Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
widać,że już po weekendzie, fajnie że każdej udany
ja poniedziałek zaczęłam od pomyłki, bo wzięłam podwójną dawkę euthyroxu ! Lekarka odpisała jak dalej dawkować,ale ten jeden raz chyba nic się nie stanie?? Po godzinie wzięłam żelazo bo wtedy się słabo wchłania i od razu zjadłam...
Złota powinnaś się zrelaksować, organizm może już od leków świruje, myślałaś o jakiejś przerwie?
Rudasku mały śpi na pewno a jak wizyta już w środę to super
Groszku fajnie,ze imprezki się udały
a co do jedzenia to mam tak z teściową ale już sobie odpuściła, jem kiedy ja chcębo ile można...
ja Polę coraz częściej czuję, nawet w nocy jak siusiu wstajęjuż za tydzień ją zobaczę!
Anutka dobrze,że ciśnienie jest ok już
Sana jak test???
Miłego dnia! -
myśliwa no widzisz, zagadałam się z teściową i zamiast przepołowić to do buzi i poszła... no ale żelazo wzięłam, śniadanie zjadłam, wytyczne mam od lekarki więc musi być ok
my pościel mamy z ikei, fajna
ale jak patrzę na kocyki 100% poliester to mnie skręca ;/
a dzisiaj mebelki składamy -
no my też właśnie i powiem Ci,że o wiele taniej nas wyszło niż liczyliśmy co by w sklepie wyszło
a kupiliśmy i meble dla dziecka, szafę, szafkę na buty, łóżeczko, dywan, materac- to takie najdroższe a tych kołderek, ręczników, ochraniaczy, pościeli , wanienkę i kilkanaście drobiazgów więc miło zaskoczeni przy kasie byliśmy
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
widać,że już po weekendzie, fajnie że każdej udany
ja poniedziałek zaczęłam od pomyłki, bo wzięłam podwójną dawkę euthyroxu ! Lekarka odpisała jak dalej dawkować,ale ten jeden raz chyba nic się nie stanie?? Po godzinie wzięłam żelazo bo wtedy się słabo wchłania i od razu zjadłam...
Złota powinnaś się zrelaksować, organizm może już od leków świruje, myślałaś o jakiejś przerwie?
Rudasku mały śpi na pewno a jak wizyta już w środę to super
Groszku fajnie,ze imprezki się udały
a co do jedzenia to mam tak z teściową ale już sobie odpuściła, jem kiedy ja chcębo ile można...
ja Polę coraz częściej czuję, nawet w nocy jak siusiu wstajęjuż za tydzień ją zobaczę!
Anutka dobrze,że ciśnienie jest ok już
Sana jak test???
Miłego dnia! -
Rudasek wrote:Agusia...potrzebuje linka do tego goscia z allegro gdzie kaftaniki zamawialas ?
fajne jakosciowa sa te rzeczy ??
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
A więc od dziś oczekuję @ ..
Zrobienie testu to była tylko formalność aby nie przedłużać dalej cyklu
Byłam w 99 % pewna że się nie udało , No bo dlaczego nagle by się to miało zrobić ..
Nie pozostało Mi nic innego jak oczekiwać nowego roku i laparoskopii .. -
Cześć Kochane
Wstałam dopiero niedawno, wczoraj gości mieliśmy i trochę alkoholu się polało także no...Ogniska w sobotę na plaży nie było bo padało cały dzień więc wczoraj była zbiórka u nas i oglądanie zdjęć ze śluby, plany już na wyjazd na narty zimą itp
Biorę się za śniadanko, potem obiadek no i na 17 do szkoły
Buziaki