Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi nawet nie sa tacy drodzey własnie
a dokladnie wyglada ich obsługa tak jak pokazują
kawka, rozmowa, dobieraja kolorm wypytująsiedzisz tam 3 h:) moja kolezanka bardzo zadowolona
i własnie ona ma jasna blond, zrobiony jakąs super farba bo nie ma mowy o łamaniu wlosów, o ich puszeniu itd!
zawsze ma super kolor
Sana nie wiedzialamnawet , zaraz szukam ich fanpage na fb -
z tymi fryzurami to zawsze jest ciężko bo nie wiadomo jak samemu będzie się wyglądać, a to ktoś ma szyję za krótką albo za długą itp..
Złota no szamponetka delikatna jest.. i się wypierze po czasie:)
aby ona jest bezpieczna i henna..a te olie czy coś takiego też niby dobre ale niszczą te włosy jednak..
-
XxMoniaXx wrote:no tylko boje sie ze moja lekarka mnie bedzie stymulowac jeszcze 2 cykle a potem mówiła o inseminacji. ale my nawet na nią mamy za mało plemników. I ja jej nie chce. chce przerwe i nadal clo...
i moze własnie przez ten czas coraz lepiej się poprawi jakość i ilość -
Rudasek wrote:Mizzi nawet nie sa tacy drodzey własnie
a dokladnie wyglada ich obsługa tak jak pokazują
kawka, rozmowa, dobieraja kolorm wypytująsiedzisz tam 3 h:) moja kolezanka bardzo zadowolona
i własnie ona ma jasna blond, zrobiony jakąs super farba bo nie ma mowy o łamaniu wlosów, o ich puszeniu itd!
zawsze ma super kolor
Sana nie wiedzialamnawet , zaraz szukam ich fanpage na fb
no u mnie farbowanie moich długich włosów kosztuje max 70zł, a cięcie 13 zł -
XxMoniaXx wrote:a ja za te 2 cykle jak nie będzie ciązy poprosze ja o skierowanie na hsg żeby jak maz będzie sie jeszcze leczył to żeby u mnie wykluczyli dosłownie wszystko.
skoro owulki są jak ta Lala to raczej nic tam sie nie dzieje
na Clo elegancko reagujesz
-
przedszkolanka np tutaj wpis z poszukiwań: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10203332740337772&id=609966835687196
Trzeba śledzić stronkę na bieżąco, a najlepiej do nich na tablicy fb napisać czy coś się szykuje, czy będą szukać modelek, odpisująWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:19
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja kiedys wysłalam zgloszenie, ale szkolenie bylo organizowane prze tego ich sponsora "fale, loki, koki" i oddzwonili ale niestety nie bylam w stanie isc...Fajnie bo oni najpierw CI badaja wlosy itd, jak sie nie nadajesz bo szukaja np czegos innego to daja torbe róznych kosmetyków
tak mi Pani mowiła od nich:) a jak sie nadajesz to robią CI metamorfoze
-
poczekam jeszcze cały przyszły rok na ciąże naturalną i poprawe wyników, jeśli się nie uda to pomyślimy nad inseminacją (jeśli już nasienie będzie wystarczające) lub jeśli będzie nas stać na in vitro. Ale modle sie o cud i mam nadzieje, że żadne " sztuczne " metody nie będą nam potrzebne.
-
czytałam takie forum jak to jest jak się dostanie po raz pierwszy dziecko na ręce zaraz po porodzie i właśnie kobietki odpisywały co i jak i jakie wrażenia i jedna z nich napisała świetne przeżycia no w taki przezabawny sposob że śmiałam się jak nie wiem co
nie że to z niej czy coś ale tak fajnie to opisała
komentarz:
"Pierwsza myśl, gdy go zobaczyłam: 'O matko, ale ma duże jajka' . Po chwili doszło do mnie, że powiedziałam to na głos, a położna (gdy już przestała się śmiać) wytłumaczyła mi, że to wina bardzo dużych wodniaków.
A pierwsza myśl, gdy położyli mi go na brzuchu: 'Jejku, jaki ciepły i mokry', a gdy spojrzałam w dół okazało się, że zwyczajnie mnie osiusiał. I siusiał, siusiał, siusiał. No cóż, od początku pokazywał, że będzie wesoło.
Później przyszedł taki wybuch emocji, że nawet nie jestem w stanie powiedzieć, co tak na dobrą sprawę myślałam. Patrzyłam na tatę Jasia, widziałam jego wzruszenie, byłam w szoku, bo jak to możliwe, że dopiero nasz synek był w brzuszku, a teraz trzymam go w ramionach, oglądałam jego stópki, małe paluszki i delikatne włoski, które miał nawet na ramionkach.."
-
XxMoniaXx wrote:poczekam jeszcze cały przyszły rok na ciąże naturalną i poprawe wyników, jeśli się nie uda to pomyślimy nad inseminacją (jeśli już nasienie będzie wystarczające) lub jeśli będzie nas stać na in vitro. Ale modle sie o cud i mam nadzieje, że żadne " sztuczne " metody nie będą nam potrzebne.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość