Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja na pierwszej wizycie byłam w 5 tyg i 1 dzień bo już dłużej nie mogłam wytrzymać
dostałam pierwsze zdjęcie fasolki, na którym widać czarną plamkę w kształcie łezki, później poszłam w 6 tyg i 4 dni i na drugim zdjęciu już fasolkę było ładnie widać i nawet zobaczyłam pulsujący punkcik, który mam nadzieję jutro usłyszeć
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Ciąża zdecydowanie odbiera rozum!!! poszłam wczoraj wieczorem po chlebek do sklepu i oczywiście wróciłam bez chleba
za to z kwaśnymi żelkami i milionem innych dziwnych rzeczy
ale chyba mnie to nikt nie pobije
simon86 lubi tę wiadomość
-
Czeeeeeść
Dzisiaj widzę tematy kropeczek,ja czekałam 2 tyg.od testu i poszłam dopiero i było serduszko i kropek
W szpitalu mòwili że to zarodek bla bla bla ale dla mnie to było już moje dziecko!
Co do mdłości to ja na głodnego nadal mam ,dlatego lece robić am pòki nie za poźno :p
Mała urzęduje od rana,nie wiem czy ta pogoda jej sie tak podoba? Wczoraj na godzine usneła przy relaksacyjnej i dalej:o
Mizzy kto w ciąży??
Złota a jak Twòj test??
Uciekam po amciu i wracam!
"żenua" wczoraj mnie pobiła haha :p -
Lisitor
często się odwiedzałyśmy
a ja dopiero teraz sie pokapowałam
ale wstyyyd
ale co kilka dni odwiedzam wykresy znajomych
alle widziałam ładny klucz łabędzi... chyba z 12 ich było
Aguś wizytę mam o 17 dopiero.. i zanim wrócę.. do 20 postaram się dać znać co i jak
i oby dziecko pokazało co tam ma i w koncu gin żeby mi powiedział... bo jak dziś nie powie to chyba go rozerwę w zębach i pojde do innego... -.-
a ja pamiętam jak byłam na drugiej wizycie przy serduszku i gin mówił Gratulacjejest piękna ciąża
nie zapomnę tego
Aguś ja tak samo jak nie zjem to ho ho.. ale damy radę.. pewnie i mi zleci nieglugo glukoze..
u mnie na razie tak troszkę leniuchuje, troszkę kopnie i jakoś czuje kopniaka w cewkę czy co ;/ ehhh płacę za moją głupotępo co nie piłam nic wczoraj? ;/
-
czytam czytam o tych łóżeczkach i kurde przecież 120/60 to standard a pościel jest na 120/90 do tego -.- rrrrrety... a łóżeczko co mam upatrzone to wszystko jest w środku na 120/6 - materac a zewnętrzne wymiary 124x64
jakie to pokręconeŻEEEEEEEENUUUUUAAAAA
i te mi się najbardziej podobają i pasują do innych mebli w sypialni
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-nowosc-i4698506334.html
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-miki-szuflada-pkg-i4672373928.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:42
-
gin nawet powie na prenatalnym, moj nie byl taki entuzjastyczny i powiedział - za wcześnie -.-
to mówię kut tam.. trudno sie mowi a połowa forum na tym samym etapie już wie -.-
potem wizyte mialam w 17 tyg to zrobil usg na szybko aby serce sprawdził..
no i znów wkurzona ale kut tam...
a dziś jak nie powie to go rozszarpie no -
Mizzy śliczne te łóżeczka
podobaja mi się takie
co do lekarza, to jak znowu się będzie spieszyło to powiedz,że ostatnio też na odwal się zrobił, że za to płacisz i ma szukać płci!a jak nie to szczury w domu będzie miał!
Simon moja też nie mówi tak szybko, ja się dowiedziałam 18.09 czyli w ...18 tygodniu jakośmizzelka lubi tę wiadomość