Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff wróciłam ze szkoły, długo dziś było...
Monia super! Bardzo się cieszę! Na pewno wszystko będzie dalej dobrze
Lenka ja początkowo Androvit kupowałam w aptece (o ja głupia) i płaciłam 40zł a później odkryłam, że na Allegro są po 20zł
Szkoda pieska... ale złączę się z Tobą w bólu - mój jeden sierściuch nie wrócił jeszcze do domu i pewnie czeka go noc na dworze. Mam nadzieję, że rano wróci
Groszku, przykro mi z powodu mamy ale przypomniała mi się moja jedna wykładowczyni ze studiów. Tez chorowała na stwardnienie rozsiane a była rześka i dobrze się trzymała. Chodziła na rehabilitację, leczyła się...
Oj zmęczona dzisiaj jestem, niedługo do wyrka lecimy. Poza tym coś mnie podbrzusze boli cały dzień
Nawilżacz powietrza też mam tzn mam takie na kaloryferze ale kupiłam ostatnio tez taki do kontaktu. Super świeci na niebiesko, jak wleje olejek zapachowy to ładnie pachnie i w ogóle jest super. 150zł zapłaciłam w Media Markt.
A nasza Aga to gdzie się podziewa???Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:03
XxMoniaXx lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Witam sie i jaaaa....ale zimno, na sama myśl wyjscia z domu mam dość
a niestety musze za chwile opuscic swoje ciepłe gniazdko...
Dziewczyny ja dzis zaczynam szkołe rodzenia, matko...to az niewiarygodne
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Złota własnie chcialam zajrzeć jak z tym psiakiem..
kurde szkoda że zrobił sie taki dziki.. ale co dziwnego jak go przeganiają z kąta w kąt :<
sama nie wiem co w takiej sytuacji zrobić, albo go dokarmiać i może z czasem nabędzie zaufania, na pewno go ktoś wyrzucił bo gdyby był własciciel to by na pewno juz z nim poszedł a tak to biedak jest zmieszany i nie wie co sie dzieje wokół niego
Lena i oddalaś takiego rasowego pieska za darmo?
ja bym się wstydziła pytać jeszcze o suczkę.. no spoko będą sobie hodowlę robić -.-
przecież ile to kosztuje.. i utrzymanie psiaka, strzyżenie itp..
no są ludzie i ludziska, ale znów powiesz że nie za darmo to będzie wielki FOCH.
ale dasz palec? pójdzie cała ręka.
Monia super że jest Groszek cały i zdrowy
serduszko na pewno będzie... 
Groszku przykro mi.. ale smutek i poddanie się nic nie da, widzę że walczycie i z odwagą przyjęliście diagnozę. Trzeba działać. -
zimno.. biało a aby -2 na zewnątrz, ciekawe ile było o piątej bo ciemno i nie widziałam :<
znów spotkanie z kibelkiem, śniadanie poszło w net
już mam dosyć...
Właśnie też bym chciala elektryczny bo mam ten ceramiczny ale za dużo on nie daje ;/ ehh
Rudasku zaczyna się
do mnie to jeszcze nie dociera.. że niedługo spotkam się z malenstwem..
-
Witam się i zaraz żegnam bo jak zwykle... dzisiaj dentysta, potem IKEA, mechanik... a na 19 szkoła i dzień zleci. Zaraz muszę jeszcze ciasto upiec R. bo mu obiecałam
Jak nie wiem jak to jest, zawsze jak R. jest w domu to na wysokich obrotach wszystko a jak wyjedzie to spokojnie, powoli 
Robimy małe przemeblowanie jeszcze w moim biurowym pokoju więc w ogóle masakra
Monia super kropa
Buziaki Kochane
XxMoniaXx lubi tę wiadomość

-
No zaczyna sie zaczyna...kurde minia wszystkich swietych, zaraz swieta BN i styczeń i rodzimy..trzeba torbe pakować...ale czas leci
i na Walentynki mam nadzieje, ze bedziemy we trójke
a najlepiej gdyby sie objawiło w same walentynki, nie musialabym mysleć nad prezentem
hahahhahaah
-
Dziewczyny potrzebuje rady!
potrzebuje farbe do butów, do skóry...jaka kupić? zmieniała ktoras moze butom kolor???
Mam takie super trzewiczki musztardowe, ale juz sie wytarł kolor strasznie i chciałabym im nadac drugie zycie..albo znów zrobić na musztarde albo np na czarno...nie chce ich wyrzucać bo nie sa zniszczone, schodzone ani nic...a ja z natury niszczyciel butów wiec gdzie sie dało to je obtarłam i wygladaja po prostu brzydko
-
Witam się!
Mizzy, on nie chciał zjeść tego kurczaka z obiadu.
Dzisiaj wciąż się wałęsa, ale ludzi omija. Jeść nie chce.
U mnie dziś tempka na łeb na szyję mimo luteiny. WTF??? Czyli @ za rogiem? Mimo, ze biorę lutke? To możliwe, żeby na luteinie dostać okres?