Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Dziewczyny potrzebuje rady!
potrzebuje farbe do butów, do skóry...jaka kupić? zmieniała ktoras moze butom kolor???
Mam takie super trzewiczki musztardowe, ale juz sie wytarł kolor strasznie i chciałabym im nadac drugie zycie..albo znów zrobić na musztarde albo np na czarno...nie chce ich wyrzucać bo nie sa zniszczone, schodzone ani nic...a ja z natury niszczyciel butów wiec gdzie sie dało to je obtarłam i wygladaja po prostu brzydko
A może zapastuj? Zawoskuj? Daj do szewca? -
ja dostałam kiedyś więc możliwe :<Złota wrote:Witam się!
Mizzy, on nie chciał zjeść tego kurczaka z obiadu.
Dzisiaj wciąż się wałęsa, ale ludzi omija. Jeść nie chce.
U mnie dziś tempka na łeb na szyję mimo luteiny. WTF??? Czyli @ za rogiem? Mimo, ze biorę lutke? To możliwe, żeby na luteinie dostać okres?
to uparciuch..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:00
-
szukam pokrowca na rogówkę starą... bo jest okropna.. ale jej się nie pozbędę zbyt prędko -.-
i mam coś ale kurde ile to kosztuje.. 550zł
http://www.bonprix.pl/style/pokrowiecposzewki-na-poduszki-9745863/?catalogueNumber=921563&type=image&category=1110&return=ref
ciekawe czy gdzieś indziej znalazłabym i w miarę w cenie.. ciężko znaleźć cokolwiek mądrego :< -
Dzień dobry w słoneczny dzień
jestem! Miło że pamiętacie 
Nie było mnie troszkę ,jakoś mi tak czas ucieka
w weekend uczelnia, ogólnie masło maślane i zamieszanie
później w niedziele na urodzinach szwagra żony byliśmy. Wczoraj zanim się ogarnęłam , zrobiłam zakupy, to jakoś też mi dzień myknął, wieczorem Top model obejrzałam z mężem to nie siedziałam
no i zainstalował mi simsy i tak jakoś leci
no ale mam tyle prac na zaliczenie do pisania,że muszę to zrobić jak najszybciej by z głowy mieć 
W sobotę już listopad!!
Dzisiaj napiszę do dziewczyny co mi sesję zaproponowała, brzuszek już urósł, a później święta, sesja, pakowanie itp. itd. to nie chcę na ostatnią chwilę i skorzystam teraz póki mam czas
Pola kopie już nie tylko mnie i tatka ale też obie babcie
w piątek idę na badania tarczycowe, w czwartek żebrać o skierowanie na jakiekolwiek badania byle za darmo, bo z kasą w tym miesiącu krucho.. a za tydzień glukoza blee
to tyle u mnie, a co u Was?
Ia :*
Lena znowu psiak uciekł...może jeszcze się odnajdzie...
Groszku bądźcie dzielne z mamą! Będę się za nią modlić :*
Złota hmm, chciało by się rzec że moooże implantacja...
Monia serduszko do 8 tyg. dopiero może się pojawić, więc spokojnie
oj, pamiętam jak moja miała 4 mm 
Mizzy co Ty tam znowu z tym pęcherzem miałaś? ;/i jak to Ty dalej z kibelkiem się witasz??
Rudasku pytałaś o zawieszki do smoczków, ja mam od tego gościa co Ci wysyłałam , smoczki w aptece kupię LOVI po dwa są pakowane, czapeczki jeszcze nie mam i gruszki
a męża sobie wyobrażam z tym zębem...
Livia widzę pochłonięta pasją i studiami, ale zdjęcie dyni pierwsza klasa jak na pierwszy raz
Dzisiaj zapraszam bo będę robić kulki rafaello!
buziaki! -
no to Aga miałaś napięte dni ostatnio

wczoraj byliśmy u rodziców z oficjalną i potwierdzoną wiadomością
tata wziął okulary i się przygląda i przygląda i ja mu z tekstem "tati a ty co już tam rączek szukasz, że sie tak przyglądasz " hahaahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:25
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
hahhahaa
Dobre 
u mnie też patrzyli tak dziwnie lekko.. bo kropka a potem robaczek taki kochany i dopieo powoli powoli nabierało dziecko kształtu malucha
jaki to jest cud że z tak małej kropki robi się nowe życie
i ile ro procesów tam zachodzi i wysiłku..
XxMoniaXx lubi tę wiadomość