Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Hejka kobietki, znów was nadrabiam
Groszku czyli nie ma się co bać tej glukozy? a w razie co jakby się bełtnęło to co? musisz wypić to jeszcze raz czy jak? ja to biorę z dwie cytryny z sobą. uwielbiam je wcinać same bez cukru mniamjak mandarynkę jeść normalnie
wypilam duszkiem
-
nick nieaktualny
-
ale się rozpisałyście!
A my dopiero usiadłyśmy, z mamą pół miasta i sklepów odwiedziłyśmypaaaaaadaaaam !
która pisała o nowych herbatkach w biedronce? Kupiłam truskawkowy deser, wieczorem testuję
no i w końcu kremik,tonic, płyn i tusz kupiłam nowy, bo wcześniej nic używać nie mogłam z tego co mam..
Nadrabiam :
Groszku super że po wizycie wszystko dobrzeTy pęcherz widziałaś a ja brzuchol pełny
Mizzelko to razem chodźmy na glukozę bo ja też będę pewnie bełtać jak kot;/
co do włosów to ja do swoich już prawie zeszłam, jeszcze troszkę tylko mam końcówki,ale wygląda jak ombre
Monia widzę że tempka rośnie i oby oby coraz wyżej
Kryśka my w weekend do ikei na zakupki wyprawkowea Ty?
Livia korzystajcie ze swojej obecności na maxa! :*
Anutka ja przy 153 ważę narazie 47
oh, babyyy cieszę się z mężem na jutro jak głupiaa już dzisiaj nie mam siły na zakupy
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ale się rozpisałyście!
A my dopiero usiadłyśmy, z mamą pół miasta i sklepów odwiedziłyśmypaaaaaadaaaam !
która pisała o nowych herbatkach w biedronce? Kupiłam truskawkowy deser, wieczorem testuję
no i w końcu kremik,tonic, płyn i tusz kupiłam nowy, bo wcześniej nic używać nie mogłam z tego co mam..
Nadrabiam :
Groszku super że po wizycie wszystko dobrzeTy pęcherz widziałaś a ja brzuchol pełny
Mizzelko to razem chodźmy na glukozę bo ja też będę pewnie bełtać jak kot;/
co do włosów to ja do swoich już prawie zeszłam, jeszcze troszkę tylko mam końcówki,ale wygląda jak ombre
Monia widzę że tempka rośnie i oby oby coraz wyżej
Kryśka my w weekend do ikei na zakupki wyprawkowea Ty?
Livia korzystajcie ze swojej obecności na maxa! :*
Anutka ja przy 153 ważę narazie 47
oh, babyyy cieszę się z mężem na jutro jak głupiaa już dzisiaj nie mam siły na zakupy
ja startowalam z nadwaga ;(
-
help me !!!
jutro kumpela przyjezdza....zrobie jakas pizze i sałatke plus kanapki, bo beda weiczorem...mysle ze styknie, ewentualnie jakies przystawki do zagryzki drobne....
ooo.....a w niedziele po 15 ma przyjechac rodzinka !!!!!
i co mam zrobic do jedzenia???
w sumie bedzie nas 11 osób
matko jedyna, nie wiem czy to jakoś ogarne !!
szoook!!
jakies pomysły macie??
4 dzieci bedzie, reszta dorosli !!
ide ogarniac chate powoli, ale Wam troche jeszcze odpisze -
Anutka ja przed ciąża starałam się byc aktywna i zrzucić by pòźniej mieć mniej ale Tobie sporo ucieknie po porodzie na pewno
Groszku może zròb dla rodziny obiad? Ziemniaki,mięso i suròwka i jakieś proste ciasto?Groszek lubi tę wiadomość
-
jesli chodzi o farbowanie wloskow, to ja nie farbuje...no ewentualnie szamponem ale to chyba przed studniówką ostatnio farbowałam...
poki nie mam siwków, to jakos staram sie nie farbować...
ja mam ciemny braz odcień, ale zawsze od połowy kity mi jasnieją i mam lisią kite prawie..no, powiedzmy kasztanową
Rudasek zazdroszcze weselicha, baw sie i szalej
Przedszkolanko, to Ty szybko dzis spac musisz isc bo juro shopping
Livka, zazdroszcze ognicha na plaży...mhmm <buja w obłokach>
Anutka, to nie przybrałas duzo.. 7 kg..po porodzie zrzucisz- karmienie
piersia, nocki nieprzespane, na obrotach człowiek
Mizzy, trenuj ze slodkosciami, ale jak mezowi bombonierke rozwaliłas no to mysle, ze bedzie dobrze na tym teście;)
Lena, zapraszam jutro na ciasto
i Sana Ciebie tez, bo wczoraj Ci prawie pączka wyjadłam
Kryśka, co tam u Ciebie??
Monisia, Ty wiesz..
ja startowałam z 46, potem spadłam na 42 kg...no i teraz 50 kg, a mam wzrost 160 cm...
czekamy na zielone koniczynki
XxMoniaXx, Anutka, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszku a jakie masz ciacho? Chętnie wpadnę
Na kolację... hm, ja bym postawiła na coś na ciepło
Może jakieś kiełbaski? Albo jakieś tosty, grzanki?
Spaghetti, sałatka jakaś np z kurczakiem? Lasagne? Tortilla?
No nie wiem co jeszcze można
Julia07.2015
-
Groszek wrote:jesli chodzi o farbowanie wloskow, to ja nie farbuje...no ewentualnie szamponem ale to chyba przed studniówką ostatnio farbowałam...
poki nie mam siwków, to jakos staram sie nie farbować...
ja mam ciemny braz odcień, ale zawsze od połowy kity mi jasnieją i mam lisią kite prawie..no, powiedzmy kasztanową
Rudasek zazdroszcze weselicha, baw sie i szalej
Przedszkolanko, to Ty szybko dzis spac musisz isc bo juro shopping
Livka, zazdroszcze ognicha na plaży...mhmm <buja w obłokach>
Anutka, to nie przybrałas duzo.. 7 kg..po porodzie zrzucisz- karmienie
piersia, nocki nieprzespane, na obrotach człowiek
Mizzy, trenuj ze slodkosciami, ale jak mezowi bombonierke rozwaliłas no to mysle, ze bedzie dobrze na tym teście;)
Lena, zapraszam jutro na ciasto
i Sana Ciebie tez, bo wczoraj Ci prawie pączka wyjadłam
Kryśka, co tam u Ciebie??
Monisia, Ty wiesz..
ja startowałam z 46, potem spadłam na 42 kg...no i teraz 50 kg, a mam wzrost 160 cm...
czekamy na zielone koniczynkiteraz uwazam co jwm i zobaczymy na wazeniu za miesiac