Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
lIVIA no ja nie wiem gdzie Cię aż tam wywiało ... ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja
a o kosztach nie mówcie...masakra to jest...składki się płaci, a wszędzie prywata bo miejsc nie ma a lekarze łaskę robią by dać skierowanie na podstawowe badania... -
przedszkolanka:) wrote:lIVIA no ja nie wiem gdzie Cię aż tam wywiało ... ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja
a o kosztach nie mówcie...masakra to jest...składki się płaci, a wszędzie prywata bo miejsc nie ma a lekarze łaskę robią by dać skierowanie na podstawowe badania... -
Ech my własnie będziemy musieli zabulić kilka tysięcy jak nie więcej bo R. będzie mial operację na kręgosłup (po tym złamaniu co mial trzeba pręty wyjąc) i oczywiście też za kasę... Mimo skierowania od neurochirurga. Kombinujemy jeszcze z NFZ ale watpię, takie kolejki że szkoda gadać... No nic, zobaczymy. Po nowym roku planujemy z tym ruszyć, bo rehabilitacja będzie potrzebna itp
No nic, uciekamy bo słyszę że SPA w łazience się juz kończy
Buziaki Laski :*
-
simon86 wrote:Cześć Dziewczyny
mogłybyście mi doradzić czym się smarujecie na rozstępy? i od kiedy zaczęłyście? jedni mi doradzają że to już trzeba teraz, inni że od 4 miesiąca! już całkiem zgłupiałam
. Im szybciej zaczniesz nawilzac brzuch tym mniejsze ryzyko wystapienia rozstepow
-
hej dziewczyny.
jutro pogrzeb przez kosciol mojego malenstwa wraz z innymi Aniolkami ktorych nie pochowali rodzice. w czwartek wracam do pracy. jestem na lekach od psychiatry jakos nie potrafie sie ogarnac. cos mnie dzis pobolewa brzuch wiec moze dostane 1 po zabiegu @.Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Anutka ja nawet macierzyńskiego nie mam, a mąż ma umowę śmieciową i NIC nie ma, ani urlopu ani ubezpieczenia, nic...
Livka kombinujcie na NFZ ale termin jak za kilka lat rzucą to się nie zdziwciewiem jak mama czeka na rehabilitacje... najbliżej na marzec..
Simon do 4 miesiąca oliwką dla dzieci albo kremem dla dzieci a od 4 ja mam na rozstępy taki różowy dla mam i ujędrniająco-antycellulitowy też różowy-oba z rossmanaAnutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Anutka ja nawet macierzyńskiego nie mam, a mąż ma umowę śmieciową i NIC nie ma, ani urlopu ani ubezpieczenia, nic...
Livka kombinujcie na NFZ ale termin jak za kilka lat rzucą to się nie zdziwciewiem jak mama czeka na rehabilitacje... najbliżej na marzec..
Simon do 4 miesiąca oliwką dla dzieci albo kremem dla dzieci a od 4 ja mam na rozstępy taki różowy dla mam i ujędrniająco-antycellulitowy też różowy-oba z rossmana -
a ja właśnie wolę oliwkę, jakoś mi szybciej idzie
Anutka pracowałam, ale miałam problemy zdrowotne i wybrałam macierzyństwo, poza tym umowę miałam oczywiście śmieciową...zarabiałam 400-500zł...
jej, świnka kochanateż chcieliśmy ale teraz to ani czasu ani warunków nie mamy...
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a ja właśnie wolę oliwkę, jakoś mi szybciej idzie
Anutka pracowałam, ale miałam problemy zdrowotne i wybrałam macierzyństwo, poza tym umowę miałam oczywiście śmieciową...zarabiałam 400-500zł...
jej, świnka kochanateż chcieliśmy ale teraz to ani czasu ani warunków nie mamy...
U to faktycznie lipa... Z zus mam ok 1000 zl ale dobre i to -
no właśnie - te sieciówki z jednej strony swoboda i nie jest to wiążące, ale z drugiej ten brak stabilizacji w kobiety udeża bardziej niż w mężczyzn...