X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tylko nadal nie wiem czy brać czy nie ... ale pisze też że nie odnotowano żadnego negatywnego wpływu brania tego leku na ciąże i poród ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już nie biore tego leku od czw od tej wizyty u endo .. będe go brać a za tydzień dokładnie omówimy wszystko ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama odstawilam bromergon, nic sie nie stalo ale rozsadne to nie bylom:-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem jak ginka kazała brać, to bierz a za tydzień wszystko się ustali. Organizm przyzwyczajony do leków może źle zareagować na gwałtowne zmiany.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia zrób jak lekarz kazał, w końcu wie co robi :) a wizyta za tydzień to już niedługo :) ja bym tak zrobiła :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Livia piękne zdjęcia :) będzie z ciebie kawał dobrego talentu, już jest z resztą :)
    Miłego dnia.. u mnie dziś wyniki bety kolejne.

Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom moim bo ja ulubienica kawy jak nie piłam to zaraz podpadłam- z resztą moi rodzice wiedzą o wszystkich problemach , wizytach itp. - oj były łzy szczęścia .
    Wie też teściowa bo z nią mieszkamy i juz od 3 dni sama sie kapowała widziałam :)
    reszta tzn siostry dowiedzą sie jak będzie <3 .. a potem to juz sie i tak rozniesie :)
    Miłego dnia :)
    u mnie też się wszyscy pokapowali.... już mówili że inaczej wyglądałam... akurat trafiły się chrzciny ... i kurde mol zjechali się wszyscy i potem do Grodziska.. i siostra męża jedna już zaczepiła że coś inaczej wyglądam.. a akurat byłam 2 dni po teście :D kobiety mają przeczucie i to bardzo... a teściowa to juz w ogóle.. nie dało sie jej oszukać hahah :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo chociaż weź monia połowę leku i stopniowo odstawiaj..
    a lutkę bierzesz?

jak tam dziewczyny? Aga jak wizyta? :)

ja w czwartek mam i sie doczekać nie mogę..
    aaa i chciałabym zrobić już cytologię bo nie wiem czy nie mam infekcji tam na dole.. ( śluz jest żółtawy albo mi sie tak wydaje ale nie ma zapachu) i mam pytanie bo mam maść do środka i na zewnątrz ona jest i na bakteryjne i na drożdżaki, dozwolona w ciąży na spokojnie mozna brać.. ale czy nie lepiej po prostu poczekać i nic nie brać do wizyty, żeby w razie co wynik nie był oszukany?

Byłam wczoraj na gościnie u siostry męża.. w koncu po roku udało nam sie wyrwać i znow ich odwiedzić na kilka h.. najadłam się jak głupia...
    i maluszek wieczorem kopnął męża w rękę <3 udało się hahah :D w koncu sie udało to "uchwycic", bo po obżarstwie normalnie wariowało.. cały dzien czułam :) teraz to bez porównania z wcześniejszymi ruchami.. są intensywniejsze :)

aaa i byłam na spacerku z ich synkiem i... jeździłam z Krzysiem i wózkiem i ..
    żaden inny... zamawiam taki sam jak oni mają! jest zajebisty, zwrotny, lekki w prowadzeniu.. przejechałam bez problemu przez parking czy też nawet duże przeszkody i "spowalniacze" na ulicy a mały siedział i widać że nic nie odczuł bo akurat tam na dole sprężyny fajnie amortyzowały ruch... w każdej chwili mogłam sobie ustawić kółka przednie żeby nie były skrętne ale aby raz wzięłam to na spróbowanie, nic prostszego :D
    aa i ma duuzo miejsca na zakupy i pieluszki itp.. bo ma na dole torbę i można doczepić torbę na rączkę od wózka z przodu.. więc dość pojemnie :)
    link wyślę jak wygląda bo zanim skopiuje zdjęcia itp.. to zejdzie :D
    http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
    naprawdę full bajera :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia super zdjęcia, córka jakie pozy naprawdę dobry materiał na modelkę :)
    fajne minki strzela :) twoja mini kopia :)

Lenka szczeniaczki jakie słodkie <3 będziesz miała teraz radoche :) jak ja uwielbiam takie maleństwa :) :)
    chociaż cielaki mnie wkurzają hahah :D ale juz nie bd mowic dlaczego :D

Złota na wzdęcia niestety nie ma dobrego patentu.. ;/ znam ten ból ;/

La ten cykl jest szalony.. mam nadzieję że z zielonym finałem... :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    albo chociaż weź monia połowę leku i stopniowo odstawiaj..
    a lutkę bierzesz?

jak tam dziewczyny? Aga jak wizyta? :)

ja w czwartek mam i sie doczekać nie mogę..
    aaa i chciałabym zrobić już cytologię bo nie wiem czy nie mam infekcji tam na dole.. ( śluz jest żółtawy albo mi sie tak wydaje ale nie ma zapachu) i mam pytanie bo mam maść do środka i na zewnątrz ona jest i na bakteryjne i na drożdżaki, dozwolona w ciąży na spokojnie mozna brać.. ale czy nie lepiej po prostu poczekać i nic nie brać do wizyty, żeby w razie co wynik nie był oszukany?

Byłam wczoraj na gościnie u siostry męża.. w koncu po roku udało nam sie wyrwać i znow ich odwiedzić na kilka h.. najadłam się jak głupia...
    i maluszek wieczorem kopnął męża w rękę <3 udało się hahah :D w koncu sie udało to "uchwycic", bo po obżarstwie normalnie wariowało.. cały dzien czułam :) teraz to bez porównania z wcześniejszymi ruchami.. są intensywniejsze :)

aaa i byłam na spacerku z ich synkiem i... jeździłam z Krzysiem i wózkiem i ..
    żaden inny... zamawiam taki sam jak oni mają! jest zajebisty, zwrotny, lekki w prowadzeniu.. przejechałam bez problemu przez parking czy też nawet duże przeszkody i "spowalniacze" na ulicy a mały siedział i widać że nic nie odczuł bo akurat tam na dole sprężyny fajnie amortyzowały ruch... w każdej chwili mogłam sobie ustawić kółka przednie żeby nie były skrętne ale aby raz wzięłam to na spróbowanie, nic prostszego :D
    aa i ma duuzo miejsca na zakupy i pieluszki itp.. bo ma na dole torbę i można doczepić torbę na rączkę od wózka z przodu.. więc dość pojemnie :)
    link wyślę jak wygląda bo zanim skopiuje zdjęcia itp.. to zejdzie :D
    http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
    naprawdę full bajera :D
    Oby sie nie przydqlo ale z ciekawosci podaj prosze nwzwe tej masci :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 20 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy ja dopiero na 18.30 mam więc po 20 gdzieś dam znać :)
    A jak bede na laptopie to zerkne na wózek :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy co do śluzu to mam dokładnie jak Ty :o dzisiaj jej powiem i zobaczymy co powie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Oby sie nie przydqlo ale z ciekawosci podaj prosze nwzwe tej masci :)
    Multi gyn activgel, taka przezroczysta, troszkę droga ale jest i na podrażnienia itp.. i nie tylko na infekcje.. raz na 3 dni lubiłam sobie aplikować do środka żeby zachować dobrą florę :) a teraz mialam dluzsza przerwę.. ale wydajna jest bo od początku ciąży przez tyle miesięcy aby 2 tubki kupiłam...

Anutka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Mizzy co do śluzu to mam dokładnie jak Ty :o dzisiaj jej powiem i zobaczymy co powie :)
    a też cie nie piecze ani nic? u mnie bezwonny... ale mam wrazenie głupie że coś jest nie tak.. ;/ i chyba bd czekać i nic nie bd aplikować żeby wynik był racjonalny w razie co.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to czekam na relacje :D o ile sie dorwe :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko biore luteine oczywiście 2x1 podjęzykowo :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To git majonez :) Gratulacje jeszcze raz :*

Wysłany: 20 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko nic nie piecze itp.tylko jest ...już czekam bo opóźnienie jest...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HUUURAAA!!!!! HUUUURAAAA!!!! Jestem po wizycie u ginekologa. Miałam robione USG iiiii.... pękł mi ten pęcherzyk w lewym jajniku!!!! :) Ale się cieszę!! Co prawda na prawym mam cyste, no ale i tak się cieszę, że chociaż lewy działa oki!! :) zaczęłam się już bać, że mam LUF, ale na szczęście chyba nie :)
    A teraz pozostało mi czekać na okres, jeśli nie dostanę robię test- jak wyjdzie pozytywny to tel do doktorka i luteina, a jak negatywny to clostilbegyt oraz est....coś tam- nie umiem odczytać recepty :/ i kolejna wizyta ok 10 listopada.
    Cokolwiek się nie zdarzy to i tak jestem szczęśliwa, że idzie ku dobremu :)

Lena87, Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wieczór ;)

Myszka, no to dobrze że pęcherzyk pękł ;) teraz tylko czekać na efekty ;)

Monia, jeszcze raz Gratulacje dla Ciebie i Męża ;)

Mizzy psiaki są naprawdę słodkie :D a Majka tak słodko przy Nich wygląda ;)
    Jeśli chodzi o cielaczki to są fajniutkie jak się patrzy z daleka :D

Przedszkolanko, czekam na relacje z wizyty ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dobry Wieczór ;)

Myszka, no to dobrze że pęcherzyk pękł ;) teraz tylko czekać na efekty ;)

dzięki :) :* za dużo szczęścia by było naraz także raczej wątpię, że teraz się uda. No ale nadzieja umiera ostatnia :)

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
‹‹ 1402 1403 1404 1405 1406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ