Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Mizzelko zależy też co chcecie kupić za te pieniążki , niby dobrze że po drodze święta ale z drugiej strony prezenty też trzeba zrobić...
co do kurtek to ja nie wiem czy w zimową się zapnęale jak coś to mam tą szarą i guziki można przeszyć dalej
i nie ma kłopotu z wymyślaniem itp
jedynie maluchom robimy
no ja sie miescilam 2 tyg temu a teraz? pff.. nie zasunę się -
Wy mówicie ze sie nie miescicie w ciuchy
ja to dopiero mam problem, a dzisiaj tak pizga za oknem że szok! Pocieszam się że już mało Nam zostało do końca i wszystko wróci do normy.
Przestałam chodzic po sklepach z ciuchami bo sie wkurzam ze nic sobie kupic nie moge bo i tak się nie zmieszcze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:07
-
Hej wróciłam ze znieczuloną połową twarzy
Ech to dopiero pierwsza wizyta - wiele przede mną bo wzięłam się za gruntowne porządki z zębami
Zimno masakrycznie dzisiaj, kurtkę zimową zaraz wyjmę chyba
Złota płaszczyk boski, też się na niego czaję... Powiedz jak przyjdzie jak na żywo wygląda to może się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:13
-
mizzelka wrote:wczoraj też to mówił jak go olały hahaha
Żenua dzwonię do mamci
ŻENUA mnie rozwalaAle powiem wam, że do debilizmu dogania Patryczka juz ten mieśniak, Artur tak? Co za dupek
A ten Pawełek? Jakie spodenki założył jak po Elwirę pojechał i stał jak na ścięcie - no cyrk
Anutka lubi tę wiadomość
-
Monia..na fb
wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek
zostaw namiary jesli masz fb to CIe zaprosze i sobie nas popodglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:55
-
Monia nie czytaj teraz takich rzeczy! wiadomo że są takie sytuacje,ale nie można o tym myśleć i się nakręcać!
moja teściowa do teraz nie pozwala mi czytać czy oglądać strasznych rzeczy, typu horrory, albo że ktoś zmarł itp. Dobrze że nie wie że Pamiętniki wampirów oglądam
macie jakiś pomysł na dobrą kolacje?