Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie,że olać
bez sensu z nimi dyskusja
a ja dobrze, oczywiście jak coś zaboli,albo nie ruszy się to marudzę ale w poniedziałek wizyta to wytrzymam
a ogólnie do samopoczucia to jak co dzień mam lenia a tu tyle roboty i uczelnia w weekend... blee
na jakie zakupy dzisiaj idziesz? ;> też chcę! -
W poniedziałek to połówkowe masz? Czy już miałaś?
A na uczelnie musisz? Z niczego urwać się nie możesz?
Co w ogóle studiujesz, bo gdzie, to już wiem
A co do zakupów, chce sobie jakieś spodnie kupić, może sweter, a może bluzkę?
I pościel i ręczniki poszukać. Tak się poszwendam, mąż do 21.00 w pracy, nie spieszy mi się do domu:)
-
tak,w poniedziałek połówkowe
a na uczelnie właśnie idę i będę coś próbowała załatwić,ale ciężko będzie... najważniejszy to wf dla mnie i zwolnienie hahanie wiem jak ja od 6-22 dam radę...
a studiuję pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolnąjak mnie szukać, to tylko wśród dzieci- od zawsze haha
oj,ale Ci dobrze...muszę też się w listopadzie wybrać po ciuchy jakieś -
meldujemy sie i my
co tam Kobietki ??
jak samopoczucie, u nas sie dzis pogoda zjeb....
Złota, TY sie nie stresuj tymi laskami co poruszaja ten wątek, mialam zupełna racje, tez tego nie kumam, co za głupie małpiszony z tych lasek ktore tak jak pisałas, puszczaja sie bo inaczej bym tego nie nazwała a potem lampentuja...'podeslij Mizzelce wątek to zobaczysz jaki komentarz strzeli, Ona lubi takie tematyAnutka, przedszkolanka:), livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, Złota nie martw sie...
my z Rudaskiem tez miałysmy akcje na innym watkuale ucichło ;p
mimo cisnienia lepiej sie nie odzywac:)
wiem, ze to ciezkie...bo wtedy miałoby sie ochote wszystkich wybic:P
a ja mam tez taki czas ze ludzie wkurzaja...oj i to ostro..
no ale takie ich uroki
potem mi to mija na szczescie i przychodzi ulga....
a pogoda naprawde katastrofalna;/ -
Kryśka, wklejam CI tu link
jak CI sie bedzie chcialo to wejdz w niego i zerknij
mnie sie ogromnie ta sukienka podoba, choć nie wiem jakiego TY modelu szukasz
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.828198650565333.1073741860.176475005737704&type=1mizzelka lubi tę wiadomość
-
Monia nie myśl, lepiej sie mile zaskoczyć niz rozczarować....nie pamietam na ktorym wątku była dziewczyna co miała bete 58 i za dwa dni zero....nie chce CIe absolutnie sporowadzać na ziemie, do poniedziałku musisz być cierpliwa i przygotowana na wszystko niestety
ja trzymam kciuki i wierze ze sie udało i w pniedzialek bedzie beta taka jak u mnie 4300!!hehehh i nie bedzie zadnych watpliwośći
-
Rudasek wrote:Monia nie myśl, lepiej sie mile zaskoczyć niz rozczarować....nie pamietam na ktorym wątku była dziewczyna co miała bete 58 i za dwa dni zero....nie chce CIe absolutnie sporowadzać na ziemie, do poniedziałku musisz być cierpliwa i przygotowana na wszystko niestety
ja trzymam kciuki i wierze ze sie udało i w pniedzialek bedzie beta taka jak u mnie 4300!!hehehh i nie bedzie zadnych watpliwośći
-
XxMoniaXx wrote:o Jezu
Ty tu nie jezuj tylko wymyslaj kolor pokoju dla dzieckawszystko bedzie dobrze Kochana
zobaczysz, ja mocno w to wierze i wiem ze Wam sie udało!
kurna ale mam lenia..mam prasowanie a za zadne skarby nie chce mi sie za to wziąć