Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie odrzuca tylko od wafelków , cukierkówprzedszkolanka:) wrote:Kochana sama to przeszłam, to stąd wiem
staraj się przy sobie nosić wodę i mi pomagało coś słodkiego-soczek w kartoniku albo mentosy 
ok dzieki za rady napewno spróbuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:13
-
Dziewczynki, czy Wy myślicie, ze to wczoraj to mogła być dopiero implantacja u mnie? ja absolutnie na to nie liczę, ale szukam logicznego wytłumaczenia moich temperatur. Mój wykres mnie zaskakuje w tym miesiącu tak, że zacznę po ścianach chodzić.
-
Złota ja implantacje miałam chyba ok 9,10 dnia po owu ..
wiem, że teoretycznie ona występuje do 14 d po chyba .. chyba ? nie jestem pewna albo do 12dpo teraz nie wiem .. ale róźne już wykresy widziałam .. nie chcę Cie ani nakręcać ani zabijać nadziei bo naprawde nie umiem odszyfrować Twego wykresu
ale też czasem miałam takie dziwne.
-
dziękuję Wam, mój mnie już zjechał po co to oglądam durna :PP
Livia no właśnie wiem że będę chciała tylko jak najszybciej by już urodzić
Monia jak coś to pisz, zawsze coś tam podpowiem, bo ciężki miałam lipiec więc trochę testowałam
Złota a co Ci wczoraj przy spadku pisałam??
ładnie właśnie wygląda, no cóż,możemy tylko czekać wrr, ja nie lubię czekać 
-
Złota pstrykam ciągle a potem bawię się i przerabiam. Mam tyle pomysłów, że nie wiem kiedy je zrealizuję
Teraz tez korzystam z każdej chwili z mężem więc staram się nie siedzieć za długo przy komputerze bo jak usiądę to kilka godzin zleci zawsze
Jak wyjedzie to dopiero zaszaleję
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

-
witam sie i ja..w ten piekny słoneczny dzien

wczoraj byłam w szkole rodzenia..ale jazda, jak nas wzieła na porodówke to juz zaczełam sie bać
ale ogolnie oki 
dzis byłam na pogaduchach u poloznej, dałam mi troche próbek, skarpetki i inne pierdoły..zaraz bede to ogladac i czytac
co u Was ???????
mnie dzis strasznie boli lewy bok, badałysmy tetno Małego i własnie tam lezy, na lewym jajniku, strasznie nisko i uciska mi wszystko co mozliwe...chodze kulejąc ...ehhhhhhh Małe , złośliwe Stworzonko
mizzelka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH