Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mizzi u mnie zawsze się dzieje jak mężuś w domu jest
Też idę w tym tygodniu na badania - tydzień badan21 października mam endokrynologa więc musze TSH, FT4 i prolaktynę przebadać
Może w czwartek się uda chociaż to będzie zależeć jak będzie mi się chciało wstawać z łóżka
Lenka nie będę Cię pocieszać bo piszesz, że nie jesteś zdołowana a poza tym wiem jak takie pocieszanie potrafi wkur....
-
Czyli ten tydzień widzę że intensywny bo same badania
no wiadomo.. ale chociaż coś sie dzieje.. a u mnie nuda jak nie wiem co.. a po porodzie to już całkiem nigdzie sie nie ruszę i to mnie troche dobija... ale jesteśmy zablokowani przez gosp..
a właśnie.. oglądałyście rolnik szuka żony? -
nick nieaktualnyDziewczyny, przy tak długiej walce o ten mały cud który potem nasra Nam na głowę
Człowiek przyzwyczaja się do porażki
No nic pozostały Mi jeszcze 2 cykle z CLO a później Najgorsze badania przede mną
Za około 3 tygodnie ponowne badanie nasienia, tyle że nie w tej samej placówce tylko w Diagnostyce.
Livia pocieszenie od Was jeszcze ujdzie, najbardziej irytują Mnie wpisy pod wykresem od " obcych staraczek " które nie znają Historii ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:24
-
Lena jakie badanie?
Mizzi nie oglądałam kurczę no bo pijanstwo było wczoraj u nas w domuAle móż mąż powiedział, że wie co to jest "Kto poślubi mojego syna" i mogę to oglądać
Ktoś mi go podmienił!
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Livia, Laparoskopia a później test na badanie wrogości śluzu.
Na samą myśl Mi się słabo robi ..
A powiedziałaś mężowi jak uwielbiasz Patryczka ?
E nie jest tak źle... Laparoskopia to w narkozie wiec fajnie (pokochałam narkoze po ostatniej jak robiłamm HSG). Bardziej stresowało by mnie to badanie na wrogosć śluzu, bo to takie hmm niekomfortowe
Oczywiście, że powiedziałam o PatryczkuWyśmiał mnie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Livia taki luz dobrze Wam zrobi
a mąż sam zapewne będzie oglądał Patryczka!
Lena no dupek drogi, to fakt... plus taki że nie zawyża tempki.
jeszcze raz sprawdźcie nasienie dla pewności.
Co do badań to jest jeszcze coś takiego co ludzie robią przed samym in vitro by mieć pewność że nie uda się naturalnie, sprawdzają czy kobieta nie "broni się"przed plemnikami męża .
Mizzyu mnie też codziennie to samo, czasem jakaś odskocznia
ale nie narzekam
kiedy masz wizytę? bo ja w pon
Monia jak się czujesz? czyżbym widziała "pełny luz"? ;>
co do lenia to znam to, spałam dzisiaj do 10 jak już dawno mi się nie zdarzyło i wstałam tylko dlatego że drzwi trzasnęły
jutro zapraszam na faworki, robię mężowi niespodziankę
a dzisiaj Top model -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, Duphaston również zawyża temperaturę
Wszystko zależne jest od organizmu
Badanie ponownie będzie robione za około 3 tygodnie, tylko nie w klinice jak wcześniej tylko w Diagnostyce- już o tym pisałyśmy
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mi osobiście nie zawyzał dupek temperatury ale różnie może być. Już takie rzeczy słyszałam, że nic mnie nie zdziwi
Aguś mam zakaz oglądania pod groźbą rozwodu "Szpital" i "Ukryta Prawda"Co do reszty to ogląda ze mna i sie nabija - zobaczymy bo mam wrażenie, że nie wie na co się pisze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość