X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, jaka slodka swinka;)
    ja mam troche marchewek w domu, wpadajcie:)

Livka, ale masz core obrotna :) i widzisz, biznes rodzinny sie kreci :)

kurcze te leczenia sa drogie....no ale jak trzeba, to co zrobić...
    Monia, tesciowej łatwo sie mowi...zreszta kazdemu, kto nie przeszedł tego co Wy, to nie uwierzy i nie poczuje jak to jest...niestety...ale pouczać i dawać rady, to każdy potrafi

ja brzuch smaruje roznie, co mi podpadnie...;p
    w sumie brzuch i piersi
    ale polecam oliwke fur mama z babydream...
    olejek z czystego kokosu
    mam tez naturalny olejek z łopianu...

i nie wiem czy wam polecałam, ale jak chcecie poczytac jakie kosmetyki, pampersy, proszki do prania, kremy do biustu na rozstepy itd. co jest najbardziej zdrowe...powiedzmy:P ze teraz sa jakies zdrowe rzeczy?
    ale jest kobietka ktora analizuje produkty pod wzgledem składu...

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

polecam:) jakos sie tym kieruje...

Magdalenka, wspołczuje straty [*] Kochana..trzymaj sie dzielnie:* najwazniejsze teraz to spokoj i cisza.... tule i całuje mocno:*

dziewczynki a odnosnie tych poscieli, to zamawiałyscie juz jakies komplety do wózka czy do łóżeczka??

Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Anutka, jaka slodka swinka;)
    ja mam troche marchewek w domu, wpadajcie:)

Livka, ale masz core obrotna :) i widzisz, biznes rodzinny sie kreci :)

kurcze te leczenia sa drogie....no ale jak trzeba, to co zrobić...
    Monia, tesciowej łatwo sie mowi...zreszta kazdemu, kto nie przeszedł tego co Wy, to nie uwierzy i nie poczuje jak to jest...niestety...ale pouczać i dawać rady, to każdy potrafi

ja brzuch smaruje roznie, co mi podpadnie...;p
    w sumie brzuch i piersi
    ale polecam oliwke fur mama z babydream...
    olejek z czystego kokosu
    mam tez naturalny olejek z łopianu...

i nie wiem czy wam polecałam, ale jak chcecie poczytac jakie kosmetyki, pampersy, proszki do prania, kremy do biustu na rozstepy itd. co jest najbardziej zdrowe...powiedzmy:P ze teraz sa jakies zdrowe rzeczy?
    ale jest kobietka ktora analizuje produkty pod wzgledem składu...

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

polecam:) jakos sie tym kieruje...

Magdalenka, wspołczuje straty [*] Kochana..trzymaj sie dzielnie:* najwazniejsze teraz to spokoj i cisza.... tule i całuje mocno:*

dziewczynki a odnosnie tych poscieli, to zamawiałyscie juz jakies komplety do wózka czy do łóżeczka??
    Ta posciel to do lozecxka byla :-)
    Do wozka to poduszecxka z gesiny lub klin i becik lub kocyk, wupyjdzie w praniu :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pościel z ikei :) pościel, prześcieradła, kołderkę, ochraniacz na szczebelki tylko kocyka nie bo był 100% poliester;/

Groszek lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    ja mam pościel z ikei :) pościel, prześcieradła, kołderkę, ochraniacz na szczebelki tylko kocyka nie bo był 100% poliester;/
    Poszperaj na aukcjach jakie pusalysmy :-). Byly bawelniane :-)

Groszek lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mikrofibre i polarowe i planuje jeszcze jakies 2 kocyki jeszcze zakupić :D

napewno sie przydadza :D

a poscielka z ikei jest ok? jak cenowo wyglada?? i z bawełny?
    kurde, ja tam nie potrafie szperac jakos...i ciagle sie gubie w przestworzach :P

zastanawiam sie czego jeszcze nie mam...

i ciagle mam wrazenie, ze nie zdaze ze wszystkim;/

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kożuchowska urodziła :) właśnie na fb napisała że ma o jednego mężczyznę więcej do kochania :D

Groszek, Anutka lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy :):) gdzie Ty byłas tyle czasu? :D

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku wszystko mam 100% bawełna, jak wieczorem zdjęcie mebli będę robić to od razu brzucho chcę to i zrobię tych rzeczy to Ci pokażę jaką mam :) ja jestem zadowolona :) pościel chyba 40zł, kołderka 50zł, dwa prześcieradła 20zł.,ochraniacz nie pamiętam :P

co do kocyka to ja muszę dotknąć, zobaczyć więc niedługo się muszę na zakupy wybrać znów :P

Mizzy właśnie muszę obczaić :D
    co u Ciebie?

mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Livia łatwiej jest jak sie mieszka samym bez teściów.

Przedszkolanko już nic jej nie będe mówić bo mam dosyc... jej tok myślenia jest taki że luz, nie myślec i wszystki choroby same znikną.. wszystko samo sie wyreguluje....

to jak ktoś jest chory np na raka to co ? jak da na luz to to ? rak sobie zniknie ? wow :O
    kochana wiem co czujesz.. u mnie to samo, ale mam na szczęście ( i nie szczęście) skrytego męża i sie nic nie tłumaczy nawet ja go teściowa kilka dni ciągnie za jęzor..
    szkoda nerwów.. na co macie czekać? na cud? lepiej być realistą i tak jak teraz działacie to właśnie coś robicie.. tym bardziej że wiecie co jest nie tak i coś robicie w tym kierunku, a siedzieć na dupie i czekać? na co? ;/
    kuzynka bardzo wierząca jest.. 7 lat cudowali i nic.. aż w koncu wzięli się za leczenie i uzbierali na in vitro (przepraszam że tak pisze oczywiscie to nie musi sie odnosic do was, nie bd tyle czekać :) ) no ale wracając do tematu i mimo że kościół ma swój temat itp.. zaryzykowali, kurde to nie jest tak że wybiera sie płeć itp.. to tylko "ułatwienie dla komórki i plemnika". Osobiście to mi w ogóle to nie przeszkadza... i po prostu tego nie rozumiem..
    to jest temat tabu, był i będzie, ale oni nigdy nie zrozumieją tego pragnienia pozostania rodzicem..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku nadrabiam was.. spałam cały dzien... położyłam się po 8... rano myślałam że zdechne przy robocie, słabo się czułam, nie mogłam złapać oddechu.. jakby mi ktoś życie wyssał.. ale widzialam ze tesciowa sie zle czuła to za pewne od ciśnienia ;/
    no i pospałam do 13.. ledwo głowę podniosłam od poduszki i glupoty mi sie sniły..
    a potem obiad i własnie dopiero przyszłam :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ale dzis humory złe....ehhhh u nas wszystko oki, i oby tak dalej :)
    jedyne co to katar mnie zamęczy :)
    Mizzi pytałas o wesele...no wiec tak, byłam w zyciu juz na niejednym w tym tez na góralskim wiec wyobrazenie miałam zupełnie inne....
    ok 70% gosci to górale, a jakbym nie wiedziala ze tak jest to bym sie nie kapneła, zero spiewów, zero wygłupow, zero folkloru...nic....gdyby nie orkiestra góralska to bym nie wiedziala gdzie jestem. Troche potanczylismy ale w sumie to malo, bo trzebabylo isc z pietra na parter zeby tanczyć...
    generalnie to chyba starzy jestesmy, nie chcialo nam sie :)
    pojadłam dobroci, poznałam fajnych ludzi i w sumie tyle.....szału nie bylo, dupy nie urwało :)
    no ale chociaż tyłek przewiozłaś :D jteż bym pojechała na takie wesele ;)
    ale teraz nic sie nie zapowiada, dopiero po porodzie może.. a nie wiem jak się wyrobie z karmieniem itp.. ehh

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    Cześć Dziewczyny :-) mogłybyście mi doradzić czym się smarujecie na rozstępy? i od kiedy zaczęłyście? jedni mi doradzają że to już trzeba teraz, inni że od 4 miesiąca! już całkiem zgłupiałam :-(
    ja smyram się bio oil, bardzo wydajne.. bo już długi czas i mało poszło... :) ale olej kokosowy jest super ponoć też :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena współczuję bardzo... nawet sobie nie wyobrażam tego co czujesz...
    Mam nadzieję że już cię to nie spotka, a aniołek szybko wróci do Ciebie :(
    musisz być silna..

Złota widzę że humor nie dopisuje ale w ogóle się nie dziwie.. i ta ciotka.. ja bym jej do domu nie wpuściła za chiny ludowe i jej pyskowała.. albo mąż by mógł jej odpysknąć.. ;/
    ajj tam jak nie urok to.. już nie powiem co..
    szkoda nerwów aby ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku szukałam tej kobietki! co podałaś jej bloga.. bo zapisałam ją kiedyś w zakładce i zgubiłam ;/ a tak super opisuje te składy itp..
    dzięki ci wielkie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, czy któraś z was też ma problemy z ovufriend? ja nie moge od tygodnia nic wpisac na wykres...

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki ja dopiero teraz znalazłam chwilkę w pracy, totalny kocioł mam a jutro szkolenie, nie nawiedzę tego. Na nic czasu nie ma i jak tu mieć dziecko ? dobrze , że mąż zawsze taki energiczny i chętny jest ;)

gosia ja nie prowadzę wykresu więc nie pomogę niestety

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia u mnie wszystko ok.. tzn z notatkami.. dziwne.. ;/

Myśliwa i taki dzien dzisiaj.. jakiś do niczego.. aby spać :D to i energii nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie pokazuje mi Waszych wpisów do pamiętnika ani biezacych wykresow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:29

• Anutka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia89 wrote:
    nawet nie pokazuje mi Waszych wpisów do pamiętnika ani biezacych wykresow.
    Zglis problem przez formularz... Odpisuja :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zasypiam przed kompem.... :O

wlasnie mi brzuch "skwadraciał" nie wiem co On tam w srodku robi :O
    wyprostował sie chyba wzdłuż i wszerz :O

a tak w ogole co powiecie na taka torebke:
    http://allegro.pl/torba-dla-mamy-style-do-wozka-mata-do-przewijania-i4664484470.html

da rade pomiescic rozne rzeczy jak sie gdzies dalej pojedzie??
    zastanawiam sie nad nia....

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ