Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Przez was obejrzałam wszystkie odcinki Rolnika i wiecie co? Jest dla mnie mniej żenujący od Kto poślubi. Rolnika nawet polubiłam! Jesteście złe
tak jesteśmy złe :*
ale te maszyny są podstawione.. te ciągniki.. znam ich wartość i cieżko mi uwierzyć ze je kupili.. np ten starszy nie pokazywał gospodarki i ma new holanda a przeciez folia nawet nie zdjęta, tak samo jak tam ten co każdą liżeten paweł czy jak mu tam, na pewno jeden ciągnik miał podstawiony bo nie potrafił go włączyć w polu valtra czy jakoś tak... to 300 tys około kosztuje.. a prasę miał zwykłą i owijarkę.. to już ja mam lepszą prasę bo pasmową i owijarkę co sama zabiera belę sama zwija i sama stawia -.- dziwi mnie to że takie niby wypasione maszyny a podstawowych by nie miał np prasy? śmierdzi mi to
La ja pamiętam o tych którzy o mnie tez pamiętają... nie raz zajrzysz, popiszemy.. aż milej na sercu się robi.. ja tak szybko nie zapominam, jak tylko mam czas to zaglądam -
XxMoniaXx wrote:co ja mam powiedzieć dziś endo ?
Powiedz, że być może jesteś w ciąży i niech Ci da rekomendacje do leczenia na wypadek gdybyś była i gdyby, odpukać, coś poszło nie tak. Bądź szczera i tyle
Przedszkolanko! No bo tak będzie! Wy urodzicie, jedna po drugiej, a ja tu zostanę sama i będę chlipać w mankiet... -
XxMoniaXx wrote:co ja mam powiedzieć dziś endo ?
czy jest spoko.. lepiej mieć tą wizytę z głowybędziesz pewniejsza bo tsh może skakać w ciąży.. niestety i musisz ją kontrolować mimo wszystko.. np za 3 tygodnie... dla pewności
pewnie tak zleci
Aguś tak i jestem dumna.. i czekam na kolejne rzygankaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mizzelka, ja to wiem
CO do maszyn to zdaję sobie sprawę bo pamiętam jaką kasę mój wujek na ciągniki i inne wydawał. Gdyby mieli tyle kasy, ze znalezieniem baby nie byłoby problemu
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Złota po 1. to i tak Cię tu nie opuścimy a po 2. to i Tobie będziemy gratulować, widzisz jak te "bezplemnikowe"ostatnio zachodzą? I te bez owulek? Wszystko jest możliwe i cuda się zdarzają
Twój się przedłuża, ale i tak będzie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Złota po 1. to i tak Cię tu nie opuścimy a po 2. to i Tobie będziemy gratulować, widzisz jak te "bezplemnikowe"ostatnio zachodzą? I te bez owulek? Wszystko jest możliwe i cuda się zdarzają
Twój się przedłuża, ale i tak będzie
Kto zaszedł bez owulki? Przecież Monia miała piękną podwójna owulację? -
kryśka wrote:ale wiecie co tak się skupiłam na staraniach, że nawet nie zorientowałam się jak to cenowo wygląda.
Ile wy dałyście ze swoje suknie ? bo ja to nie mam zbyt dużego budżetu, bynajmniej tak mi się wydajetrafiła mi się hehe
a teraz oddałam ją do komisu do Torunia
-
A ja z tego wrażenia cebulę przypaliłam
U mnie wyników dalej nie ma, ale zaczęłam się łudzić trochę bo mam wszystko to co ty Monia.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.