X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Baś Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć dziewczyny!

Ja chcę, żeby ten tydzień już się skończył :(

Prawie codziennie tez mam takie myśli :(

• Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh no siostrzyczka pewnie tesciowi znowu nagadała, czyli ciocia wspaniała dla mego maleństwa...
    zeby nie brał go do swojej pracy...
    pewnie, ze nie siedziałby, moj chop dosc obrotny i pracowity....
    i za kazdym razem to nam sie dostaje :(

ona po imprezach, kolezankach i gdzie tylko a maz tylko w domu i non stop musiał cos robic :(

mam tyle zalu do nich ze nie wiem czy kiedys bede w stanie im to wybaczyć :(
    do tego mieszkanie, komplikacje, dogadywanie, obgadywanie i uciecha z powinietej nogi...
    czy to jest rodzina?
    no beczec sie chce:(

jak ja sie mam z kims wiidywac skoro ja jestem optymistycznie nastwiona...tzn.byłam...a ktos co chwile sie zachowuje jakby wszelkie rozumy pozjadał i starał sie udowodnic ze we wszystkim jest najlepszy i wiedzie prym...?

i za kazdym razem to MY jestesmy Ci zli...co by człowiek nie zrobił i nie powiedział.... a nieba bysmy uchylili....

relge6yd309xm1zq.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota współczuję teściowej nr2 , ja wprost nie toleruje takich osób, życzę Ci mnóstwo siły żebyś spokojnie przetrwała jej wizytę :)

a mi humor poprawia ciasto czekoladowe :D

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryśka wrote:
    Złota współczuję teściowej nr2 , ja wprost nie toleruje takich osób, życzę Ci mnóstwo siły żebyś spokojnie przetrwała jej wizytę :)

a mi humor poprawia ciasto czekoladowe :D

Dzięki! trzymajcie kciuki, żebym jej nie nawrzucała!

Rozumiem, że P. jest jej chrześniakiem itd. ale ostatnio jak przyjechała i wróciłam z pracy do domu, to była wręcz niezadowolona, ze im przeszkadzam, bo przecież miałam zostać dłużej w pracy...

Przeszkadzam jej w moim własnym mieszkaniu!

Już nawet nie umiem być uprzejma, tak mi działa na nerwy.

Się zdenerwowałam na sama myśl o niej! Aż mnie znowu serce rozbolało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:28

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak .. i wychodzi znowu że z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi...i to najlepiej stanąć z boku by mogli Cię wyciąć.. u nas ta bliska całe szczęscie żyje w zgodzie a resztę widuję od święta więc jest spokój :P

Groszku samopoczucie dobre, tylko jak zwykle nic mi się nie chce :P nic nowego :P no ale zaraz trzeba iść pomidorki sparzyć :)

a ja na "poprawę humoru" w weekend mam zjazd... po 12h przez 2 dni plus dojazd 2h ;/

Złota nie denerwuj się!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:33

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 14 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze Wam powiem,że w niedzielę po raz pierwszy poszłam do kasy z pierwszeństwem bo były mega kolejki a ja w takich skupiskach nie bardzo się czuję, no i z koszykiem podeszłam pod samą kasjerkę i stoję,ona na mnie to ja pytam czy będę mogła a ona przemiła uśmiechnęła się, spojrzała na brzuch i że jak w ciąży to oczywiście :) ale takiego stresa miałam, serce mi waliło durnej że szok :O bo wiecie jacy ludzie są, ale nikt się nie odezwał :) no tylko by spróbowali..

a jak mąż się wyrobi dzisiaj z meblami to wrzucę dzisiaj Wam zdjęcie mebelków do oceny , ok? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, czekamy na fotki! :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy na fotki Aga :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą ciekawe co tam u Sury ? czy nas obserwuje czy jak ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 14 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko muszę męża pogonić, bo została mu jeszcze jedna szafka a dzisiaj chce jeszcze żywopłot sadzić :P ale myślę że wieczorem da radę ;)

u Marty nie wiem co , nie pytam bo jako ciężarna same wiecie...

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kochana ja kosmetyki kumpowałam z bambino, czyli mydłko , oliwke i płyn :) u tego goscia u ktorego TY tez zamawialas pierdółki, z Bielska :)
    wiecej nic nie mam...pampersy i chusteczki poki co tylko ogladam, proszku tez jeszcze nie mam itd :)
    poki co to mam pol szafy ubranek, no i wczoraj do lozeczka poscielki zamowilam :) i mam recznik, dwa kocyki, wkladke do wanny, termometr, pieluszki tetrowe :)

a tak wogóle to dzien dobry!!!!
    Kurna mam strasznego katara :(
    Mowisz bambino ??? Myslalam o johnsons... Cena onna ale sa produkty typu 2 in 1, np. Szampon i plyn do mycia :-) duze pojemnisvi 500 ml :-)

Proszek i plyn kupilam z loveli jak w biedronce byla promocja i kosztowalo 15 zl za sztuke :-)
    Pielyszki to 1 beda haggis, te z wycieciem na pepuszek a kokejne to zwykle dada biedronkowr - wbrew pizorom nue sa zle :-) :-) :-)

Dzis przychodzi nawilzacz powietrza zabka :-) :-) :-) i czekam jeszcze na 2 paczki :-) :-) hehe

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy wydajecie kase na zakupy dla malucha a my na lekarzy i leki ciągle :( ehhhhh a końca nie widać :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 14 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie martw się ja mimo wszystko też nadal więcej wydałam na gin+endo plus leki i badania niż na wyprawkę... wszystko chodzę prywatnie... miesięcznie samo to mnie wynosi prawie 500-600 zł...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:56

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • holusha Debiutantka

Wysłany: 14 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    jestem tu całkowicie nowa, i również dopiero zaczynam obserwację, mimo, że moje starania o dzidziusia już trochę trwają. Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Wasze wsparcie i ewentualne podpowiedzi. Mam też nadzieję, że trafiłam w dobry wątek-trochę ich jest,ale jeśli ze swoimi pytaniami nie trafię-odeślijcie mnie proszę na właściwy wątek :)
    Pozdrawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:23

• Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć holusha! Witaj w naszym gronie i pytaj śmiało o wszystko:) Jak czegoś nie będziemy wiedziały, to odeślemy gdzie indziej ;)

• holusha Debiutantka

Wysłany: 14 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, dziewczęta-tak czytam te Wasze wpisy i chyba faktycznie trafiłam na zły wątek. To znaczy z jednej strony na dobry-bo potrzebuję podpory i poklepania po plecach, bo już nie wiem co robić-straciłam ostatnio pracę i w zasadzie jestem pod niemałą presją, bo jakby mi się udało z ciążą to uda się jeszcze wszystko cofnąć. Już prawie rok się staramy z mężem, a teraz to już naprawdę dopadają mnie straszne dołki, popłakiwania po kątach, siedzę sama w domu, oglądam seriale i beczę, że mnie to się chyba nigdy nie uda.
    A z drugiej strony to chyba nie ten wątek, bo po ostatniej @ która teoretycznie minęła 3 dni temu, mam bóle podbrzusza, a od 3 tygodni sikam jak najęta. Ogólnie rzecz ujmując dziwnie się czuję, zupełnie inaczej niż zwykle po @, ale testu boję się zrobić, bo nie chcę kolejnego rozczarowania :(

• Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sobie popłakałam dzis solidnie, bo jakies parcie miałam na główkę...;/
    ale ulzyło troche....

Kurna, mimo tego wszytskiego trza byc twardym, nie miętkim jak to mówią, co nie??

Witaj holusha!

Agus, wrzucaj fotki moze ktoras z nas cos podpatrzy:)

Złota, tez masz "ciekawie" widze... eh:/ co za chrzestna! ja bym gdzies z domu wyszła...;p nie mozesz pracowac akurat wtedy?

Proszek mam z Jelpa akurat, i był w cenia 2w1 :)
    a o Pampersach z Dady słyszalam bardzo dobre opinie :)

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Bóg wie co robi .. nie można na siłe niczego przyspieszać , wszystko przyjdzie w swoim czasie"- tekst teściowej, aluzja do starań... no serio lepiej to olać , nie chodzić do lekarza (mimo naszych poważnych problemów hormonalnych i zdrowotnych- bo bez leczen9ia nie będziemy mieć dzieci nigdy !!!! )
    kurde wie jaką mamy sytuacje i myśli że są czasy jak kiedyś... tak jak ona miała , że nawet nie wiedziała kiedy zaszła w 3 ciąże... cholera nie każdy ma takie szczęście... tak naprawde gówno wie co czuje :( sobie myśli , że wysarczy dac na luz i samo sie wszystko wyleczy i wyreguluje... nie mogę dzisiaj :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:03

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 14 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Holusha :) czasem dobrze jest sobie popłakać, by w końcu mieć znów siłę i wolę walki - bo jest o co walczyć :)
    test możesz zrobić dla własnego spokoju, skoro @ była to przecież chyba i tak "jesteś pewna" wyniku..
    napisz coś o sobie, ile masz lat, skąd jesteś, czy jakieś badania robiłaś?

Groszku u Ciebie to hormony też szaleją co? :) nie ma co płakać, bo mały odczuwa to, ciesz się każdym dniem, szukaj pozytywów :)

no wrzucę te mebelki i opiszę resztę co do tego będzie ( bo na razie jeszcze albo nie zamówione albo nie rozstawione bo za szybko-łóżeczko) :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-) Ale nastroje dzisiaj... My dopiero wstaliśmy :D Dziecko nam zapukało do sypialni, otwieram drzwi a ona stoi z dwoma kawami i śniadaniem :D

I znalazłam na nią sposob - zgodziła się pozować! Je je je :D Normalnie mam umowe o prace z nią podpisac i jej zapłacić (ta dzisiejsza młodziez) ale dobrze, że nie ciśnie z kasą, grosze chce i obietnice, że będzie mogła sobie sama poprzerabiać swoje (dam jej a co, niech się bawi) ;-) Lubi grafiką się bawić i lepiej jej to idzie niż mnie jak na razie :D

U nas dziś deszcz, szukamy jeszcze działek pod domek, ciągle się rozglądamy, później robie obiadek i na 19 do szkoły. Dzisiaj może juz nie wrócę taka zdolowana :D

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1372 1373 1374 1375 1376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ