Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego dnia

Witam się z 7 tygodniu ciąży
ależ to zaczyna lecieć
ale dobrze
jak już bede w 12 tc to będe spokojna

ja dziś w nocy źle spałam, ciągle się budziłam i obudził mnie ból taki dziwny... trwał może kilka sekund i przeszło , i potem było ok i jest do teraz . Ale sie przestraszyłam
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Moniabmozesz czuc jakies bole, wszystkobsie rozciaga i naciagaXxMoniaXx wrote:Miłego dnia

Witam się z 7 tygodniu ciąży
ależ to zaczyna lecieć
ale dobrze
jak już bede w 12 tc to będe spokojna

ja dziś w nocy źle spałam, ciągle się budziłam i obudził mnie ból taki dziwny... trwał może kilka sekund i przeszło , i potem było ok i jest do teraz . Ale sie przestraszyłam
-
Perfekcyjna pani domu radzila wsypac do firanek opwkowanie proszku do pieczeniw na pol godziny i dopiero pracXxMoniaXx wrote:ja tez firany piore w pralce
najpierw wymocze w wannie kilka godzin z proszkiem i brudpurem i do pralki i hej 
wybiela ale nie niszczy
-
Nie mozeszZłota wrote:cześć!
Wy o firankach a my z Mizzy o koszulach:D
Dopadł mnie okropny katar. @ brak. Musze zrobić test wcześniej niż planowałam,bo muszę jakieś leki wziąć a nie wiem, czy mogę czy nie mogę.
jest ciaza

A to znowu myn:-)
-
dzień dobry

kto mi słońce zabrał?
Złota no wykres rośnie, czy przez katar? Hmm wątpie
Anutka rośniecie pięknie
ja się wczoraj pizzy nażarłam i w nocy pierwszy raz w życiu odczułam co to zgaga ;/ nigdy więcej pizzy!
a dzisiaj idę o 15 żebrać o skierowanie na badania, trzymajcie kciuki...
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry

kto mi słońce zabrał?
Anutka rośniecie pięknie
ja się wczoraj pizzy nażarłam i w nocy pierwszy raz w życiu odczułam co to zgaga ;/ nigdy więcej pizzy!
Obstawiam katar, ale test dziś kupię. Tylko nie wiem, poczekać do rana, czy machnąć wieczorem?
Współczuję zgagi, musi to być straszne.
-
Zimne mleko z lodowki jest super na zgageprzedszkolanka:) wrote:dzień dobry

kto mi słońce zabrał?
Anutka rośniecie pięknie
-
ale właśnie ja poczułam tylko takie nagłe palenie i potrwało chwilę i tak z dwa razy tylko
całe szczęście 
Złota zobaczysz jak się będziesz czuła, jak coraz gorzej to zrób wieczorem i weź jakieś leki a jak dasz radę o rano
a teraz herbatka z cytrynką i miodem
-
przedszkolanka:) wrote:ale właśnie ja poczułam tylko takie nagłe palenie i potrwało chwilę i tak z dwa razy tylko
całe szczęście 
Złota zobaczysz jak się będziesz czuła, jak coraz gorzej to zrób wieczorem i weź jakieś leki a jak dasz radę o rano
a teraz herbatka z cytrynką i miodem 
Teraz jestem w pracy. Ani miodu ani cytryny. Herbata ewentualnie. -
Anutka wrote:Ciezarne serio maja takie zdolnosci, juz nie jednej na owu przewidzoalam ciaze, powiedzialam dzis dziewczynie z wieczornicy, jutro testuje...

Anutka, chyba bym Cię ozłociła, jak byś mi przepowiedziała ciążę i by się sprawdziło
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

mam taką schizę