iść do innego po samą receptę. Bo do mojego pewnie z 3 tyg będę musiała czekać, a ja nie mam tyle czasu"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Przepraszam, że Wam tak jęczę, ale w domu nikt mnie słuchać już z tą ciążą nie chce Dzisiaj byłam pewna, że @ nadeszła wieczorem, brzuch tak bolał i ruszać się nie mogłam... o dziwo przeszło, zupełnie przeszło bez no-spy i ibupromu. Mój M. już się nastawia, ja go hamuję, ale sama chciałabym, żeby to jednak fasolka była. Mogą testy owu wychodzić negatywnie mimo owulacji?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Przepraszam, że Wam tak jęczę, ale w domu nikt mnie słuchać już z tą ciążą nie chce Dzisiaj byłam pewna, że @ nadeszła wieczorem, brzuch tak bolał i ruszać się nie mogłam... o dziwo przeszło, zupełnie przeszło bez no-spy i ibupromu. Mój M. już się nastawia, ja go hamuję, ale sama chciałabym, żeby to jednak fasolka była. Mogą testy owu wychodzić negatywnie mimo owulacji?
Mnie też już wcześniej bolał brzuch jak na @ ale nie ma jej .
Ja tym testom to nie wierzę i nie robię
Kurde byliśmy u znajomych , mój pojechał z kolegą na pizze a ja z koleżanką i jej chłopakiem zostaliśmy w domu . Potem nam przywieźli pizze do domu z kurczakiem , pieczarkami i SZPINAKIEM MNIAMMMMM taka pyszna myślałam że bd gorsza bo pieczarki ale nie , bardzo dobraAnhe lubi tę wiadomość
-
Anhe mogą, dużo takich przypadków bylo albo poprostu Twojego lh nie wyczuwa ten test teraz co nie znaczy że nie ma owu
Sandra nie idę chyba, test w pon rano zrobię albo we wtorek :p czytałam że 7dpo nie wykazuje zbyt często to nie będę kasy wydawać -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Anhe mogą, dużo takich przypadków bylo albo poprostu Twojego lh nie wyczuwa ten test teraz co nie znaczy że nie ma owu
Sandra nie idę chyba, test w pon rano zrobię albo we wtorek :p czytałam że 7dpo nie wykazuje zbyt często to nie będę kasy wydawać
Ciążowy robisz ?
To kciukam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam szpinak, Landrynko, ale na pizzy go jeszcze nie jadłam chyba. Po diecie obiecuję spróbować, niestety bez pieczarek, bo po ostatnim zatruciu grzybami mam wstręt do wszystkiego, co ma kapelusz i stoi na jednej nodze.
-
Pizza, już zapomniałam jak wygląda
Ja już nie czekam do poniedziałku Miałam czekać do piątku, ale też nie. Jutro zadzwonię do mojego gina i jak zdecyduje, że mogę wziąć luteinkę to wezmę. Nie ma sensu tego przeciągać. Szczególnie, że obserwując moje ciało to na tą @ się nie zanosi. Albo zanosi od 2 tygodni...Anhe lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."