Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ehhh jakieś zwątpienie dziś mam .
ale nie myśl o tym tak czarno..bo to nic nie da, aby sobie humor psujesz
zjedz czekoladkę, wypij sobie kawkę lub cokolwiek i ciesz się chwilą, że owu była i dwa dorodne pęcherzyki
i ostatni masaż męża i w ogólesame dobrocie ostatnio były
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no właśnie widzę że coś humorek nie dopisuje..
ale nie myśl o tym tak czarno..bo to nic nie da, aby sobie humor psujesz
zjedz czekoladkę, wypij sobie kawkę lub cokolwiek i ciesz się chwilą, że owu była i dwa dorodne pęcherzyki
i ostatni masaż męża i w ogólesame dobrocie ostatnio były
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Cześć
Przyszłam się przywitać.
Ale pospaliśmy dzisiaj z mężusiem - do 12Wczoraj wieczorem troszkę drineczków poszło i tak jakoś z małym bólem głowy wstałam
Ale cudnie mieć ukochanego faceta przy sobie
Teraz się szykujemy i jedziemy do miasta. Taka piękna pogoda, że jutro w planie jest ognicho na plaży.
Miłego dnia Babeczki - będę zaglądać do was w miare możliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:52
Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
mizzy haha super ten opis, ma kobitka poczucie humoru
fragment z siusianiem najlepszy, haha mały cwaniaczek z tego Jasia
Monia a Ty się nie smuć! Dwa pęcherzyki były i będą z tego dzieci, mówię Ci! Przynajmniej jednobędzie będzie! Wszystkie w to wierzymy
kryśka ja na razie nie mam żadnych weekendowych planów
Rudasek ale Ci zazdroszczę, góralskie wesele, achh zawsze chciałam na takie pójśćkoniecznie nam wrzuć później fotkę jak się "wylaszczyłaś" hehe
Złota eee tam raz się żyje
livia aaa ognicho na plażysuper! Cieszcie się sobą
koniecznie foteczki nam podeślij
Rudasku na kawkę i ciacho chętnie wpadnę
Jakie masz ciacho?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:06
Julia07.2015
-
Sana wrzuce Wam fotke ale jutro popoludniu albo dopiero w niedziele
Bo przebieram i szykuje sie tamjedziemy rano, mamy domek do dyspozycji wiec tam sie bede laszczyć
Mam bananową sukienkę z taka aplikacją przy szyi i do tego zakładam niebiekie bucikibo mój R idzie w chaberkowych spodniach, białej koszuli i chaberkowej muszce
a ciocho mam sypane z gruszką
przepis od dziewczyny z bellypychota