Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Jeny znieczulenie mi pusciło i ból zwalil mnie z nóg
Musiałam Ibuprom forte wciągnąć i zawinąć się w koc na pól godziny. Jeszcze pobolewa ale jest znosnie... Nienawidzę chodzić do dentysty!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Już sie wyzyłam na nim
Się przejął, że chcial mnie wieść z powrotem do dentystki
Aga bez drożdży? Chyba nie urośnieJa zawsze w domu mam suche w zapasie
Na obiad dzisiaj robię gulasz z kluskami śląskimi a na kolację tortillaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Czułam owu chyba ale nie przywiązywałam do tego wagi ale od wczoraj boli mnei podbrzusze juz tak okresowo i mam dużo białego kremowego śluzu więc raczej juz po
Tortille kupuję placki, podsmażam na suchej patelni, do środka wkładam kapustę pekińską, cebulkę szalotkę, mięsko z indyka podsmażone z przyprawą gyros, pomidorek, ogórek i własnoręcznie zrobiony sos czosnkowy
-
ja też robie tortille.. kupuje placki w biedronce.
biała kapuste, papryke, kukurydze, podsmażoną pierś z kurczaka z przyprawą kebab gyros, pomidor, ogórek .. wszystko wymieszam , zrobię sos czosnkowy , do tego dodać, wymieszać, nałożyć na tortille podgrzaną i posypuje serem zawijam i podgrzewam w piekarniku.
-
A co do dentysty, ja zwlekałam dwa lata i jak poszłam to sie okazało, ze dużo do roboty ilościowo nie ma, ale za to wszytskie kanalowo:(
teraz chodzę co dwa miesiące (mam aparat na noc i muszę kontrolować stan uzębienia baaardzo regularnie) i mam święty spokój.
Mam gości w sobotę, rzućcie pomysłem na szybki i smaczny obiad, pliiiiis!
A mój cykl chyba jest bezowulacyjny, stad te spóźnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:05