Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
znowu mnie trochę nie było, melduję się tylko , że żyję
@ przyszła, więc zaczynam kolejny cykl starań. W Warszawie strasznie lodowato się zrobiło więc teraz po pracy już tylko gnije na kanapie
w pracy trochę luźniej będzie więc i mniej stresu bedzie czyli może dzidzia się pojawi
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
a ja grałam w simsy, zrobiliśmy dwóch synków i usunęło mi się
teraz od nowa gram i najpierw dom a później dzieci haha 
teraz muszę zrobić obiadek, bo za 2h do lekarza a później pakowanie,zakupy i do teścia jedziemy
Sana jak Twój wykres?
Anutka Ty już bliżej niż dalej
Rudasku śpiochu
Monia jak się czujesz?
Groszku hallo!! Odwiedź nas
Myśliwa to nowe siły i do dzieła
Złota jak katar?
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Sana musisz udostępnić
bo nie widzimy go 
Złota, katar, leki... obiecująco
albo okropny wirus Cię dopadł;/
Raczej okropny wirus. Już mnie w kościach łamie, głowa boli, katar, zaczynam kasłać. babka w aptece słysząc że proszę o test ciążowy i coś na przeziębienie dała mi apap. I dwa testy
Żebym była pewna;)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no właśnie pamiętam,że nic nie można brać, ani febrisanów itp. ani tabletek...na gardło są tabletki do ssania w ciąży i syrop coś na "p"..wiesz,mimo testu ja bym na Twoim miejscu i tak ostrożne rzeczy brała, bo mi się wydaje, że jesteś z 9-10dpo dopiero może
to test może nie wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:49
-
przedszkolanka:) wrote:no właśnie pamiętam,że nic nie można brać, ani febrisanów itp. ani tabletek...na gardło są tabletki do ssania w ciąży i syrop coś na "p"..wiesz,mimo testu ja bym na Twoim miejscu i tak ostrożne rzeczy brała, bo mi się wydaje, że jesteś z 9-10dpo dopiero może
to test może nie wyjść 
Wiem, wiec w domciu to herbata, miód i cytryna, ale tak mnie głowa boli, ze aż mam mroczki przed oczami, pulsują mi skronie, chyba mam gorączkę, muszę coś wziąć, bo skonam. Jeden apap chyba mi bardzo nie zaszkodzi.
A w domku jeszcze zupka będzie. Pomidorowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:57
-
zazdroszczę ja mam taką zgagę co wieczór aż w gardle mi piecze... cały przełyk itp i już nic z tym nie robię.. taka uroda ;/ bo bym musiała sodę litrami wypić :<przedszkolanka:) wrote:ale właśnie ja poczułam tylko takie nagłe palenie i potrwało chwilę i tak z dwa razy tylko
całe szczęście 
Złota zobaczysz jak się będziesz czuła, jak coraz gorzej to zrób wieczorem i weź jakieś leki a jak dasz radę o rano
a teraz herbatka z cytrynką i miodem 
-
na przeziębienie prenalen najlepszy

a na katar mocny otrivin choć trzeba z nim uważać
Złota zdrowiej nam :*
Anutka śliczny brzuszek
a ja dziś kupiłam spodnie ciążowe i dwie bluzki na dlugi rękaw i jedną na krótki i przeceny mi takie zrobiła że szok np bluzka z 55 zł na 15
bo jej ostatnie zostały no to ekhem.. po co nie skorzystać? :>
ale płaszczyk był nawet ładny ale wydawał mi sie cienki.. więc zrezygnowałam..
lecę teraz do mamy żeby mi spodnie przerobiła

na męża jestem zła jak osa.. szkoda gadać tak sie z nim złapałam że jakbym mogła to bym go udusiła.. ;/
Aguś daj znać jak tam badania
Madziulka nie mam bladego pojęcia bo u mnie nie ma L4... mogę sobie pomarzyć...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015

zaczęłam kilka dni temu go prowadzić, możesz zerknąć