Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Wiem Anutka, dlatego czekam az dostaniesz pake, napiszesz czy fajna jakość itd
i wtedy zakupie
. Posciel zgodna z opisem i dobrej jakosci
chodzi mi o poszewki
. Wypelnienie grube, solidne
. Dodatkowo w poscieli ochraniach na szczebelki jest juz z wypelnieniem a nie sama poszewka. Przescieradla mogly byc lepsze, frotte jeszcze jeszcze ale jersey takie sobie i zapakowane w zwykly foliowy woreczek
pgolnie jestem zadowolona, paczka zapakowana w wielki foliowy worek czarny a nie w karton, ale ogolnie ok
-
U mnie wszystkie objawy są na @ ... czekam na nią ... niech już będzie bo fiksuję już powoli. Powiedzcie mi, ale tak szczerze: "jak się robi dzieci", przepraszam za wyrażenie, ale jak do chol*ry można zajść w ciążę? Skoro kobieta jest płodna tylko przez 4% swojego życia (w wieku rozrodczym), to jak jest możliwe, że w ogóle zachodzą? Przypadek? Jeśli dzisiaj wieczorem lub najdalej jutro pojawi się @ to mam to wszystko gdzieś... wyjedziemy z M. na jakiś urlop, podróż poślubną po 6 latach, bo nigdzie nie wyjeżdżaliśmy albo spakujemy się i po prostu znikniemy.
Za dużo nerwów, za dużo obaw, za dużo myśli, za dużo tego wszystkiego. Rozumiem, że musi być równowaga w przyrodzie i ktoś ma szanse a inny jej nie ma, ale niech mi któraś powie, czy to jest sprawiedliwe?
Wyć mi się chce, siusiu mi się chce, leży mi coś na żołądku i pawika też mi się chce...
Poniedziałek nie bez powodu jest najgorszym dniem tygodnia...
Idę spać na 2 godz. Na noc do pracy, a tam się nie śpi... bo przecież w pracy człowiek jest... -
Anutka wrote:Mam
. Posciel zgodna z opisem i dobrej jakosci
chodzi mi o poszewki
. Wypelnienie grube, solidne
. Dodatkowo w poscieli ochraniach na szczebelki jest juz z wypelnieniem a nie sama poszewka. Przescieradla mogly byc lepsze, frotte jeszcze jeszcze ale jersey takie sobie i zapakowane w zwykly foliowy woreczek
pgolnie jestem zadowolona, paczka zapakowana w wielki foliowy worek czarny a nie w karton, ale ogolnie ok
Dzieki Kochana...w takim razie zamawiam pościel i wypełnienie i rożeki chyba laktator ręczny od nich wezmę
-
Anutka, zamowiłam sobie pościel, ta niebieska w owieczki
do tego taki sam rożek, plus wypełnienie plus laktator ręczny
ciekawe kiedy przyjdzie i jakie to tojuz sie doczekać nie mogę
Anutka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Anutka, zamowiłam sobie pościel, ta niebieska w owieczki
do tego taki sam rożek, plus wypełnienie plus laktator ręczny
ciekawe kiedy przyjdzie i jakie to tojuz sie doczekać nie mogę
. Zamzwialam chyba w czeartek kurierem pobraniowym
Podrzuc ciekawy linkWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:34
-
Przedszkolanko czuje sie ok
narazie preferuje styl "mitowisizm"
oczywiście jest zawsze ta iskierka nadziei ale wątpię żeby coś z tego było...
mąż ma leków jeszcze na 2 tyg. za 2 tyg wizyta u urologa z badaniem nasienia komputerowym ale mąz od tyg jest przeziębiony tzn już mniej ale pewnie znów to zaważyi to mnie wkurza bo wiecznie coś wrrrrrrr
-
przedszkolanka:) wrote:Livia taki luz dobrze Wam zrobi
a mąż sam zapewne będzie oglądał Patryczka!
Lena no dupek drogi, to fakt... plus taki że nie zawyża tempki.
jeszcze raz sprawdźcie nasienie dla pewności.
Co do badań to jest jeszcze coś takiego co ludzie robią przed samym in vitro by mieć pewność że nie uda się naturalnie, sprawdzają czy kobieta nie "broni się"przed plemnikami męża .
Mizzyu mnie też codziennie to samo, czasem jakaś odskocznia
ale nie narzekam
kiedy masz wizytę? bo ja w pon
Monia jak się czujesz? czyżbym widziała "pełny luz"? ;>
co do lenia to znam to, spałam dzisiaj do 10 jak już dawno mi się nie zdarzyło i wstałam tylko dlatego że drzwi trzasnęły
jutro zapraszam na faworki, robię mężowi niespodziankę
a dzisiaj Top model
-
livia30 wrote:Mi osobiście nie zawyzał dupek temperatury ale różnie może być. Już takie rzeczy słyszałam, że nic mnie nie zdziwi
Aguś mam zakaz oglądania pod groźbą rozwodu "Szpital" i "Ukryta Prawda"Co do reszty to ogląda ze mna i sie nabija - zobaczymy bo mam wrażenie, że nie wie na co się pisze
bo jest się z czego chociaż pośmiać
-
małaMyszka nie powiem ci jak się robi dzieci bo to trzeba być po prostu w czepku urodzonym.. jedni pójdą na dyskotekę, zrobią to z byle kim i mają..
a dzieci potem oddają do adopcji, a my? musimy walczyć... ot taka sprawiedliwość.
Wpływu na to nie mamy.. niestety....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka przykro mi.. Mówię.. gdyby to tylko od nas zależało.. ehh
Mam nadzieję że w końcu się uda, właśnie do takich osób takie promyczki nadziei powinny szybko trafić.. a nie do alkoholików i rodzin patologicznych, którzy bez kompromisu się pozbywają dzieci..dziś tak mnie zabolało to jak faceta złapali co gwałcił swoją 6 tygodniową córeczkę
no zabiłabym takiego..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Monia kuruj go naturalnymi- sok z cebuli, czosnek, miód z cytryną
Mizzelko to tydzień wizyt będzie a teraz macie tydzień badań
małaMyszka nowy cykl, nowa nadzieja, nowa szansa...
tych wszystkich pedofili zasranych bym zabiła! Kara śmierci za zabicie dziecka!
tak jak Waśniewska! Jak to ona tęskni za Madzią ! a debilka nie tęskniła jak rzucała o podłogę i dusiła rękoma??? Nie mam tolerancji ani zrozumienia dla takich zwyrodnialców! ile fantastycznych ludzi pragnie dziecka a tacy... ahh..
słyszałyście o eboli w PL? Ciekawe czy to jest to ..;/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
heheh
nieeeee........bylam na miescie na spozywce
a teraz ogladam ciuchy ktore moja siostra zakupiłaprzyjezdza do nas w sobote i mowi ze przyjedzie z dwoma walizkami, z czego w jednej ubrania Małego !
umieram od kataru