Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Anutka ale brzunio ładny
i wcześniej twoja pieszczocha taka śliczna aż bym ją pogłaskałaobrazilby sie gdybys piwiedziala ze jest samiczka
. A fochy to on umie strzelac
Brzus juz jak do porodu a jeszcze 3 mcew 7 weszlismy
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a widzisz, a byłam pewna że wszystkie wózki tak mają..
u mnie siostry męża brały tutek tambero.. obydwie i mam właśnie z tego nosidełko od nichjuż nie musze kupować.. i wlasnie tam były takie mini torby
-
Anutka wrote:Pieszczoch
obrazilby sie gdybys piwiedziala ze jest samiczka
. A fochy to on umie strzelac
Brzus juz jak do porodu a jeszcze 3 mcew 7 weszlismy
może dużo płynu masz i dlatego takie wrażenie.. własnie myślałam o tym że woda moze ci sie zatryzmuje w organiźmie i stąd ta waga o której pisałaś...
ehh już bliżej niż dalej...jak ten czas mija..
a to przepraszam pieszczochajak ja lubie takie zwierzaczki... ja to jak bylam młodsza to juz chyba wszystkie miałam... chomika nawet hodowałam 3 lata a żyją zazwyczaj 2 lata..
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ale widzę że rozstępów ani nic nie masz, zazdroszczę
może dużo płynu masz i dlatego takie wrażenie.. własnie myślałam o tym że woda moze ci sie zatryzmuje w organiźmie i stąd ta waga o której pisałaś...
ehh już bliżej niż dalej...jak ten czas mija..
a to przepraszam pieszczochajak ja lubie takie zwierzaczki... ja to jak bylam młodsza to juz chyba wszystkie miałam... chomika nawet hodowałam 3 lata a żyją zazwyczaj 2 lata..
-
wlasnie tez pomyslalam ze taka troche bedzie za mała, bo jak np. do samochodu bedziemy wchodzic, to zeby popakowac sobie rozne rzeczy pampersy, butelki, chusteczki, zabawki itp.itd.
i nigdzie nie umiem znalezc wiekszej;/
przy wozku bede miala ale taka podreczna mała...
a ja mam zawsze problem ze zmieszczeniem sie
kuzynka miala taka fajna torbe..kurcze noi z kieszeniami po bokach, nie zapytalam skad ma
a co powiecie na tą:
http://allegro.pl/torba-do-wozka-dla-mamy-i-dziecka-kosmetyczka-i4642849515.html
??
Anutka, brzusio juz duzy kurde :d jak na terminie hehe
a ja dalej nie moge sie przyzwyczaic sie do rozpychania
ciesze sie, ze sobie tam fika...
ale niekoniecznie to jest miłe, znowu przebieram nogami bo ciagnie
i wypycha dupcie chyyba
czekaj Mizzy, jeszcze troche..miejsca braknie to Ci bedzie goniłAnutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:wlasnie tez pomyslalam ze taka troche bedzie za mała, bo jak np. do samochodu bedziemy wchodzic, to zeby popakowac sobie rozne rzeczy pampersy, butelki, chusteczki, zabawki itp.itd.
i nigdzie nie umiem znalezc wiekszej;/
przy wozku bede miala ale taka podreczna mała...
a ja mam zawsze problem ze zmieszczeniem sie
kuzynka miala taka fajna torbe..kurcze noi z kieszeniami po bokach, nie zapytalam skad ma
a co powiecie na tą:
http://allegro.pl/torba-do-wozka-dla-mamy-i-dziecka-kosmetyczka-i4642849515.html
??
Anutka, brzusio juz duzy kurde :d jak na terminie hehe
a ja dalej nie moge sie przyzwyczaic sie do rozpychania
ciesze sie, ze sobie tam fika...
ale niekoniecznie to jest miłe, znowu przebieram nogami bo ciagnie
i wypycha dupcie chyyba
czekaj Mizzy, jeszcze troche..miejsca braknie to Ci bedzie gonił
Ta torba mi sie pidoba