X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Madziulka widzę że szefowa to rasowa ku... jak tak można ;/

Anutka nie znam sie może dziewczyny jak się wyśpią :D :D to ogarną :) ale lepiej zapytać jakiegoś prawnika albo studiującego na prawie bo zawsze mogą być te pieprzone haczyki...

ja to zwariuje.. już normalnie siusiam... -.-
    ale i tak powiem Gin co tam się umodziło..
    Jak się ma prywatną firmę to wszystko można.Juz nawet byłam gotowa się z nią sądzić,chodziłam po adwokatach ale za dużo nerwów mnie to kosztowało bo w 13tyg wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem i dałam sobie spokój.Ważniejsze dla mnie było i jest moje dziecko

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja aby co znałam sytuacje to podałam, ale dziewczyny brały roczny macierzynski to juz chłopaki nie mogli ;/ ale jeden oszukał i mu sie udało :D z tego co pamiętam :D choć i tak babka go potem wyrolowała z roboty... bo był nauczycielem i wypieprzyła go a wsunęła się na miejsce bo ktoś inny wygrał miejsce na dyrektorkę.. -.- suka.. wywaliła faceta co ma dziecko na utrzymaniu a wiadomo że na macierzynskim nie masz takiego wynagrodzenia jak w pracy ;/

Aguś będę pamiętać jeszcze wezmę maść z sobą ten Multi Gyn i przypomnę mu o niej i czy mam ją brać w razie co.. jakby w badaniu coś wyszło.. a może nie trzeba bd ale i tak bd aplikować bo to nie szkodzi a poprawi florę itp :D
    kurde reklamuje to ale serio.. dobra jest ta maść, nie lubię tabletek bo mnie drażnią ;/

to moze i ja sie dowiem o lozysku jakie mam i jaka jest dlugosc szyjki bo nie bylo mierzone nic .. tylko zawsze mowil ze wysoko i zamknięta.

sobie zapisuje pytania bo jak zwykle z wrażenia czasami zapomne :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Jak się ma prywatną firmę to wszystko można.Juz nawet byłam gotowa się z nią sądzić,chodziłam po adwokatach ale za dużo nerwów mnie to kosztowało bo w 13tyg wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem i dałam sobie spokój.Ważniejsze dla mnie było i jest moje dziecko
    nie dziwię ci się a stres wcale by nie pomógł.. ale serio sucz jak nic..
    mam nadzieję że los jej się odpłaci za to i żeby chociaz raz pojawiła się w podobnej sytuacji ;/

Madziulka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    oj leci, następny weekend to już Wszystkich Świętych!! :O
    a po Wszystkich Świętych za chwile Boże Narodzenie :)

kurde ja już sie nie mieszczę w kurtkę zimową :( na brzuchu :(
    chyba musze sie pospieszyc z zakupami..

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka nic nie jest ważniejsze od maleństw :)
    Mizzelko zapisz i go męcz, moja to mi zawsze pokazuje po 3 razy jak idzie szyjka, gdzie nóżka, rączka czy żołądek :) na połówkowych wargi pokazywała i nosek też, tylko Polka się źle ułożyła :P

jejuuu ale pogoda, normalnie mam światło włączone :O

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 23 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:

haha a ja kupiłam taki szary a'la płaszczyk i mam jeszcze cienką jesienną brązową i ta brązowa ciasna na brzuchu i szara też już opina :O obym za tydzień się zmieściła w nią :O

ja chcę na zakupy kocykowo-rożkowo itp. ale skąd tu tyle kasy brać na raz..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:

ja juz się w nic nie mieszcze,wczoraj to nawet poprzestawiałam guziki w płaszczu ile się dało,ale szału nie ma.Szkoda mi kasy żeby kupować coś większego tłumacze to sobie tym że już niedługo styczeń i jakoś dam rade

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie jeszcze w zimówke mieszcze, ale we wtorek założyłam moja ulubiona jesienna iiii......wygladam jak baba w ciazy :) jest tak obcisła ze szo, a zawsze była za duza, wygladałam jak w worku :D
    ale wczoraj do kosciołka wykorzystałam moj płaszczyk ciazowy :) tzn nie jest typowo ciazowy ale kuiłam kiedys w Zarze taki rozkloszowany i taki ciazowy, wkładałam do kieszeni rece i udawałam brzuch :)a wczoraj nie musiałam :D heheheh

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 23 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? Chyba mi już na główkę coś idzie,ale zbiorę się zaraz za jakieś sprzątanko małe :P no taka pogoda że zasnę :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha a ja kupiłam taki szary a'la płaszczyk i mam jeszcze cienką jesienną brązową i ta brązowa ciasna na brzuchu i szara też już opina :O obym za tydzień się zmieściła w nią :O

ja chcę na zakupy kocykowo-rożkowo itp. ale skąd tu tyle kasy brać na raz..
    ja na razie mam odłożone dwa tysie i czekam... jak na zbawienie... -.-
    ale te łóżeczko już kupie i pościel.. w razie co mam gdzie odłożyć..
    szczęściara.. ja za tydzien bd mieć problem i pewnie nie kupie tego plaszczyka ughh.. no nic ciepły sweter aż do ud i jazda...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    ja juz się w nic nie mieszcze,wczoraj to nawet poprzestawiałam guziki w płaszczu ile się dało,ale szału nie ma.Szkoda mi kasy żeby kupować coś większego tłumacze to sobie tym że już niedługo styczeń i jakoś dam rade
    jeszcze w sumie nie wiadomo jaka zima... moze bd tak jak co byla teraz.. 2 tygodnie i koniec... i po śniegu :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ja sie jeszcze w zimówke mieszcze, ale we wtorek założyłam moja ulubiona jesienna iiii......wygladam jak baba w ciazy :) jest tak obcisła ze szo, a zawsze była za duza, wygladałam jak w worku :D
    ale wczoraj do kosciołka wykorzystałam moj płaszczyk ciazowy :) tzn nie jest typowo ciazowy ale kuiłam kiedys w Zarze taki rozkloszowany i taki ciazowy, wkładałam do kieszeni rece i udawałam brzuch :)a wczoraj nie musiałam :D heheheh
    ty masz zgrabny brzuszek bardzo to się zmieścisz a ja już o rozmiarze M mogę sobie pomarzyć w brzuchu :( zazdroszczę :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? Chyba mi już na główkę coś idzie,ale zbiorę się zaraz za jakieś sprzątanko małe :P no taka pogoda że zasnę :P
    ja też powoli ogarniam i idę się zgarniać w razie co bo moze wczesniej wyjedziemy na zakupy itp.. albo sama bd jechac, jeszcze nie wiem jak sie to ułoży -.-

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje że tak będzie,ale w razie czego to kurtke pożycze od mamy bo jest większa,a co..trzeba sobie jakoś radzić: )

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja M też nie zakładam juz....tylko L :) kurtke izmową mam własnie L....i mam nadzieje, ze przechodze w niej, a jak nie to pozycze od siorki, o ile nie wyrzuciła..bo tez sporo schudła z 40/42 na 38 a nawet 36 :) wiec bedzie lipton :D

Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, możecie zerknąć na mój wykres? :( ja już wariuje;( Dziękuje

9a1cc41e9fe8818e2f93692eb7754b5e.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:

Jest dobrze :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ogladam Patryczka własnie :) dwa odcinki bo tydz temu nie ogladałam :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:

no ta pierwsza faza to szaleje... ciekawe czy z pęcherzykami jest wszystko OK.
    może od stresu @ ci się przesunęła? bo teraz ovu dobrze wyznaczyło wszystko.. i dopiero jesteś 5dpo:)

Wysłany: 23 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko zależy też co chcecie kupić za te pieniążki , niby dobrze że po drodze święta ale z drugiej strony prezenty też trzeba zrobić...

co do kurtek to ja nie wiem czy w zimową się zapnę :P ale jak coś to mam tą szarą i guziki można przeszyć dalej :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1423 1424 1425 1426 1427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ