X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Wiem Anutka, dlatego czekam az dostaniesz pake, napiszesz czy fajna jakość itd :D i wtedy zakupie :D
    Mam :-). Posciel zgodna z opisem i dobrej jakosci :-) chodzi mi o poszewki :-). Wypelnienie grube, solidne :-). Dodatkowo w poscieli ochraniach na szczebelki jest juz z wypelnieniem a nie sama poszewka. Przescieradla mogly byc lepsze, frotte jeszcze jeszcze ale jersey takie sobie i zapakowane w zwykly foliowy woreczek :-) pgolnie jestem zadowolona, paczka zapakowana w wielki foliowy worek czarny a nie w karton, ale ogolnie ok :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystkie objawy są na @ ... czekam na nią ... niech już będzie bo fiksuję już powoli. Powiedzcie mi, ale tak szczerze: "jak się robi dzieci", przepraszam za wyrażenie, ale jak do chol*ry można zajść w ciążę? Skoro kobieta jest płodna tylko przez 4% swojego życia (w wieku rozrodczym), to jak jest możliwe, że w ogóle zachodzą? Przypadek? Jeśli dzisiaj wieczorem lub najdalej jutro pojawi się @ to mam to wszystko gdzieś... wyjedziemy z M. na jakiś urlop, podróż poślubną po 6 latach, bo nigdzie nie wyjeżdżaliśmy albo spakujemy się i po prostu znikniemy.
    Za dużo nerwów, za dużo obaw, za dużo myśli, za dużo tego wszystkiego. Rozumiem, że musi być równowaga w przyrodzie i ktoś ma szanse a inny jej nie ma, ale niech mi któraś powie, czy to jest sprawiedliwe?
    Wyć mi się chce, siusiu mi się chce, leży mi coś na żołądku i pawika też mi się chce...
    Poniedziałek nie bez powodu jest najgorszym dniem tygodnia...
    Idę spać na 2 godz. Na noc do pracy, a tam się nie śpi... bo przecież w pracy człowiek jest...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Mam :-). Posciel zgodna z opisem i dobrej jakosci :-) chodzi mi o poszewki :-). Wypelnienie grube, solidne :-). Dodatkowo w poscieli ochraniach na szczebelki jest juz z wypelnieniem a nie sama poszewka. Przescieradla mogly byc lepsze, frotte jeszcze jeszcze ale jersey takie sobie i zapakowane w zwykly foliowy woreczek :-) pgolnie jestem zadowolona, paczka zapakowana w wielki foliowy worek czarny a nie w karton, ale ogolnie ok :-)

Dzieki Kochana...w takim razie zamawiam pościel i wypełnienie i rożek :D i chyba laktator ręczny od nich wezmę :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, zamowiłam sobie pościel, ta niebieska w owieczki :) do tego taki sam rożek, plus wypełnienie plus laktator ręczny :)
    ciekawe kiedy przyjdzie i jakie to to :) juz sie doczekać nie mogę :)

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Anutka, zamowiłam sobie pościel, ta niebieska w owieczki :) do tego taki sam rożek, plus wypełnienie plus laktator ręczny :)
    ciekawe kiedy przyjdzie i jakie to to :) juz sie doczekać nie mogę :)
    Ja mam w kremowe owieczki :-). Zamzwialam chyba w czeartek kurierem pobraniowym :-) :-) :-)

Podrzuc ciekawy link :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:34

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko czuje sie ok :) narazie preferuje styl "mitowisizm" :)
    oczywiście jest zawsze ta iskierka nadziei ale wątpię żeby coś z tego było...
    mąż ma leków jeszcze na 2 tyg. za 2 tyg wizyta u urologa z badaniem nasienia komputerowym ale mąz od tyg jest przeziębiony tzn już mniej ale pewnie znów to zaważy :( i to mnie wkurza bo wiecznie coś wrrrrrrr

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Livia taki luz dobrze Wam zrobi :) a mąż sam zapewne będzie oglądał Patryczka! :D

Lena no dupek drogi, to fakt... plus taki że nie zawyża tempki.
    jeszcze raz sprawdźcie nasienie dla pewności.
    Co do badań to jest jeszcze coś takiego co ludzie robią przed samym in vitro by mieć pewność że nie uda się naturalnie, sprawdzają czy kobieta nie "broni się"przed plemnikami męża .

Mizzy <3 u mnie też codziennie to samo, czasem jakaś odskocznia :P ale nie narzekam :)
    kiedy masz wizytę? bo ja w pon :)

Monia jak się czujesz? czyżbym widziała "pełny luz"? ;>
    co do lenia to znam to, spałam dzisiaj do 10 jak już dawno mi się nie zdarzyło i wstałam tylko dlatego że drzwi trzasnęły :P

jutro zapraszam na faworki, robię mężowi niespodziankę :)
    a dzisiaj Top model :D
    kochana w czwartek mam 23 października.. więc badania muszę zrobić raz dwa.. i zrobię w pobliskim szpitalu u tej kuzynki.. i tak już się rozniosło o mojej ciąży.. -.- a akurat pracuje w lab to mi wyniki podrzuci do mamy i odbiorę sobie na spokojnie.. mam aby nadzieje że nic mi tam nie spierdaczą.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mi osobiście nie zawyzał dupek temperatury ale różnie może być. Już takie rzeczy słyszałam, że nic mnie nie zdziwi :D

Aguś mam zakaz oglądania pod groźbą rozwodu "Szpital" i "Ukryta Prawda" :D Co do reszty to ogląda ze mna i sie nabija - zobaczymy bo mam wrażenie, że nie wie na co się pisze :D
    moj tez wlasnie na ukrytą prawdę itp.. a jak top model itp to ogląda ze mną śmiało :D bo jest się z czego chociaż pośmiać :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka nie powiem ci jak się robi dzieci bo to trzeba być po prostu w czepku urodzonym.. jedni pójdą na dyskotekę, zrobią to z byle kim i mają..
    a dzieci potem oddają do adopcji, a my? musimy walczyć... ot taka sprawiedliwość.
    Wpływu na to nie mamy.. niestety....

małaMyszka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia daj mu czosnek :D niech się leczy a nie :)

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 minut temu rozpoczęłam nowy cykl :(

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka przykro mi.. Mówię.. gdyby to tylko od nas zależało.. ehh
    Mam nadzieję że w końcu się uda, właśnie do takich osób takie promyczki nadziei powinny szybko trafić.. a nie do alkoholików i rodzin patologicznych, którzy bez kompromisu się pozbywają dzieci.. :( dziś tak mnie zabolało to jak faceta złapali co gwałcił swoją 6 tygodniową córeczkę :( no zabiłabym takiego..

• Sana Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam w necie, że w mieście obok jakaś 19-latka zaniedbała swoje 4-miesięczne dziecko, w skutek czego dziecko umarło :O :(

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś o tym gościu w wiadomosciach rano słyszałam.. czy w blisko ludzi w ttv.. już nie pamiętam, to jest przerażające.. wymienić im mózg to mało :O

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i gdzie tu sprawiedliwość ??

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia kuruj go naturalnymi- sok z cebuli, czosnek, miód z cytryną :)

Mizzelko to tydzień wizyt będzie a teraz macie tydzień badań :)

małaMyszka nowy cykl, nowa nadzieja, nowa szansa...
    tych wszystkich pedofili zasranych bym zabiła! Kara śmierci za zabicie dziecka!
    tak jak Waśniewska! Jak to ona tęskni za Madzią ! a debilka nie tęskniła jak rzucała o podłogę i dusiła rękoma??? Nie mam tolerancji ani zrozumienia dla takich zwyrodnialców! ile fantastycznych ludzi pragnie dziecka a tacy... ahh..

słyszałyście o eboli w PL? Ciekawe czy to jest to ..;/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ebola u nas? Chyba jednak nie... :/

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie czytam że pijak sobie żarty zrobił... ludzie to debile, no bez jaj...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wpadlas w zakupowh wir :-) ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh :)
    nieeeee........bylam na miescie na spozywce :)
    a teraz ogladam ciuchy ktore moja siostra zakupiła :) przyjezdza do nas w sobote i mowi ze przyjedzie z dwoma walizkami, z czego w jednej ubrania Małego !:)
    umieram od kataru :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ