X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecze go lecze domowymi sposobami ale i tak pewno to zaważy znów :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. mam nadzieje ze niedlugo i ja bede mogla zaczac sie starac o dzidziusia

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena współczuje :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    heheh :)
    nieeeee........bylam na miescie na spozywce :)
    a teraz ogladam ciuchy ktore moja siostra zakupiła :) przyjezdza do nas w sobote i mowi ze przyjedzie z dwoma walizkami, z czego w jednej ubrania Małego !:)
    umieram od kataru :(
    Podrzuc fajny link na allegro :-) :-) :-) a mozr do kosmwtykow do puelegnacji dla malucha ??? :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam, że niektóre z was biorą do owulacji biorą olejek z wiesiołka... powiecie coś więcej? Jaki, Jak, Kiedy, Ile

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka ja brałam Oeparol Femina od 1dc do owulacji po 4 tabletki dziennie - 2 rano i 2 wieczorem ale u mnie jakoś efektów nie było. Ponoć pomaga na śluz... ale ja jestem juz na takim etapie, że odstawiłam wszystko bo miałam dośc i czekam co los przyniesie ;-)

Wróciłam ze szkoły - ale miałam doła, rany... Na seminarium oglądaliśmy zdjecia, do mnie nie doszliśmy jeszcze i dobrze bo chyba pod ławkę bym się schowała. Jak widziałam inne zdjęcia, które osoby tam robią, gdzie mi do nich... No nic, trzeba sie ostro za to zabrać tylko mam problem z modelkami. Moje dziecko powiedziało, że woli ulice sprzatać niz pozować do zdjec - nie lubi i już. Mąż ewentualnie sie poświeci... Trzeba zacząć kombinować.

Po zajęciach skoczyliśmy do McDonalda na Cheesburgerka - na poprawe humoru :D
    Później oglądaliśmy Top Model. dziewczyny, gdybyście widziały minę mojego męza jak Mateusz Maga się wypowiadał!!! :D Nie do opisania :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 23:26

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Podrzuc fajny link na allegro :-) :-) :-) a mozr do kosmwtykow do puelegnacji dla malucha ??? :-)

Kochana ja kosmetyki kumpowałam z bambino, czyli mydłko , oliwke i płyn :) u tego goscia u ktorego TY tez zamawialas pierdółki, z Bielska :)
    wiecej nic nie mam...pampersy i chusteczki poki co tylko ogladam, proszku tez jeszcze nie mam itd :)
    poki co to mam pol szafy ubranek, no i wczoraj do lozeczka poscielki zamowilam :) i mam recznik, dwa kocyki, wkladke do wanny, termometr, pieluszki tetrowe :)

a tak wogóle to dzien dobry!!!!
    Kurna mam strasznego katara :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja chcę, żeby ten tydzień już się skończył :(

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Byłam dziś na badaniach tsh i prolaktyna niedawno miałam ale ide w czaw do endo z męzem i prosił o świeże wyniki. Wyniki na e-maila popołudniu będą. Mam nadzieje, ze ładny poziom tsh sie utrzymał .
    Tempka leci na łeb na szyje- ale spoko luz- wiedziałam, czułam .. może @ przydzie prędzej skoro jeszcze biore lutkę a temp już spada.
    Miłego dnia ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test i jedna krecha :( a @ nadal nie ma... dzisiaj dzwonię do mojej ginekolog bo już przestaje mi się to podobać.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana gin da ci coś na wywołanie i będzie ok :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

widzę że dzisiejsze humory podobne do pogody na dś- ciemne i deszczowe :O
    myszko ja na śluz piłam siemię i nie narzekałam ;)

Livia Ty się uczysz, po to poszłaś do szkoły, masz prawo być " amatorem" w tej dziedzinie :) co do modelek to szukaj wśród młodych, teraz modne są "sesje" i wrzucanie na fb :P będą zachwycone a Ty miała modelki :)
    co do Mai to wiadomo- jak on tańczył :O za tydzień też polewa będzie :P aleeee Adaś odpadł, ja się nie zgadzam! Foch! :P

Złota dzień dopiero się zaczął, co jest?

Monia daj znać jak wyniki :)

Sana przykro mi , zbieraj siły na nowy cykl :) a ja miałam " normalne "cykle 43 dni, więc znam ten ból :P

Rudasku co tam dzisiaj gotujesz? i masz jakieś stronki do oglądania fajne? :P

Ja dzisiaj kuchennie, najpierw robię zupkę krem z pomidorów z mozzarelką, a na deser i meczyk mamy chipsy i robię faworki :)

miłego dnia :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, a tak ogólnie do dupy...

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesienna deprecha? Nie daj się jej :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny !

u mnie też jakoś z d.... :(

ehh......

pomyslałam sobie jak to bedzie niedługo....
    ze moje dziecko ma ciocie, ktora sie nim kompletnie nie interesuje :(
    nic, kompletnie nic....
    a pewnie jak sie urodzi, to bedzie tylko krytyka.....
    stwierdziłam ze na Wszystkich Swietych i na Boze Narodzenie tam nie pojade...dlaczego ja mam sie kajać za kazdym razem??
    Za co to wszystko? Gdzie błąd??:(
    już mąz mi wczoraj powiedział, ze jak moi rodzice umrą to zostaniemy sami :(

jeszcze z ta robota, wysylamy na rozne oferty, a tylko jakas dziadowizna sie odzywa;/
    niech to szlag !
    człowiek po mgr i kurr....call center !!;/
    za 700 zł!! utrzymaj rodzine ;] nie dziwie sie ze wzrasta liczba ludzi chorych na depreche....

tesc ma firme, ale woli zatrudnic obcych niz pomoc nam...synowi, synowej i naszemu dziecku... bo on nigdy nie dostał nic od nikogo;/

sory, ja naprawde wysiadammm :/

relge6yd309xm1zq.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota głowa do góry :)

ale fakt jesień potrafi być na prawdę depresyjna , taka melancholia czasami łapie

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek to dziwne , że teść ma takie nastawienie, przecież jak by zatrudnił Twojego to by mu płacił za pracę a nie za siedzenie, bez sensu.
    A z pracę jest faktycznie ciężko, takie śmieszne pieniądze oferują, że nawet nie wiadomo co z nimi zrobić

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj, chyba się jednak dam:

- w pracy ciężka atmosferka, ludzie chodzą podminowani
    - leczenie kosztowało nas w tym miesiącu prawie 2000 zł
    - pobolewa mnie serce, ogólnie czuję jakiś stres wewnętrzny
    - w czwartek przyjeżdża chrzestna mojego męża, której nie znoszę - jest świętoszkowatą zołzą, która z jednej strony podpiera się kościołem, z drugiej bałwochwalczo wielbi mojego męża (przed naszym ślubem opowiadała, że chce, żeby do ołtarza zaprowadził ja P. i usadził w ławce, a ona w białej sukni... WTF????), z trzeciej obgaduje wszystkich jak leci i jest największą egoistka jaką znam...

Zmęczona i przerażona jestem samym myśleniem, ze przyjedzie.
    Ona mnie nie lubi, tzn. mów, ze lubi, ale lubi mnie bo jestem żona P. a nie mnie jako mnie. Na moim miejscu mógłby być ktoś inny, a lubiłaby go tak samo.
    Ona mi na urodziny zawsze życzy, żeby mój mąż był szczęśliwy, zdrowy i żebym ja była dobra dla niego. To dla kogo te życzenia???

ech... co Was będę zanudzać, mogłabym tak długo.
    Mam dwie teściowe - anioła, czyli mamę mojego P. i ciotkę, która jest przysłowiowa teściowa...

• Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, jak tam samopoczucie?
    Oj to dzis wyzerka bedzie :) hehe
    chyba tam zajade :D

Livka, zobaczysz jakiej wprawy nabierzesz :) :) bedziesz smigac niedługo z obiektywem i niejednego przegonisz:) a córci sie nie dziwie:P no nastolatki tak maja po prostu....

Złota, ta pogoda tez Cie dobija?

Sana, mam nadizeje ze z @ niedługo sie wyjasni:) a moze za wczesnie na test??

Monia, kciukam za dobre wyniki, no i czwartek już niedługo :)

Rudasek, duzo masz juz rzeczy...ja zamowiłam troche od Krzysia Jarzynki
    a pozniej od tego kolesia z Bielska bede zamawiać... pieluchy tetrowe, butelki, inne drobiazgi itp.itd.
    pampersy juz wiem jakie i chusteczki tez..na start dam pampersa i chusteczki tami z Rosmana, bo najmniej chemiczne... a pozniej pampersiaki zmienie na biedronkowe Dada lub Rosmanowskie babydream, bo człowiek nie wyrobi :O
    kosmetyki z serii Hipp, ale chce je jak najpozniej wprowadzac...na poczatek kapiele w wodzie z parafiną tylko i wyłącznie...

coś bym dobrego zjadła, ale co? hmmm

relge6yd309xm1zq.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, pogoda powoduje, ze rano nie chce mi się podnieść z łóżka. A że wstaje przed 6:00, to sobie wyobraź, jak się czuje...

Zjedz OREO :) Mi ostatnio pomagają na zły humor.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:19

‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ