X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Madziulka widzę że szefowa to rasowa ku... jak tak można ;/

Anutka nie znam sie może dziewczyny jak się wyśpią :D :D to ogarną :) ale lepiej zapytać jakiegoś prawnika albo studiującego na prawie bo zawsze mogą być te pieprzone haczyki...

ja to zwariuje.. już normalnie siusiam... -.-
    ale i tak powiem Gin co tam się umodziło..
    Jak się ma prywatną firmę to wszystko można.Juz nawet byłam gotowa się z nią sądzić,chodziłam po adwokatach ale za dużo nerwów mnie to kosztowało bo w 13tyg wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem i dałam sobie spokój.Ważniejsze dla mnie było i jest moje dziecko

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja aby co znałam sytuacje to podałam, ale dziewczyny brały roczny macierzynski to juz chłopaki nie mogli ;/ ale jeden oszukał i mu sie udało :D z tego co pamiętam :D choć i tak babka go potem wyrolowała z roboty... bo był nauczycielem i wypieprzyła go a wsunęła się na miejsce bo ktoś inny wygrał miejsce na dyrektorkę.. -.- suka.. wywaliła faceta co ma dziecko na utrzymaniu a wiadomo że na macierzynskim nie masz takiego wynagrodzenia jak w pracy ;/

Aguś będę pamiętać jeszcze wezmę maść z sobą ten Multi Gyn i przypomnę mu o niej i czy mam ją brać w razie co.. jakby w badaniu coś wyszło.. a może nie trzeba bd ale i tak bd aplikować bo to nie szkodzi a poprawi florę itp :D
    kurde reklamuje to ale serio.. dobra jest ta maść, nie lubię tabletek bo mnie drażnią ;/

to moze i ja sie dowiem o lozysku jakie mam i jaka jest dlugosc szyjki bo nie bylo mierzone nic .. tylko zawsze mowil ze wysoko i zamknięta.

sobie zapisuje pytania bo jak zwykle z wrażenia czasami zapomne :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Jak się ma prywatną firmę to wszystko można.Juz nawet byłam gotowa się z nią sądzić,chodziłam po adwokatach ale za dużo nerwów mnie to kosztowało bo w 13tyg wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem i dałam sobie spokój.Ważniejsze dla mnie było i jest moje dziecko
    nie dziwię ci się a stres wcale by nie pomógł.. ale serio sucz jak nic..
    mam nadzieję że los jej się odpłaci za to i żeby chociaz raz pojawiła się w podobnej sytuacji ;/

Madziulka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    oj leci, następny weekend to już Wszystkich Świętych!! :O
    a po Wszystkich Świętych za chwile Boże Narodzenie :)

kurde ja już sie nie mieszczę w kurtkę zimową :( na brzuchu :(
    chyba musze sie pospieszyc z zakupami..

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka nic nie jest ważniejsze od maleństw :)
    Mizzelko zapisz i go męcz, moja to mi zawsze pokazuje po 3 razy jak idzie szyjka, gdzie nóżka, rączka czy żołądek :) na połówkowych wargi pokazywała i nosek też, tylko Polka się źle ułożyła :P

jejuuu ale pogoda, normalnie mam światło włączone :O

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 23 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:

haha a ja kupiłam taki szary a'la płaszczyk i mam jeszcze cienką jesienną brązową i ta brązowa ciasna na brzuchu i szara też już opina :O obym za tydzień się zmieściła w nią :O

ja chcę na zakupy kocykowo-rożkowo itp. ale skąd tu tyle kasy brać na raz..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:

ja juz się w nic nie mieszcze,wczoraj to nawet poprzestawiałam guziki w płaszczu ile się dało,ale szału nie ma.Szkoda mi kasy żeby kupować coś większego tłumacze to sobie tym że już niedługo styczeń i jakoś dam rade

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie jeszcze w zimówke mieszcze, ale we wtorek założyłam moja ulubiona jesienna iiii......wygladam jak baba w ciazy :) jest tak obcisła ze szo, a zawsze była za duza, wygladałam jak w worku :D
    ale wczoraj do kosciołka wykorzystałam moj płaszczyk ciazowy :) tzn nie jest typowo ciazowy ale kuiłam kiedys w Zarze taki rozkloszowany i taki ciazowy, wkładałam do kieszeni rece i udawałam brzuch :)a wczoraj nie musiałam :D heheheh

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 23 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? Chyba mi już na główkę coś idzie,ale zbiorę się zaraz za jakieś sprzątanko małe :P no taka pogoda że zasnę :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha a ja kupiłam taki szary a'la płaszczyk i mam jeszcze cienką jesienną brązową i ta brązowa ciasna na brzuchu i szara też już opina :O obym za tydzień się zmieściła w nią :O

ja chcę na zakupy kocykowo-rożkowo itp. ale skąd tu tyle kasy brać na raz..
    ja na razie mam odłożone dwa tysie i czekam... jak na zbawienie... -.-
    ale te łóżeczko już kupie i pościel.. w razie co mam gdzie odłożyć..
    szczęściara.. ja za tydzien bd mieć problem i pewnie nie kupie tego plaszczyka ughh.. no nic ciepły sweter aż do ud i jazda...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    ja juz się w nic nie mieszcze,wczoraj to nawet poprzestawiałam guziki w płaszczu ile się dało,ale szału nie ma.Szkoda mi kasy żeby kupować coś większego tłumacze to sobie tym że już niedługo styczeń i jakoś dam rade
    jeszcze w sumie nie wiadomo jaka zima... moze bd tak jak co byla teraz.. 2 tygodnie i koniec... i po śniegu :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ja sie jeszcze w zimówke mieszcze, ale we wtorek założyłam moja ulubiona jesienna iiii......wygladam jak baba w ciazy :) jest tak obcisła ze szo, a zawsze była za duza, wygladałam jak w worku :D
    ale wczoraj do kosciołka wykorzystałam moj płaszczyk ciazowy :) tzn nie jest typowo ciazowy ale kuiłam kiedys w Zarze taki rozkloszowany i taki ciazowy, wkładałam do kieszeni rece i udawałam brzuch :)a wczoraj nie musiałam :D heheheh
    ty masz zgrabny brzuszek bardzo to się zmieścisz a ja już o rozmiarze M mogę sobie pomarzyć w brzuchu :( zazdroszczę :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? Chyba mi już na główkę coś idzie,ale zbiorę się zaraz za jakieś sprzątanko małe :P no taka pogoda że zasnę :P
    ja też powoli ogarniam i idę się zgarniać w razie co bo moze wczesniej wyjedziemy na zakupy itp.. albo sama bd jechac, jeszcze nie wiem jak sie to ułoży -.-

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje że tak będzie,ale w razie czego to kurtke pożycze od mamy bo jest większa,a co..trzeba sobie jakoś radzić: )

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja M też nie zakładam juz....tylko L :) kurtke izmową mam własnie L....i mam nadzieje, ze przechodze w niej, a jak nie to pozycze od siorki, o ile nie wyrzuciła..bo tez sporo schudła z 40/42 na 38 a nawet 36 :) wiec bedzie lipton :D

Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, możecie zerknąć na mój wykres? :( ja już wariuje;( Dziękuje

9a1cc41e9fe8818e2f93692eb7754b5e.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:

Jest dobrze :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ogladam Patryczka własnie :) dwa odcinki bo tydz temu nie ogladałam :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:

no ta pierwsza faza to szaleje... ciekawe czy z pęcherzykami jest wszystko OK.
    może od stresu @ ci się przesunęła? bo teraz ovu dobrze wyznaczyło wszystko.. i dopiero jesteś 5dpo:)

Wysłany: 23 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko zależy też co chcecie kupić za te pieniążki , niby dobrze że po drodze święta ale z drugiej strony prezenty też trzeba zrobić...

co do kurtek to ja nie wiem czy w zimową się zapnę :P ale jak coś to mam tą szarą i guziki można przeszyć dalej :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1423 1424 1425 1426 1427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ