Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Livia no mąż dobry! już widzę to sprzątaniena bank Ci "pomoże"
ale dzisiaj nie jego kolej, bo leci Patryczek
co do pokoiku to pewnie że bym chciała różowyja taki miałam wymarzony w wieku 15 lat
ale muszę myśleć przyszłościowo jak drugie ( albo jeszcze Pola)będzie chłopakiem
Monia to dzisiaj endo?
Złota nie myśl o dołku! wychodź z niego,już!
u nas pod oknem robotnicy od rana się darli a teraz cisza;/ męża mi budzili... -
Dziewczyny
zerknijcie gdzie bede rodzić
ale jaja.........
http://www.timeto.pl/telewizja/video/nowoczesna-porodowka-w-tuchowie-otwartaprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
No Rudasku w luksusach widzę
Aguś zapomniałam o Patryczku dzisiaj! AaaaaJedziemy dzisiaj do Aqua Parku popluskać się ale do wieczora będę już gotowa siedzieć i czekac na mojego księcia
Złota uśmiechnij się
A tak w ogóle to Dzień Dobryprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no dokladnie dziewczyny, na bogato
wiedzialam ze wszystkie baby tam uciekaja rodzić ale teraz to chyba bedzie oblęzenie
Kochane moje, powiedzcie mi..czy ja moge wziąc apap??
strasznie mnie boli głowa od kataru i przeziebienie, nie spałam pół nocy, a moze cała....porazdzcie cos ??? -
Rudasek wrote:no dokladnie dziewczyny, na bogato
wiedzialam ze wszystkie baby tam uciekaja rodzić ale teraz to chyba bedzie oblęzenie
Kochane moje, powiedzcie mi..czy ja moge wziąc apap??
strasznie mnie boli głowa od kataru i przeziebienie, nie spałam pół nocy, a moze cała....porazdzcie cos ??? -
a ja spisuje plan na uczelnię, bo już w sobotę jadę i jest taaaaaki beznadziejny...no ale będę kombinowała i na urok osobisty coś załatwiała
a no i doczekałam się! Mam WF!!!!! Na którym oficjalnie i legalnie będę miała zwolnienie!! Moje marzenie z gimnazjum i liceum haha
Złota lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Mizzy, nie bardzo mogę, bo ta chrzestna męża to siostra jego matki. Przez wzgląd na teściową, gryzę się w język, ale zawsze odchoruję tę wizytę...
Ostatnio teściowa do mnie: przepraszam, ze przyjeżdża, kupię Ci coś za to
Swoją drogą to ciekawe: siostry, a takie różne. Słusznie wieść gminna niesie, ze jak baba chłopa nie ma to durnieje (chrzestna-stara panna)
dobrze że chociaż teściowa wyrozumiała i to jest najważniejsze,
ciotka zagląda często? daleko mieszka? mam nadzieję że tak..
podziwiam cię, bo mimo wszystko to bym nie wytrzymała.. -
XxMoniaXx wrote:ja ze wzgledów gabarytowych mieszkania na ppddaszu nie mam takiej możliwości miec osobnego pokoika dla maleństwa niestety ale i tak jakoś wolałabym go mieć na oku
i na dodatek ciągłe sprawdzanie czy oddycha.. już o tym myślę a co dopiero potemwiem schiza
i też nie planuje pokoju dla dziecka konkretnie.. mam jeden duzy pokoj do udostępnienia na potem i coś się wykombinuje -
mizzelka wrote:no to wszystko jasne... niewyżyte to to... ehhh
dobrze że chociaż teściowa wyrozumiała i to jest najważniejsze,
ciotka zagląda często? daleko mieszka? mam nadzieję że tak..
podziwiam cię, bo mimo wszystko to bym nie wytrzymała..
Przyjeżdża raz na pół roku, więc na szczęście nie tak często.
Mieszka 90 km od nas.
Ja juz mam mdłości z nerwów. Nie wiem czy wytrzymam, bo podminowana jestem i okropny mam nastrój. Ale dzięki za wsparcie!