Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:heheh
nieeeee........bylam na miescie na spozywce
a teraz ogladam ciuchy ktore moja siostra zakupiłaprzyjezdza do nas w sobote i mowi ze przyjedzie z dwoma walizkami, z czego w jednej ubrania Małego !
umieram od katarua mozr do kosmwtykow do puelegnacji dla malucha ???
-
małaMyszka ja brałam Oeparol Femina od 1dc do owulacji po 4 tabletki dziennie - 2 rano i 2 wieczorem ale u mnie jakoś efektów nie było. Ponoć pomaga na śluz... ale ja jestem juz na takim etapie, że odstawiłam wszystko bo miałam dośc i czekam co los przyniesie
Wróciłam ze szkoły - ale miałam doła, rany... Na seminarium oglądaliśmy zdjecia, do mnie nie doszliśmy jeszcze i dobrze bo chyba pod ławkę bym się schowała. Jak widziałam inne zdjęcia, które osoby tam robią, gdzie mi do nich... No nic, trzeba sie ostro za to zabrać tylko mam problem z modelkami. Moje dziecko powiedziało, że woli ulice sprzatać niz pozować do zdjec - nie lubi i już. Mąż ewentualnie sie poświeci... Trzeba zacząć kombinować.
Po zajęciach skoczyliśmy do McDonalda na Cheesburgerka - na poprawe humoru
Później oglądaliśmy Top Model. dziewczyny, gdybyście widziały minę mojego męza jak Mateusz Maga się wypowiadał!!!Nie do opisania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 23:26
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Podrzuc fajny link na allegro
a mozr do kosmwtykow do puelegnacji dla malucha ???
Kochana ja kosmetyki kumpowałam z bambino, czyli mydłko , oliwke i płynu tego goscia u ktorego TY tez zamawialas pierdółki, z Bielska
wiecej nic nie mam...pampersy i chusteczki poki co tylko ogladam, proszku tez jeszcze nie mam itd
poki co to mam pol szafy ubranek, no i wczoraj do lozeczka poscielki zamowilami mam recznik, dwa kocyki, wkladke do wanny, termometr, pieluszki tetrowe
a tak wogóle to dzien dobry!!!!
Kurna mam strasznego katara
-
Witam. Byłam dziś na badaniach tsh i prolaktyna niedawno miałam ale ide w czaw do endo z męzem i prosił o świeże wyniki. Wyniki na e-maila popołudniu będą. Mam nadzieje, ze ładny poziom tsh sie utrzymał .
Tempka leci na łeb na szyje- ale spoko luz- wiedziałam, czułam .. może @ przydzie prędzej skoro jeszcze biore lutkę a temp już spada.
Miłego dnia -
dzień dobry
widzę że dzisiejsze humory podobne do pogody na dś- ciemne i deszczowe
myszko ja na śluz piłam siemię i nie narzekałam
Livia Ty się uczysz, po to poszłaś do szkoły, masz prawo być " amatorem" w tej dziedzinieco do modelek to szukaj wśród młodych, teraz modne są "sesje" i wrzucanie na fb
będą zachwycone a Ty miała modelki
co do Mai to wiadomo- jak on tańczyłza tydzień też polewa będzie
aleeee Adaś odpadł, ja się nie zgadzam! Foch!
Złota dzień dopiero się zaczął, co jest?
Monia daj znać jak wyniki
Sana przykro mi , zbieraj siły na nowy cykla ja miałam " normalne "cykle 43 dni, więc znam ten ból
Rudasku co tam dzisiaj gotujesz? i masz jakieś stronki do oglądania fajne?
Ja dzisiaj kuchennie, najpierw robię zupkę krem z pomidorów z mozzarelką, a na deser i meczyk mamy chipsy i robię faworki
miłego dnia -
hej dziewczyny !
u mnie też jakoś z d....
ehh......
pomyslałam sobie jak to bedzie niedługo....
ze moje dziecko ma ciocie, ktora sie nim kompletnie nie interesuje
nic, kompletnie nic....
a pewnie jak sie urodzi, to bedzie tylko krytyka.....
stwierdziłam ze na Wszystkich Swietych i na Boze Narodzenie tam nie pojade...dlaczego ja mam sie kajać za kazdym razem??
Za co to wszystko? Gdzie błąd??
już mąz mi wczoraj powiedział, ze jak moi rodzice umrą to zostaniemy sami
jeszcze z ta robota, wysylamy na rozne oferty, a tylko jakas dziadowizna sie odzywa;/
niech to szlag !
człowiek po mgr i kurr....call center !!;/
za 700 zł!! utrzymaj rodzine ;] nie dziwie sie ze wzrasta liczba ludzi chorych na depreche....
tesc ma firme, ale woli zatrudnic obcych niz pomoc nam...synowi, synowej i naszemu dziecku... bo on nigdy nie dostał nic od nikogo;/
sory, ja naprawde wysiadammm -
Groszek to dziwne , że teść ma takie nastawienie, przecież jak by zatrudnił Twojego to by mu płacił za pracę a nie za siedzenie, bez sensu.
A z pracę jest faktycznie ciężko, takie śmieszne pieniądze oferują, że nawet nie wiadomo co z nimi zrobić -
Aj, chyba się jednak dam:
- w pracy ciężka atmosferka, ludzie chodzą podminowani
- leczenie kosztowało nas w tym miesiącu prawie 2000 zł
- pobolewa mnie serce, ogólnie czuję jakiś stres wewnętrzny
- w czwartek przyjeżdża chrzestna mojego męża, której nie znoszę - jest świętoszkowatą zołzą, która z jednej strony podpiera się kościołem, z drugiej bałwochwalczo wielbi mojego męża (przed naszym ślubem opowiadała, że chce, żeby do ołtarza zaprowadził ja P. i usadził w ławce, a ona w białej sukni... WTF????), z trzeciej obgaduje wszystkich jak leci i jest największą egoistka jaką znam...
Zmęczona i przerażona jestem samym myśleniem, ze przyjedzie.
Ona mnie nie lubi, tzn. mów, ze lubi, ale lubi mnie bo jestem żona P. a nie mnie jako mnie. Na moim miejscu mógłby być ktoś inny, a lubiłaby go tak samo.
Ona mi na urodziny zawsze życzy, żeby mój mąż był szczęśliwy, zdrowy i żebym ja była dobra dla niego. To dla kogo te życzenia???
ech... co Was będę zanudzać, mogłabym tak długo.
Mam dwie teściowe - anioła, czyli mamę mojego P. i ciotkę, która jest przysłowiowa teściowa...
-
Przedszkolanko, jak tam samopoczucie?
Oj to dzis wyzerka bedziehehe
chyba tam zajade
Livka, zobaczysz jakiej wprawy nabierzeszbedziesz smigac niedługo z obiektywem i niejednego przegonisz:) a córci sie nie dziwie:P no nastolatki tak maja po prostu....
Złota, ta pogoda tez Cie dobija?
Sana, mam nadizeje ze z @ niedługo sie wyjasni:) a moze za wczesnie na test??
Monia, kciukam za dobre wyniki, no i czwartek już niedługo
Rudasek, duzo masz juz rzeczy...ja zamowiłam troche od Krzysia Jarzynki
a pozniej od tego kolesia z Bielska bede zamawiać... pieluchy tetrowe, butelki, inne drobiazgi itp.itd.
pampersy juz wiem jakie i chusteczki tez..na start dam pampersa i chusteczki tami z Rosmana, bo najmniej chemiczne... a pozniej pampersiaki zmienie na biedronkowe Dada lub Rosmanowskie babydream, bo człowiek nie wyrobi
kosmetyki z serii Hipp, ale chce je jak najpozniej wprowadzac...na poczatek kapiele w wodzie z parafiną tylko i wyłącznie...
coś bym dobrego zjadła, ale co? hmmm