X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czeeeeeeeść :)

cisza dzisiaj ,tak jak myślałam:) ale dobrze, odpoczywajcie :)
    ja dopiero usiadłam, już wykąpana i zmęczona ale jaka zadowolona ! :D
    dałam radę kilka godzin chodzić, kręgosłup dał radę, sen też, więc zakupy udane :)

mamy już pół wyprawki i cały przedpokój urządzony :) w poniedziałek składamy mebelki, rozkładamy dywan, nawet lampeczkę-biedronkę mamy no i cała masa innych rzeczy :)
    już się nie mogę doczekać, aż pokoik będzie gotowy !

mam nadzieję że sobota miło Wam leci :)
    :*

Lena87, Groszek, myśliwa, mizzelka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Przedszkolanko..
    u mnie humor sie zepsuł około popołudnia bo wszyscy mi działają na nerwy :O teściowa z teściem najbardziej ... "zróbcie sobie jak wy chcecie- po swojemu" ale za sekunde przekazuje swoją wizję remontu czyli najlepiej jakby to była jak ona mówi.... wrrrrrr nie mogę..... czasem żałuję że nie mieszkamy osobno ...

miłego wieczoru <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia skoro tak jak chcecie to tak zróbcie,nawet na złość ;) szkoda nerwów :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Monia skoro tak jak chcecie to tak zróbcie,nawet na złość ;) szkoda nerwów :P
    ale mi tak działa na nerwy takie gadanie ze szok :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polska wygrała z Niemcami :O
    cud... jak Polacy wygrali co od lat wydaje sie niemożliwe to my w ciąże też zajdziemy spoko luz :D

Anutka, przedszkolanka:), Arabella, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    o kurde.. ja najgorzej się boję po prostu tego że na czczo mogę zwymiotować, ale dziś rano nie jadłam jak zawsze przed pracą i wytrzymałam 2 godziny... potem już było ciężko, chyba muszę powoli troszkę trenować...
    Bylo mj niedobrze to prawda i siedzialam na lawce przed przychodnia na powietrzu :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy aie studniowkowo :-). 100 dni do porodun:-)

przedszkolanka:), Groszek, myśliwa, mizzelka lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja dziś do 3 nad ranem pomagałam kuzynce przy przeprowadzce. Jestem padnięta :)
    Pięknej niedzieli :)

Anutka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Ja dziś do 3 nad ranem pomagałam kuzynce przy przeprowadzce. Jestem padnięta :)
    Pięknej niedzieli :)
    He :-) i juz na nogach :-). Do wyrka sie serduchowac :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam z kim :P narzeczony dopiero wraca z delegacji i od razu ma malować pokój mojej siostry więc dzisiaj z serduszkowania nici :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Arabella Koleżanka

Wysłany: 12 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej:)
    tak to cud sie stal:)u nas tez bedzie dobrze

XxMoniaXx wrote:
    Polska wygrała z Niemcami :O
    cud... jak Polacy wygrali co od lat wydaje sie niemożliwe to my w ciąże też zajdziemy spoko luz :D

Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. U mnie bezowulacyjny.

Boli mnie serce od dwóch dni. W sobotę zemdlałam. Wszystko się pierdzieli. Ech...

Miłego dnia!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ciotki klotki :)
    my sie meldujemy :)
    jestesmy w całośći :)
    Mały troche poinmprezował :) wczoraj cały dzien kimał chyba, wieczorem sie uaktywnił :) ale dzis cisza..az sie martwie troche...i takie mam wrazenie po nocy ze brzuch mi stwardniał jak kamień :( dobrze ze lekarz we srode to zobacze czy wszystko oki :)
    ale dzis piekna pogoda........znówwww...a ja mam lenia :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Mały troche poinmprezował :) wczoraj cały dzien kimał chyba, wieczorem sie uaktywnił :) ale dzis cisza..az sie martwie troche...i takie mam wrazenie po nocy ze brzuch mi stwardniał jak kamień :( dobrze ze lekarz we srode to zobacze czy wszystko oki :)

Odsypia imprezę :) Nie martw się, a an brzuch weź no spę.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Tez mialam ataki paniki, ze sie nie rusza i w ogole... Miedzy 22 a 25 tc maluch wiecej odpicxywa... Jakdie choc chwile rudzy co kilka godzin, nawet delikatnie to jest ok :-)

Zjedz cos slodkuego:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:54

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Tez mialam ataki paniki, ze sie nie rusza i w ogole... Miedzy 22 a 25 tc maluch wiecej odpicxywa... Jakdie choc chwile rudzy co kilka godzin, nawet delikatnie to jest ok :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka;-)

Ufff...po weekendzi..znajomi i rodzinka zadowoleni chyba, nic nie mowili:-p pewnie jakby bylo zle, to by sie nie nie przyznali:-p nawet nie byli w stanie tego wszystkiego pozjadac;-p
    Ale dzieki za rady... dla znajomych bylo ciacho, pizza, salatka
    A dla rodzinki na poczestunek herbatka, kawa..slodkosci, ciacho i pogoda piekna- grillek sie udal;-) kuzynka przywiozla mi mase ubranek i fotelik samochodowy :D
    I mi tez brzuch zaczal twardnac jak kamien, zjadlam nospe i magnez..
    Ale to chyba Dzidzia gdzies tyleczkiem sie przepycha...czuje juz kazdy jego ruch... i najlepiej jak leze czy siedze prosto,bo gdy jestem na boku, gdzies tam sie przeciska i zaczyna kopac...
    Ostatnio puscilam Mozarta dla dzieci, ale dawal popis Mlody :O
    A to przeciez muzyka spokojna....sama zaczelam przebierac nogami, bo dziwne uczucie z tych jego przepychanek:-/

Zlota, jak tam sserducho, czemu Cie boli? Jakies stresy??
    Sana, to owocny weekend za Toba
    Przedszkolanko, super ze zakupy sie udaly;-)
    Monia, olej tesciow, robcie po swojemu
    Anutka, mam nadzieje, ze Twoje cisnienie sie uspokoilo;-)
    Ciekawe jak tam Livka po ognichu na plazy;-)

Ja tez sie wczoraj zestresowalam, bo troche sie narobilam i nachodzilam...i brzuch zaczal twardniec... mam nadzieje, ze sa to te skurcze Braxtona-Hicksa i one wystepuja fizjologicznie w kazdej ciazy...po prostu macica troche cwiczy;-) tylko nie moze byc ich zbyt duzo...do 10 w ciagu dnia...

Babcia meza i tesc mnie wkurzaja, jak przyjezdzam to non stop mam jesc, bo dziecko musi duzo i czesto jesc...no super, tylko ze ja nie mam zamiaru urodzic dziecka o wadze 5 kg..
    Ale mnie wkurw...czasem mam wrazenie, ze mysla sobie ze nie mamy co tu w moim domu jesc;-/ poza tyym od dziecinstwa wciskano mi jedzenie, bo bylam niejadkiem...a teraz to dziala na mnie jak czerwona plachta na byka.
    Poza tym jak bede miala juz swoje dziecko na swiecie, to nie bede mu wciskac zarcia...nigdy! Jak zglodnieje, to da znac... poza tym z odrobiny niedojedzenia nikt nie umarl, a nie mam zamiaru miec dziecka o wymiarze XXL, no i chyba to moja sprawa jak je bede karmic, prawda???

Anutka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Groszku :)
    no to dobrze ze najazd rodzinny sie udał :):)
    u mnie tez brzuch twardy ale nie jadłam zadnych tabletek bo nic mnie nie boli...
    jedyne co to przed chwila mi strasznie duzo wydzieliny polecialo, az musisalam od razu wkladke zmienić bo wydawało mi sie ze sie zsikałam :)
    ide w srode do Pana PAPA to podglądniemy małego, zobaczymy co tam :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Hejka;-)

Ufff...po weekendzi..znajomi i rodzinka zadowoleni chyba, nic nie mowili:-p pewnie jakby bylo zle, to by sie nie nie przyznali:-p nawet nie byli w stanie tego wszystkiego pozjadac;-p
    Ale dzieki za rady... dla znajomych bylo ciacho, pizza, salatka
    A dla rodzinki na poczestunek herbatka, kawa..slodkosci, ciacho i pogoda piekna- grillek sie udal;-) kuzynka przywiozla mi mase ubranek i fotelik samochodowy :D
    I mi tez brzuch zaczal twardnac jak kamien, zjadlam nospe i magnez..
    Ale to chyba Dzidzia gdzies tyleczkiem sie przepycha...czuje juz kazdy jego ruch... i najlepiej jak leze czy siedze prosto,bo gdy jestem na boku, gdzies tam sie przeciska i zaczyna kopac...
    Ostatnio puscilam Mozarta dla dzieci, ale dawal popis Mlody :O
    A to przeciez muzyka spokojna....sama zaczelam przebierac nogami, bo dziwne uczucie z tych jego przepychanek:-/

Zlota, jak tam sserducho, czemu Cie boli? Jakies stresy??
    Sana, to owocny weekend za Toba
    Przedszkolanko, super ze zakupy sie udaly;-)
    Monia, olej tesciow, robcie po swojemu
    Anutka, mam nadzieje, ze Twoje cisnienie sie uspokoilo;-)
    Ciekawe jak tam Livka po ognichu na plazy;-)

Ja tez sie wczoraj zestresowalam, bo troche sie narobilam i nachodzilam...i brzuch zaczal twardniec... mam nadzieje, ze sa to te skurcze Braxtona-Hicksa i one wystepuja fizjologicznie w kazdej ciazy...po prostu macica troche cwiczy;-) tylko nie moze byc ich zbyt duzo...do 10 w ciagu dnia...

Babcia meza i tesc mnie wkurzaja, jak przyjezdzam to non stop mam jesc, bo dziecko musi duzo i czesto jesc...no super, tylko ze ja nie mam zamiaru urodzic dziecka o wadze 5 kg..
    Ale mnie wkurw...czasem mam wrazenie, ze mysla sobie ze nie mamy co tu w moim domu jesc;-/ poza tyym od dziecinstwa wciskano mi jedzenie, bo bylam niejadkiem...a teraz to dziala na mnie jak czerwona plachta na byka.
    Poza tym jak bede miala juz swoje dziecko na swiecie, to nie bede mu wciskac zarcia...nigdy! Jak zglodnieje, to da znac... poza tym z odrobiny niedojedzenia nikt nie umarl, a nie mam zamiaru miec dziecka o wymiarze XXL, no i chyba to moja sprawa jak je bede karmic, prawda???
    Puszczsj jeszcze vivaldiego :-). Lena lubi :-)
    A co do mohego cisnienia to w ostatnich dniach w granicach 12/70 130/80 wiec poprawa jest :-)
    Skurcze o ktorych mowisz tez man czasami, nie boli ale brzuch twardnieje, nieregularne kilka razy dziennie i to bie zqwsze :-)
    A ja ogranicxylam jedzenie... Nie gloidze sie - bez przesafy, ale nie zjadasm juyz 6 kromek na sniadsnie tylio 2, ostatnie 4 kg + mnie wystraszylo :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja z Sopotu prosto do pracy, wczesna pobudka bułka z kabanosem do samochodu i w trasę do pracy :) trochę się nam tam przedłużyło, jak zakochani nastolatkowie normalnie :D

nie wiem w końcu czy owu były czy nie, ale wyjazd nam dobrze zrobił :)

Miłego dnia dziewczyny !

Anutka lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
‹‹ 1366 1367 1368 1369 1370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ