Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Kto zaszedł bez owulki? Przecież Monia miała piękną podwójna owulację?
a pamiętasz wykres naszej Ani (która właśnie urodziła) ?przecież ona bezowulacyjny miała
Mizzy Ty to tylko nadrabiasz, pisz w końcu co u Ciebie! -
XxMoniaXx wrote:mam wyniki bety.... tyle razy sie zastanawiałam jak to powiedzieć... i nie wiem ... może poprostu : JESTEM W CIĄŻY chyba. Beta 52,090 mIU/ml co odpowiada 3-4 tydzień. Mam nadzieje , że ponowna beta w sobotę ładnie przyrośnie.
Nie wiem jak Bogu dziękować.....
a podobno pozostało nam tylko in vitro... plemniczek męża albo plemniczki poradziły sobie
tyko pytanie czy jeden czy dwaobojętne- byle zdrowe. Jestem strasznie szczęśliwa.. oboje się z męzem popłakaliśmy. Nie wierze, nadal nie wierze.
TO CUD !!!
mam dziś z męzem wizyte u endokrynoogai co ja mu powiem ????
tak sie ciesze
dziewczyny wierzcie w cuda
-
la wrote:Mizzelka, ja to wiem
CO do maszyn to zdaję sobie sprawę bo pamiętam jaką kasę mój wujek na ciągniki i inne wydawał. Gdyby mieli tyle kasy, ze znalezieniem baby nie byłoby problemu
a jak są chętne to wiesz zależy od faceta czy wybredny.. bo jak moze ma duzo kasy to w dupie mu się przewróci i ciężko znaleźć.. -
Jest <1,2 więc tak jak myślałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:01
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:a pamiętasz wykres naszej Ani (która właśnie urodziła) ?
przecież ona bezowulacyjny miała
Mizzy Ty to tylko nadrabiasz, pisz w końcu co u Ciebie!Złota poczytaj tam serio
dobre jazdy są
kochana dziś kupiłam sobie stanik mięciutki fajny ale drogi troche, ale... przyda sie i po porodzie i kupilismy spodenki z koszulką dla synka siostry mężą bo jedziemy do nich w niedzielę
dziś robiłam badania i poszłam do kuzynki jednak... i nie żałuję.. i tak się wszyscy dowiedzą o ciąży co to tam sie kryć.. i załatwiła mnie i babcię bez kolejki.. i ugadałam się z nią że jak bd mieć dużo leukocytów w moczu to mi zrobi posiew i zobaczymy co tam siedzi, a jak nie to nie bd wydawać niepotrzebnie 30zł..i zaraz na miejscu wszystko załatwiła i git... mogę spać spokojnie....
-
Moniaaaaaa!!!!!!!
Poplakalam sie przez Ciebie!!!!!!!!!!!
Aaaa...gratuluje, sciskam i jakbym znala adres to wpadam i caluje;-*
Zagladam, a tu tak wspaniale wiesci!!
Oby beta przyrosla ladnie i serduszko ladnie bilozycze Ci tego jak najserdeczniej;-)
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Nie robiłam progesteronu. Ech życie. Monia gratulacje jeszcze raz
ja idę zajadać smutki spaghetti z sosem pomidorowym.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja Monia się nie popłakałam tylko ucieszyłam
Coś mój mąż działa mi dzisiaj na nerwy... Zaraz wychodzimy do kina a on dopiero do wanny wchodzi. Cały dzień miał na wszystko czas a teraz proszę. Zamiast romantycznej randki zaraz spina jakaś będzie chyba
Uciekam Babeczki, zapewne do jutra. Pa pa :*