Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie 1445 strona Simon

Ehhhhh Livia pracuje na kopalni .. z reguły w środy dowiaduje sie na którą będzie miał na następny tydzień i oczywiście 10 razy to zmieniają a ja jak idiotka zmieniam wizyty chyba najczęściej z wszystkich pacjentek mojej gin
-
Dobrze sie czuje.. wczoraj było gorzej.. jak wróciłam ze sklepu z takim bólem głowy że myślałam, że oszaleje.. było mi niedobrze, kręciło się w głowie tak, że myślałam , ze zemdleje bo mi wszystko jeździłolivia30 wrote:To późno się dowiaduje, wkurzające to musi być...
Jak się czujesz ciężaróweczko? Jakies dolegliwości juz?

wróciłam do domu zjadłam, położyłam i sie i było troche lepiej ..
zauważyłam , że nie mogę dopuścić do uczucia głodu , nawet lekkiego bo jest potem maskara.
Ale dla mojego
zniose wszystko
-
no niby zmiany mają iśc po kolei tydzień na rano , tydzień na południe i tydzień na noc ... i miał iść na 16.30 dlatego środe sie umówiłam do gina na 14 bo pon był juz ta godzina zajęta.. a dziś przychodzi i mówi , że jednak mam na rano i ja zaś musze to odkręcać ... jak mnie to wkurza
-
Hej to znowu ja:)
Pisalam wczesniej o tych zylach na piesi a wczoraj pojawily mi sie te zyly takze na nogach rekach ale sa one jasno niebieskie takie inne nie mialam ich wczesniej:/Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Monia przy mdłościach najgorzej do głodu doprowadzić, później ciężko to nadrobić... a teraz będzie Ci coraz gorzej w sklepie/kościele, gdzieś gdzie duże skupiska ludzi są

Livia męża do kiedy masz?
i co w IKEI chcecie kupić?
Domcia nie doszukuj się, ja zawsze przed @ miałam takie żyły a w ciąży dopiero teraz je zauważam mocniejsze
-
Czytalam w necie o tym.XxMoniaXx wrote:Domcia mi sie pojawiły te żyły na piersiach dopiero teraz z powodu ciąży

ale żeby na rękach i nogach to nie mam pojecia co to
Duzo dziewczyn pisze ze miala takie cos wlasnie we wczenej ciazy ze zyly pojawily sie wszedzie takie wlasnie jasno niebieskie juz sama nie wiem co mam myslec.
Bo zmienia sie krazenie w zylach czy cos takiego.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Ale ich wczesniej nie mialam:( nie zucaly sie tak w oczy:/przedszkolanka:) wrote:Monia przy mdłościach najgorzej do głodu doprowadzić, później ciężko to nadrobić... a teraz będzie Ci coraz gorzej w sklepie/kościele, gdzieś gdzie duże skupiska ludzi są

Livia męża do kiedy masz?
i co w IKEI chcecie kupić?
Domcia nie doszukuj się, ja zawsze przed @ miałam takie żyły a w ciąży dopiero teraz je zauważam mocniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:03
Domcia
HSG 16.11.2015r.
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia ja mam tak co cykl po owulacji - wszystko od zwiększonego progesteronu. Nie doszukuj się - na pewno miałaś tez tak wcześniej ale po prostu się nie doszukiwałaś.
Aguś mężuś wyjeżdża 10 listopada wiec jeszcze troszkę jest chociaż coraz krócej a tyle rzeczy jeszcze do załatwienia...
A w IKEI kupujemy ramki na zdjęcia bo obwieszam pokój i takie segregatory na dokumenty. No i do Empiku po kolorowy brystol - takie tam pierdółki

-
No Aguś masz racje .. ja rano nie mam mdłości najgorzej w aucie i właśnie w sklepie.. masakra
wczoraj w lidlu mi było niedobrze jak pieczywo wiziałam a w praktikerze na widok pączków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:09
-
Domcia,ale Ty jesteś dopiero 6po ;/ nawet implantacji nie było jakby miała być, nie załamuj ludzi błagam...
Livia no to załatwiajcie , jeszcze jest troszkę czasu
a ja durna obejrzałam odcinek "Porody" i ja nie dam rady urodzić,jak nic... dopiero pierwszy raz to do mnie doszło... -
XxMoniaXx wrote:No Aguś masz racje .. ja rano nie mam mdłości najgorzej w aucie i właśnie w sklepie.. masakra
wczoraj w lidlu mi było niedobrze jak pieczywo wiziałam a w praktikerze na widok pączków
Kochana sama to przeszłam, to stąd wiem
staraj się przy sobie nosić wodę i mi pomagało coś słodkiego-soczek w kartoniku albo mentosy