Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no dlatego nie patrze już na to .. najgorsze, że ta co poroniła to ZakreconaOna i chybba sie nawet tu udzieliła czy sie mylę ?
no ale już koniec tematu tego przykregoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 13:04
-
Monia dużo jest teraz poronień, ale przecież gdyby każdą to spotykało to w ogóle dzieci by nie było !
Ja na belly zaczełam wchodzić ok 12tc i też jedna dziewczyna w 14tc poroniła, nagle serduszko przestało bić... Na grudniówkach ostatnio w 28tc. No reguły nie ma, ale martwic sie na zapas tez nie warto. -
no właśnie frytki jutro na obiadek robię...
u nas na lutówkach w połowie ciąży dziewczyna straciła tak więc wiecie... trzeba dbać o siebie,nie denerwować się a będzie wszystko dobrze
oj, to trzymamy kciuki za alkę
a gdzie Ia dzisiaj zniknęła? -
Tak u Tobiasza zdiagnozowali wrodzoną łamliwość kości, ale być może nie będzie to ciężka postać bo małemu nie dochodziły nowe złamania w trakcie ciąży. Trzymam za nich kciuki i ciągle sprawdzam czy coś już napisała
Monia szybko się przekonasz jak w ciąży czas uciekaja nawet nie wiem kiedy zleciało a mamy już 35 tygodni
-
Monia obyś jak najłagodniej przeszła
ja źle wspominam lipiec,ale wiem że warto było się przemęczyć
Sury zaczyna działać z badaniami, listopad i grudzień z mężem na to przeznaczają, pierwsze skierowania już ma
Biedne takie maleństwo..skąd się te choróbska okropne biorą u takiego maleństwa...