Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzy no ja wiem że bełty, dlatego się dziwię...może przejdź na lżejszą dietę? a wodę pij mimo wszystko!
Co do weekendu to większość chyba będzie w ten zalatany, bynajmniej w sobotę
Monia no leci czas, leci
a u Ciebie córę stawiam 
Złota obyś @ na sam weekend nie dostała... ja zawsze tak miałam,że albo na uczelni,albo na święto jakieś.. -
przedszkolanka:) wrote:Mizzy no ja wiem że bełty, dlatego się dziwię...może przejdź na lżejszą dietę? a wodę pij mimo wszystko!
Co do weekendu to większość chyba będzie w ten zalatany, bynajmniej w sobotę
Monia no leci czas, leci
a u Ciebie córę stawiam 
Złota obyś @ na sam weekend nie dostała... ja zawsze tak miałam,że albo na uczelni,albo na święto jakieś..
Jak ma przyjść, to niech przyjdzie nawet na weekend! Nie znoszę jak się spóźnia i tak czekam i czekam i czekam...
Do tego jeszcze zatoki mnie bolą i nos mi zatkało, niech to piekło pochłonie.... -
meldujemy sie znów

i czekamy z niecierpliwoscia na kuriera
dzis wyjątkowo nic dla dziecka, ale za to komin i czapa dla mamusi...jeeeeeeeeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:26
Złota, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Złota to koniecznie w domu zrób i pod kocyk
ja już wczoraj też dreszcze,katar, kasłać zaczęłam ale pomogło całe szczęście
ale to moja wina, bo mi ciągle ciepło i na dwór w letniej kurteczce, rozpięta...no ale już wiem,że uważać muszę 
Rudasku ja kolejne zakupy chyba dopiero w grudniu,bo w listopadzie samych lekarzy mam i badania no i w kinie Igrzyska śmierci będą
-
ja listopad przeznaczam na prezenty:) trzeba jakiegoś mini mikołaja zrobić
no chyba ze cos sie trafi fajnego to wtedy zakupie dla Małego
mysle o grudniu i dokoncze wyprawke w styczniu, tak zaraz po wypłacie zeby na 15-20go juz wszystko było...a potem tylko czekanko
-
ale tu dziś pusto

ja chcąc nie chcąc musiałam zrobić z męzem rejs po sklepach bo na klatce wymieniamy panele a przecież nie pozwolę, żeby to wybierała teściowa z męzem bo teśc to ma w dupie za przeproszeniem a ja tez chce mieć po swojemu
w lidlu bełtłabym na pieczywo a w castoramie na pączki na stoisku przed wyjściem
wróciłam głodna, zmęczona , z okropnym bólem głowy i kręceniem w głowie takim, że myślałam, że się obulę
teraz oglądam m jak miłość i potem ide nyny bo jestem mega zmęczona.
Dobranoc Wam moje drogie i do jutra
erotycznych snów
Ps. Wizytę na oglądanie serduszka mam dopiero w przyszłym tygodniu w środę na 14, miałam iść w poniedziałek ale mąż by nie mogł isc ze mną bo idzie do pracy a chcemy iść razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 20:57
-
aha i jeszcze jedno :p poinformowaliśmy dziś 74 letnią babcię mojego M. że będzie miała 3- ciego prawnuka a ona, że wiedziała i czuła ... poznała po mnie .. po buzi
szacun... kolejna babcia która poznała po buzi
masakra.. skąd one to wiedzą ? wróżki czy coooo ?
Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Moja szefowa piznala po buzi ze jestem w ciaxy chociaz ja sama jeszcze nie wiedzialamXxMoniaXx wrote:aha i jeszcze jedno :p poinformowaliśmy dziś 74 letnią babcię mojego M. że będzie miała 3- ciego prawnuka a ona, że wiedziała i czuła ... poznała po mnie .. po buzi
szacun... kolejna babcia która poznała po buzi
masakra.. skąd one to wiedzą ? wróżki czy coooo ? 
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, jestem tutaj nowa i staram sie o dziecko.Może ja już przejdę do tematu. Ogólnie rzecz biorąc o dziecko staram od kilku miesięcy. W lipcu 2014 poroniłam. Była to wczesna ciąża. Obecnie jestem przed miesiączką. Tylko że mam już pewne objawy,tj.: ból piersi, kłucie po lewej stronie w dole brzucha i śluz mam taki biały, pojawiły się nawet takie białe grudki. Robiłam dziś test i wyszedł negatywny. Co o tym myślicie? Miałyście już tak?