Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Na polowkowym ilosc wod byla w nor,ie a co do przyjmowanych plynow to nie wypijam obowiazkowych 8 szklanek, raczej 3 w pirywach 4
ale najważniejsze że lenka zdrowa i ty też a grom z tymi kilogramami
w koncu jesteś mamąmusi być widać..
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Gosia a jaką miałaś? ja zawsze firefox.. mialam kiedys inną to aby problemów mi narobiła plus wirusy jak cholera..
chrome i nigdy z nim problemów nie miałam. na innym laptopie tez mam chroma i teraz sprawdziłam ze tam działa wszystko.
-
mizzelka wrote:to tak jak ja.. nie umiem dużo pić.. no nie potrafię inaczej..
ale najważniejsze że lenka zdrowa i ty też a grom z tymi kilogramami
w koncu jesteś mamąmusi być widać..
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Anutka jak mają być rozstępy to i kremy nic nie dadzą
aby patrzeć jak u mnie będą bo mam do nich skłonność
bd chodzić jak tygrysica
Groszku mam nadzieje bo już brzuch mam taki twardy jak cholera.. palcami wyczuje maleńswo jak lekko nacisnę.. ale rzadko..
a tak bym chciała żeby mąż dotknął, zobaczył jak fika..
w ogóle muszę pomyślec jak obudzić maleństwo przed badaniem... kurde.. żeby znów nie spało ;/
chyba kupimy sobie frytki przed badaniem czy jak ;/
-
gosia89 wrote:chrome i nigdy z nim problemów nie miałam. na innym laptopie tez mam chroma i teraz sprawdziłam ze tam działa wszystko.
nic nie zwalnia wszystko ładnie odtwarza
-
mizzelka wrote:Anutka jak mają być rozstępy to i kremy nic nie dadzą
aby patrzeć jak u mnie będą bo mam do nich skłonność
bd chodzić jak tygrysica
Groszku mam nadzieje bo już brzuch mam taki twardy jak cholera.. palcami wyczuje maleńswo jak lekko nacisnę.. ale rzadko..
a tak bym chciała żeby mąż dotknął, zobaczył jak fika..
w ogóle muszę pomyślec jak obudzić maleństwo przed badaniem... kurde.. żeby znów nie spało ;/
chyba kupimy sobie frytki przed badaniem czy jak ;/. Albo cos pokrecilam, nie pamietam dokladnie
-
Anutka no duży brzusio masz
u mnie widać,ale mówią że malutki
Mizzy a Ty czujesz już ruchy?
coś słodkiego zjedz przed wizytąbędzie brykać
Groszku no w te trzy byś się może zmieściłaja też mam problem i im większa tym bardziej mi miejsca brakuje
-
Anutka wrote:Kiedys cxytalam ze rozstepy to sa dowody naszego macierzynstwa i piswiecenia
. Albo cos pokrecilam, nie pamietam dokladnie
ja się ich nie boje, trudno sie mówiale wyblakną kiedyś i będą podobne do skóry, najgorzej jak są fioletowe, zresztą przyzwyczaiłam sie do nich
bo na udach mam ogromne
a pro po jak ktoś goli nogi itp i ocierają im się uda i są podrażnienia to najlepiej smarować tam antyperspirantemtak przy okazji przytoczę
może komuś sie to przyda
bo u mnie działa
-
przedszkolanka:) wrote:Anutka no duży brzusio masz
u mnie widać,ale mówią że malutki
Mizzy a Ty czujesz już ruchy?
coś słodkiego zjedz przed wizytąbędzie brykać
Groszku no w te trzy byś się może zmieściłaja też mam problem i im większa tym bardziej mi miejsca brakuje
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no wlasnie kurde..musze sie wstrzymac
wiecie co..ja sie zastanawiam, gdzie to Bobo sie zmiesci
no kurde, jak juz mu teraz ciasno:| ? i tak to człowiek czuje...
okropne
kiedy Mizzy wizyta??
moj sie wczoraj do brzucha przytulił...az mnie szoknęłoi Bobo kopał tate po uchu:P hihih
Mysliwa, juz niedługo poczujesz i Ty
ja tez mam przegladarke Firefox, i jak narazie jestem b.zadowolona;)mizzelka, myśliwa lubią tę wiadomość
-
moja ostatnio szalała a dzisiaj odsypia
podobno mają jeszcze bardzo dużo miejsca
uciekam zajrzeć do męża bo sadzi żywopłot a później meble kończy składać
mam nadzieję że będziecie wieczorkiem, zrobię te fotki Wam pokażę
buziaki! -
Groszku moj ostatnio to dotyka brzucha sam z ciekawości, głaszcze..
wiem że to dziwnie brzmi ale mój mąż chyba powoli do niego dociera że będzie tatą
wizyta jst za 9 dni.. bliżej niż dalej, w koncu zobaczę dłużej malenstwo i jak urosło itp..
Aguś mimo że mają miejsce to i tak czuć..
Groszku dokładnie poczekaj.. bo można kupić normalną dużą torbę super i się lepiej spakujesz niż w tych dla mam.. bo napakują tam niektórych kieszeni niepotrzebnie..