Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Livia piękne zdjęcia
będzie z ciebie kawał dobrego talentu, już jest z resztą
Miłego dnia.. u mnie dziś wyniki bety kolejne.
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom moim bo ja ulubienica kawy jak nie piłam to zaraz podpadłam- z resztą moi rodzice wiedzą o wszystkich problemach , wizytach itp. - oj były łzy szczęścia .
Wie też teściowa bo z nią mieszkamy i juz od 3 dni sama sie kapowała widziałam
reszta tzn siostry dowiedzą sie jak będzie.. a potem to juz sie i tak rozniesie
Miłego dniakobiety mają przeczucie i to bardzo... a teściowa to juz w ogóle.. nie dało sie jej oszukać hahah
-
albo chociaż weź monia połowę leku i stopniowo odstawiaj..
a lutkę bierzesz?
jak tam dziewczyny? Aga jak wizyta?
ja w czwartek mam i sie doczekać nie mogę..
aaa i chciałabym zrobić już cytologię bo nie wiem czy nie mam infekcji tam na dole.. ( śluz jest żółtawy albo mi sie tak wydaje ale nie ma zapachu) i mam pytanie bo mam maść do środka i na zewnątrz ona jest i na bakteryjne i na drożdżaki, dozwolona w ciąży na spokojnie mozna brać.. ale czy nie lepiej po prostu poczekać i nic nie brać do wizyty, żeby w razie co wynik nie był oszukany?
Byłam wczoraj na gościnie u siostry męża.. w koncu po roku udało nam sie wyrwać i znow ich odwiedzić na kilka h.. najadłam się jak głupia...
i maluszek wieczorem kopnął męża w rękęudało się hahah
w koncu sie udało to "uchwycic", bo po obżarstwie normalnie wariowało.. cały dzien czułam
teraz to bez porównania z wcześniejszymi ruchami.. są intensywniejsze
aaa i byłam na spacerku z ich synkiem i... jeździłam z Krzysiem i wózkiem i ..
żaden inny... zamawiam taki sam jak oni mają! jest zajebisty, zwrotny, lekki w prowadzeniu.. przejechałam bez problemu przez parking czy też nawet duże przeszkody i "spowalniacze" na ulicy a mały siedział i widać że nic nie odczuł bo akurat tam na dole sprężyny fajnie amortyzowały ruch... w każdej chwili mogłam sobie ustawić kółka przednie żeby nie były skrętne ale aby raz wzięłam to na spróbowanie, nic prostszego
aa i ma duuzo miejsca na zakupy i pieluszki itp.. bo ma na dole torbę i można doczepić torbę na rączkę od wózka z przodu.. więc dość pojemnie
link wyślę jak wygląda bo zanim skopiuje zdjęcia itp.. to zejdzie
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
naprawdę full bajera
-
livia super zdjęcia, córka jakie pozy naprawdę dobry materiał na modelkę
fajne minki strzelatwoja mini kopia
Lenka szczeniaczki jakie słodkiebędziesz miała teraz radoche
jak ja uwielbiam takie maleństwa
chociaż cielaki mnie wkurzają hahahale juz nie bd mowic dlaczego
Złota na wzdęcia niestety nie ma dobrego patentu.. ;/ znam ten ból ;/
La ten cykl jest szalony.. mam nadzieję że z zielonym finałem...Lena87 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:albo chociaż weź monia połowę leku i stopniowo odstawiaj..
a lutkę bierzesz?
jak tam dziewczyny? Aga jak wizyta?
ja w czwartek mam i sie doczekać nie mogę..
aaa i chciałabym zrobić już cytologię bo nie wiem czy nie mam infekcji tam na dole.. ( śluz jest żółtawy albo mi sie tak wydaje ale nie ma zapachu) i mam pytanie bo mam maść do środka i na zewnątrz ona jest i na bakteryjne i na drożdżaki, dozwolona w ciąży na spokojnie mozna brać.. ale czy nie lepiej po prostu poczekać i nic nie brać do wizyty, żeby w razie co wynik nie był oszukany?
Byłam wczoraj na gościnie u siostry męża.. w koncu po roku udało nam sie wyrwać i znow ich odwiedzić na kilka h.. najadłam się jak głupia...
i maluszek wieczorem kopnął męża w rękęudało się hahah
w koncu sie udało to "uchwycic", bo po obżarstwie normalnie wariowało.. cały dzien czułam
teraz to bez porównania z wcześniejszymi ruchami.. są intensywniejsze
aaa i byłam na spacerku z ich synkiem i... jeździłam z Krzysiem i wózkiem i ..
żaden inny... zamawiam taki sam jak oni mają! jest zajebisty, zwrotny, lekki w prowadzeniu.. przejechałam bez problemu przez parking czy też nawet duże przeszkody i "spowalniacze" na ulicy a mały siedział i widać że nic nie odczuł bo akurat tam na dole sprężyny fajnie amortyzowały ruch... w każdej chwili mogłam sobie ustawić kółka przednie żeby nie były skrętne ale aby raz wzięłam to na spróbowanie, nic prostszego
aa i ma duuzo miejsca na zakupy i pieluszki itp.. bo ma na dole torbę i można doczepić torbę na rączkę od wózka z przodu.. więc dość pojemnie
link wyślę jak wygląda bo zanim skopiuje zdjęcia itp.. to zejdzie
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
naprawdę full bajera
-
Anutka wrote:Oby sie nie przydqlo ale z ciekawosci podaj prosze nwzwe tej masci
a teraz mialam dluzsza przerwę.. ale wydajna jest bo od początku ciąży przez tyle miesięcy aby 2 tubki kupiłam...
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzy co do śluzu to mam dokładnie jak Ty :o dzisiaj jej powiem i zobaczymy co powie
-
HUUURAAA!!!!! HUUUURAAAA!!!! Jestem po wizycie u ginekologa. Miałam robione USG iiiii.... pękł mi ten pęcherzyk w lewym jajniku!!!!
Ale się cieszę!! Co prawda na prawym mam cyste, no ale i tak się cieszę, że chociaż lewy działa oki!!
zaczęłam się już bać, że mam LUF, ale na szczęście chyba nie
A teraz pozostało mi czekać na okres, jeśli nie dostanę robię test- jak wyjdzie pozytywny to tel do doktorka i luteina, a jak negatywny to clostilbegyt oraz est....coś tam- nie umiem odczytać receptyi kolejna wizyta ok 10 listopada.
Cokolwiek się nie zdarzy to i tak jestem szczęśliwa, że idzie ku dobremuLena87, Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór
Myszka, no to dobrze że pęcherzyk pękłteraz tylko czekać na efekty
Monia, jeszcze raz Gratulacje dla Ciebie i Męża
Mizzy psiaki są naprawdę słodkiea Majka tak słodko przy Nich wygląda
Jeśli chodzi o cielaczki to są fajniutkie jak się patrzy z daleka
Przedszkolanko, czekam na relacje z wizytymizzelka lubi tę wiadomość