Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Hi hi bo zaczynaja teraz ostro rosnac i broja ile wlezie;p
Pampersy Pampersy... bo sa takie zielone, a to sa takie białe....
no kurcze mam nadzieje ze nie sa zle...
my zawsze je na oddziale podwijamy pod ten kikut pepowinowy...bo musi sie wietrzyc, zeby zaschnął do końca ładnie...a nie kazde pampersy wlasnie maja to wyciecie na pępek.
A w ogole ile tych pieluch Newborn na poczatek??
tutaj jest link jak wygladaja:
http://www.smyk.com/pampers-premium-care-vp-pieluchy-jednorazowe-new-born-2-5-kg-78-szt,p1051971949,swiat-niemowlaka-p
Monia, wiem ze czekanie najgorsze.. ale wlasnie, pomysl ze to niedługo i ze w weekend bedziesz juz wiedziała na czym stoisz...a nie np.dopiero w poniedziałek..
tule:* i zeby czas Ci szybko przemknąłmoze teraz jakos sie zajac? gdzies wyjsc, pojechac, zeby nie myslec i mło spedzic czas??
martwie sie jeszcze jedna rzecza, kurcze...chcialam postawic na butelki z Aventa...ale slyszalam ze roznie dzieci z tego pijaze czasem nie ubywa..no i nie wiem...co teraz??
oczywiscie mysle sobie, zeby karmic piersia jak najdłuzej, tak do roku
ale zeby podac wode dziecku np. no to musi byc flaszka
A butelki z aventa 125 ml mam przecjodzone z rodziny i sxobie chwalili... -
XxMoniaXx wrote:Hej
dzwoniłam do tego laboratorium i jutro mogę pobrac krew ale wyniki będą dopiero w poniedziałek.. chyba zwariuje
tempka mi troche spadła dziś to normalne ?
miłego dnia. Emocje czy stresy, jakosc snu tzn czy spokojnie spusz czy sie wiercisz wplywa na temp rano
-
Cześć dziewczyny!
Monia, nie denerwuj się aby, bo sobie zaszkodzisz. Jak jesteś w ciąży i masz w niej być, to wszystko będzie ok. Kiedyś kobiety nie robiły bety, a dzieci były! Spokojnie:)
U mnie dziś jakiś mega skok, ale to po siusiu porannym - zapomniałam zmierzyć jak wstawałam, tak mi się siku chciało. -
Hejka;-* zaraz lece cos zjesc...
Oj Monia, czyli cierpliwosci na weekend zycze:-* ja na swoja tez czekalam przez weekend, bylo ciezko ale dalam rade....
Znaczy moglabym odebrac w sobote, ale koszt badania x3, bo nie uruchamiaja aparatu do pomiarow bety przez weekend...
Zlota:-) byloby milo:-) -
Dzień dobry
a ja już śniadanko i zaraz sprzątanie, szykowanie, pakowanie na jutro, obiad i zleci
Monia pociesz się że ja pierwszą bete miałam w środę, w czwartek były Zielone Świątki więc wynik w piątek i piątek beta i wynik w poniedziałekchyba rekord czekania pobiłam
Złota jak humorek? dzisiaj piątek piąteczek
a mi mała wieczorem się nisko ułożyła aż bolało i pół nocy też, do tego siadła na pęcherz i latałam a teraz małpka nie kopie nu nu.. -
Przedszkolanko, jak czwartek, to Boże Ciało. Zielone Światki są hyba niedzielę
Ale rekord faktycznie pobiłaś
A ludzie mnie wkurzają. Już chce do domu. Zresztą na forum też mnie wkurzają.
Nie tu, na innym wątku.
Laska gzi się z chłopakiem bez ślubu, przerażona, po dwóch miesiączkach pyta czy może być w ciąży, dostaje ode mnie odpowiedź + zjobe za brak odpowiedzialności, a ja dostaje po łbie za brak tolerancji. Nie, no tolerujmy 18-stki, które włażą do łózka chłopakowi po pijaku a potem płaczą ze to był błąd. Głaszczmy, kuźwa, po główkach i mówmy jakie są cudne....
dokąd zmierza ten świat...
olka30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
haha, a jeszcze się zastanawiałam z tym świętem,ale dobra jestem
tak, to Boże Ciało było, ale wstyd !
Co do ludzi to wkurzają i będą nadal wkurzać.
To samo u nas w gminie, za miesiąc wybory i co? Dziewczyna kandydatka, na fb wiadomo udostępnia że startuje,,ok reklamuje się jak każdy a tu komentarz od żony teraźniejszego sołtysa " A co się źle dzieje teraz w Ch.(nazwa wsi) ????" no nie Kuźwa!! Super jest!! Tylko kradną mi anteny, bo wyłączają lampy a do miasta obok nie ma czym dojechać bo nawet nyski nie potrafią załatwić!!!! Powód?? Bo w gminie obok też nie załatwili!!no błagam ludzie... a kasy biorą jak lodu za to "sołtysowe nicnierobienie!!!!" wrrrr debile!!
co do tych mądrych 18 latek to już nie wypowiem się,ale czytałam ten wątek.
Dzisiaj koniec sprawy matki Madzi, mam nadzieję że dożywocie dostanie!!! -
przedszkolanka:) wrote:haha, a jeszcze się zastanawiałam z tym świętem,ale dobra jestem
tak, to Boże Ciało było, ale wstyd !
Co do ludzi to wkurzają i będą nadal wkurzać.
To samo u nas w gminie, za miesiąc wybory i co? Dziewczyna kandydatka, na fb wiadomo udostępnia że startuje,,ok reklamuje się jak każdy a tu komentarz od żony teraźniejszego sołtysa " A co się źle dzieje teraz w Ch.(nazwa wsi) ????" no nie Kuźwa!! Super jest!! Tylko kradną mi anteny, bo wyłączają lampy a do miasta obok nie ma czym dojechać bo nawet nyski nie potrafią załatwić!!!! Powód?? Bo w gminie obok też nie załatwili!!no błagam ludzie... a kasy biorą jak lodu za to "sołtysowe nicnierobienie!!!!" wrrrr debile!!
co do tych mądrych 18 latek to już nie wypowiem się,ale czytałam ten wątek.
Dzisiaj koniec sprawy matki Madzi, mam nadzieję że dożywocie dostanie!!!
Jada tam po mnie jak po łysej kobyle, już mi się odechciało tym "tolerancyjnym" tłumaczenie, co mnie oburzyło.
A co do ludzi, którzy w wyborach startują - no wiadomo, ze chcą się nachapać, anie coś dla ludzi zrobić. masakra!